Как да гледате CW TV във Великобритания в 4 лесни стъпки

Пропуснах три епизода на Красавицата и походката докато бях в Обединеното кралство за Fringe на фестивала в Единбург. Събитието се провежда през деня, докато нощното време е идеално за догонващ стрийминг. Без значение колко пъти въведох ръчно уебсайта на CW TV в търсачката, при изскачането възниква грешка: “поради лицензионни ограничения това съдържание е достъпно само в САЩ. ” Чувствайки се безпомощен, започнах да търся начини, по които да излъчвам любимото си шоу от спалнята на моя хотел в Лондон. И момче бях щастлив, че попаднах на VPN и Smart DNS. Ще разберете малко след малко.

Как да гледате CW TV във Великобритания

Как да гледате CW TV във Великобритания

CW TV е централен фен за подобни предавания  Следващият топ модел на Америка и тийнейджърът удари Клюкарка. Всичко, което бих искал да предавам по време на престоя си във Великобритания. Въпреки че CW TV е ограничена до САЩ, открих два начина, които могат да заобиколят тези ограничения и да ми дадат достъп до CW TV във Великобритания.

Как да гледате CW TV във Великобритания, използвайки VPN

Вие не се нуждаете от абонамент или парола за да предавате последните епизоди, излъчвани по CW TV, но вие го правите трябва да са в САЩ за да се случи това. Това, което се изисква от вас, е да изтеглите и инсталирате приложението. След това можете да предавате хитови сериали Riverdale, Black Lightning, The Flash, Jane The Virgin, Supergirl, DC’s Legends of Tomorrow, iZombie, Supernatural, The 100, Arrow, Crazy Ex-приятелка, The Originals и др. Ако не сте в САЩ, нито едно от тези предавания не ви е достъпно.

За да получите тези серии, предавания и програми във Великобритания, ще трябва да се преструвате, че сте в САЩ. VPN може да помогне за това. Когато се свържете с интернет и се опитате да получите достъп до CW TV в чужбина, доставчиците на съдържание ще открият IP адрес, идващ извън САЩ. Това не може да е добре за вас, тъй като достъпът ви ще бъде незабавно прекратен. Трябва да опитате достъп с Американски IP адрес, и IP за САЩ е това, което ще получите със специалния VPN инструмент. Свързвайки се с един, стигате до заменете текущия си IP адрес с един американски. Едва тогава CW TV заедно с други канали, базирани в САЩ, ще станат достъпни за вас.

Разблокиране на CW TV – Стъпки

Просто следвайте инструкциите по-долу и ще бъдете на път да деблокирате задгранично съдържание:

  1. Изследване ExpressVPN и след това запишете се с него.
  2. Следващия, изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашето стрийминг устройство CW TV на.
  3. Навигирайте пътя си през приложението. Сканирайте сървърите.
  4. Намерете американски сървър и се свържете с него за да получите американски IP адрес.
  5. Сега ти можеш най-накрая поток CW телевизия във Великобритания без да получавате съобщения за грешки.

Най-добър VPN за CW TV

Има причина, поради която препоръчвам ExpressVPN, всъщност правят това причини. Компанията е толкова добра, че трябва да гледам Beauty and the Geek в рамките на минути от свързването с нейните услуги. Това трябва да означава, че този доставчик има високоскоростни и оптимизирани сървъри в САЩ. Обхваща много географии поставя тази компания на предимство, тъй като потребителите ще могат лесно да се свържат със сървъри на VPN, които имат тяхното удобство при най-добрия си интерес.

И накрая, стигаме до способността за геоблокиране, която позволява на потребителите да заобикалят гео ограниченията лесно. Най- 24/7 обслужване на клиенти и 30-дневна гаранция за връщане на парите също така правят този доставчик привлекателен в очите на онлайн потребителите. Ето таблица на други доставчици на услуги, ако искате да опитате нещо различно от ExpressVPN.

Как да гледате CW TV във Великобритания с помощта на Smart DNS прокси

Smart DNS е тази сложна и усъвършенствана технология, която дава интернет потребителите възможност да отблокират блокирано съдържание и байпас ограничения. Ако само това беше толкова безопасно, колкото VPN, но след това отново, би било твърде добре да е вярно. Какво искам да кажа с не безопасно? Е, нека да видим Интелигентният DNS не криптира вашите данни, не променя вашия IP адрес или не ви прави анонимни онлайн. Така че, по-добре не идвайте да търсите поверителност и онлайн сигурност със смарт DNS абонамент. Имате VPN за това.

Единствената ви цел със Smart DNS трябва да бъде заобикаляйки гео ограниченията, и това е доста бързо при това – главно защото не се включва криптиране. Интелигентният DNS прокси работи частично пренасочване на трафика, необходим за определяне на вашата геолокация tчрез своите DNS сървъри. След това стигате до байпас ограничения и разблокирайте материал това не е намерено във вашата страна. Smart DNS проксито, което използвате, определя какво можете да деблокирате.

Използвайте Smart DNS, за да деблокирате CW TV извън САЩ, като изпълните следните стъпки: 

  1. Вижте услугите на Unlocator и запишете се за безплатния му 7-дневен пробен период.
  2. Сега, следвайте тези видеоклипове / урок за настройка за да конфигурирате вашия Smart DNS на вашето поточно устройство.
  3. Преминете към CW TV или стартирайте приложението на устройството си.
  4. Продължавайте CW TV стрийминг отвсякъде в Обединеното Кралство.

Unlocator “с 7-дневно изпитание не е толкова дълго, но може да е достатъчно за някои потребители. Въпреки това, няколко теста показаха, че най-добрата услуга за Smart DNS прокси там е Unlocator. Нито една услуга или канал не са блокирани с този Smart DNS, със знанието, че той деблокира над 220 канала.

Как да гледате CW TV във Великобритания

Изпуснат епизод снощи, защото сте били извън САЩ? Гледайте го сега безплатно във Великобритания по CW TV, използвайки VPN или Smart DNS. И с двата тези инструмента можете да изравните всички епизоди, които искате, без да пренебрегвате действителното си местоположение. И така, какво ще изберете? Уведомете ни в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me