Как да гледате датска телевизия извън Дания?

Как да гледате датска телевизия извън Дания?

Как да гледате датска телевизия извън Дания?

Как да гледате датска телевизия извън Дания с VPN

Ако някога сте се опитвали да предавате Westworld на HBO Nordic, ще забележите, че каналът ще показва а съобщение за гео грешка вместо. Това е така, защото услугата може да чете вашите IP адрес и да определите, че сте извън Дания.

Следователно това, от което се нуждаете, е инструмент, който може да превключи вашия действителен IP адрес към различен от Дания. Виртуалната частна мрежа може да направи точно това, като ви свърже към сървър от Дания. След като вашата връзка е установена, VPN ще ви предостави a ново IP от държавата, която сте избрали, за да изглежда така, сякаш наистина сте там.

Този процес ще деблокира HBO Nordic и всеки друг датски ограничен канал, независимо къде се намирате. VPN също ще криптирайте трафика си за да запазите вашата онлайн идентичност и дейност скрити от всяка страна, която може да дебне.

Ето как можете да инсталирате VPN на устройството си:

 1. Изберете VPN услуга, която е високоефективна, когато става въпрос заобикаляйки геоблоковете. Аз лично се абонирах за ExpressVPN, премиум VPN доставчик с голяма сървърна мрежа.
 2. След като създадете своя акаунт, отидете до магазина за приложения или уебсайта на вашия доставчик, за да изтеглите и инсталирате VPN приложението на вашия PC, Mac, таблет или смартфон.
 3. Стартирайте приложението, влезте и се свържете с датски сървър.
 4. Изчакайте, докато връзката се установи и преминете към канала, който искате да гледате. Ще забележите, че няма повече географски грешки, което означава, че сте свободни да започнете поточно предаване.
 5. Само за да е ясно, сега имате достъп до всички датски канали с ограничен достъп, включително More, YouSee, DR TV, TV2 Play и Viaplay. Въпреки това не можете да гледате нито едно предаване, ако не сте влезли в профила си.

Най-добрите VPN мрежи за деблокиране на датски канали

След като изпробвах редица безплатни VPN услуги като Hola, които обещаха сигурност, бързина и поверителност, най-накрая реших да го нарека да се откаже и да се абонирам за платен вместо това. Защо? Тъй като безплатните марки не изпълниха нито едно от обещанията си и аз в крайна сметка изпуснах доста.

Но след като започнах да използвам ExpressVPN, Никога не съм срещал проблем при опит за деблокиране на уебсайтове. Това е така, защото компанията е свършила 3 000 сървъра обхващащи 94 държави, включително Дания. Това означава, че можете да заобиколите всякакви регионални ограничения от всяка точка на света.

Той също криптира вашия трафик, използвайки най-силния протокол на пазара (256-битов AES), и следва строг политика без регистрация за да не може да се проследи нищо при вас.

Но най-важното за нас любителите на стрийминг и торент, предлага ExpressVPN бързи скорости. Искрено мога да кажа, че никога не съм срещал проблеми с буферирането или сривове в връзката.

О, и между другото, можете да изпробвате всички тези функции и повече с 30-дневна политика за възстановяване. С други думи, можете да получите парите си обратно в рамките на един месец от абонамента си, ако решите да не се придържате към ExpressVPN.

Наскоро публикуваме и ревю „Най-добър VPN за Дания“.

Как да деблокирате датски канали в чужбина с интелигентни DNS прокси

Въпреки всички тези предимства на VPN, някои потребители предпочитат да използват Smart DNS прокси сървъри. Ако нямате нищо против вашия интернет доставчик да наблюдава вашата онлайн активност, ще намерите тези инструменти доста удобни.

За разлика от VPN, Smart DNS прокси сървърите само се пренасочват част от вашия трафик за да излъжете местоположението си. Те запазват всичко останало недокоснато, включително вашия IP адрес. Освен това те не шифровайте вашият трафик.

Но преди да ви кажа как да ги настроите на устройството си, трябва да ви предупредя, че тези услуги не могат да деблокират нито един канал. Всеки прокси има ограничен брой поддържани канали, поради което трябва да изберете един, който може да деблокира всички основни. Освен това те не работят, ако вашият интернет доставчик използва DNS отвличане или прозрачни прокси.

Препоръчвам ви да отидете за най-добрата и да използвате Unlocator. Ще имате достъп до повече от 200 стрийминг услуги, включително TV2 Play, HBO Nordic, Viaplay и DPlay. Ще деблокирате също основни международни канали като Hulu, Showtime, Amazon Prime Video, AMC, BBC iPlayer, ITV, и още много.

 1. Първо изберете и се регистрирайте в добре позната услуга Smart DNS като Unlocator. Той предлага a безплатен 7-дневен пробен период а ти не трябва да използвате кредитна карта Да се ​​абонираш.
 2. За да настроите услугата на вашето устройство, можете да следвате тези ръководства за настройка и видеоклипове, ако се нуждаете от помощ. Умните DNS прокси сървъри не са посветили приложения като VPN, поради което те изискват a наръчник конфигурация.
 3. Гледайте датски канали от Навсякъде по света.

Най-добрите датски поточни канали

 • C Повече
 • DPlay
 • Ще видиш
 • DR TV
 • TV2 Play
 • Viaplay
 • HBO Nordic

Как да гледате датска телевизия извън Дания – Финални мисли

Независимо дали сте Датски експат живеене в чужбина или просто някой, който търси начини да научи датски език, използвайки VPN или Smart DNS, е чудесен начин да заобикаля регионалните ограничения и поточно вашето любимо съдържание навсякъде онлайн.

Знаете ли други VPN или Smart DNS прокси, които си струва да препоръчате? Кажете ни, като оставите коментар.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me