Как да гледате Дейтона 500 на живо онлайн

Това е състезание, което може да превърне ездачите в легенди и моментите в спомени през целия живот; това е Дейтона 500. В неделя, 16 февруари 2020 г., 500-километровото мото състезание от NASCAR Cup Series – Дейтона 500, ще се проведе на международната скоростна алея DAYTONA в Дейтона Бийч, Флорида. Не можеш ли да стигнеш там? Търсите начин да гледайте на живо Дейтона 500 на живо онлайн? Ето какво трябва да направите.


Как да гледате Дейтона 500 на живо онлайн

Как да гледате Дейтона 500 на живо онлайн

Дейтона 500 поточни канала

Моторните състезания станаха много популярни по целия свят, което ни води точно до това защо НАСКАР има няколко радио- и телевизионни оператори в различни региони.

Има няколко канала по целия свят, излъчващи 2020 Дейтона 500 на живо на малкия екран. Въпреки наличието на поточни канали обаче, каналите работят само в определени региони.

Това е, което наричаме гео-блокиране, защитен механизъм, използван от каналите за защита на техните права за излъчване и ограничи достъпа за потребители, разположени в конкретни територии.

Тези стрийминг услуги проучете вашия IP адрес в момента, в който посетите уебсайта им или използвате приложението им определете местоположението си. Ако не сте в зоната им на покритие, ще бъдете незабавно блокиран.

В това ръководство ще ви помогнем заобикаля регионалните ограничения наложено върху съдържанието на услугите. Що се отнася до момента, тук са 2020 Дейтона 500 официални оператори:

 • Фокс спорт(САЩ)
 • TSN (Канада)
 • Premier Sport (UK)
 • Ziggo Sports (Холандия)
 • Съвпадение на телевизия (Русия)
 • Sky Sports NZ (Нова Зеландия)

Вашият IP адрес е основният ключ, който помага на канал определете вашето физическо местонахождение. Ето защо в следващата част ще ви покажем как да направите няколко спорове и измамите вашето онлайн местоположение с натискане на бутон.

Daytona 500 Online – Глобален стрийминг

Ако искате да гледате Fox Sports Go извън САЩ, следните съобщение за грешка ще се покаже:

„Видеоклипът, който се опитвате да видите, не е наличен във вашия регион.“Fox Sports Гео грешка

За да заобиколите тези регионални ограничения, трябва да промените своето онлайн местоположение. Това може да стане с помощта на VPN. Кратко за a Виртуална частна мрежа, този интернет инструмент ви позволява да свържете се със сървър в страна по ваш избор.

Когато връзката е установена, VPN ще пренасочи вашите данни през този сървър и ще ви покаже, че сякаш разглеждате мрежата на територията, където е базиран сървърът.

По време на процеса VPN ще добави допълнителен слой сигурност (криптиране от военна степен) и ви възлага a временен IP адрес валидни в тази държава. В резултат на това ще можете да го направите поток или посетете всеки канал / уебсайт ограничени до тази територия, където и да сте.

Например, ако живеете извън САЩ и се свържете с Американски сървър, ще получите a IP адрес на САЩ. Сега можете да стриймвате харесванията на Fox Sports Go и всяка друга услуга за стрийминг, ограничена от САЩ.

Daytona 500 – На живо навсякъде

Използването на VPN деблокира всеки ограничен канал, при условие че се свържете със сървър в съответната държава. Днес Дейтона 500 е основният ни фокус, така че това е, което трябва да направите:

 1. първи, Регистрирай се с VPN услуга. Горещо препоръчваме ExpressVPN тъй като има сървъри във всички страни от нашия списък.
 2. Изтеглете и инсталирайте VPN приложение на съвместимо устройство като Android, PC, Mad, iOS или Fire Stick.
 3. Стартирайте приложението, влезте с вашите VPN идентификационни данни, и преминете към списъка със сървъри.
 4. Свържете се със сървър въз основа на избрания от вас канал:
  • Американски сървър за Fox Sports.
  • UK сървър за Premier Sport.
  • Канадски сървър за TSN и т.н. …
 5. Стартирайте каналите приложение или да го посетите уебсайт.
 6. Поток на 2020 Дейтона 500 живеят навсякъде по света.

Ако търсите доставчик на VPN, който да деблокира десетки канали в чужбина, запишете се с ExpressVPN. Можете да изберете от множество VPN сървъри, за да направите това, както и да защитите вашите дейности за сърфиране от всяка заплаха онлайн.

Освен това ExpressVPN ви позволява да изпробвате тяхната услуга, без да се грижите за нея 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако VPN не отговори на вашите очаквания, винаги можете да поискате възстановяване (без зададени въпроси).

Въпреки че е отличен инструмент за заобикаля регионалните ограничения, тя не е единствената налична за задачата. В таблицата по-долу ще намерите най-добрите VPN услуги по отношение на поверителност, сигурност и деблокиране.

Как да гледате Daytona 500 Live Online – Smart DNS Proxy

Умен DNS също е ефективен метод за отблокирайте Fox Sports GO извън САЩ. Със Smart DNS не получавате нов IP адрес. Само гео-свързани части на вашата интернет връзка са засегнати.

Въпреки това каналите, които можете да деблокирате с помощта на Smart DNS, са предварително определени от доставчика на Smart DNS, който използвате, например, различни Smart DNS услуги деблокирайте различни канали.

 • Преди да се регистрирате със Smart DNS прокси услуга, уверете се, че поддържа деблокиране Fox Sports GO извън САЩ или друг канал в списъка.
 • Не е необходимо да променяте конфигурацията на Smart DNS винаги, когато искате да деблокирате канал от друга държава.
 • Частично пренасочване на трафика означава, че вашият Интернет скоростта няма да спадне когато използвате Smart DNS. Трафикът ви обаче е не е криптиран както е с VPN.
 • Някои ISP използват DNS отвличане или прозрачни прокси. Въпреки че VPN ще работи за вас при наличието на такива методи, Smart DNS може да не го направи.

Unlocator е една от услугите, споменати в таблицата по-горе. Причината, поради която го предлагаме, е, че можете да изпробвате тяхната услуга безплатно. Unlocator предлага a 7-дневен безплатен пробен период без да е необходимо да изпращате нищо освен вашия имейл адрес.

Въпреки това, всички VPN в предложените по-горе включват a Умна DNS услуга. Някои от тях предлагат a 1-дневен безплатен пробен период, но Unlocator има най-дългия досега. Виж това; това е напълно безрисково.

График на NASCAR Daytona 500 2019

Това изискано моторно състезание съществува от доста време. Първото състезание беше отново 1959; завет Пети беше най-добрият покорител на международната скоростна алея в Дейтона.

Семейство Петти доминира надпреварата, както и досега, Дребни предприятия е отборът с най-много победи от Daytona 500. Те са спечелили 9 състезания до момента, като 7 от тях принадлежат Ричард Пети.

Всички чакаме този ден – 16 февруари 2020 г.. Но Дейтона 500 е много по-голям от това. Добре, така че действителният Daytona 500 е финалът, но цялата работа е продължителна серия от тренировки и квалификационни сесии.

Двигателното действие започва Събота, 8 февруари, с три тренировки, първата от които е подгряване за сблъсъка в неделя вечер. Но ако искате да проверите пълния график, превъртете още малко на юг:

Събота, 8 февруари

 • Заключителна практика на Busch Clash
 • Дейтона 500 практика

Неделя, 9 февруари

 • Дейтона 500 полюс квалификация
 • Буш сблъсък

Четвъртък, 13 февруари

 • Дюел №1 на Bluegreen Vacations
 • Дуел от синя зелена ваканция №2

Петък, 14 февруари

 • Дейтона 500 практика

Събота, 15 февруари

 • Заключителна практика на Дейтона 500

Неделя, 16 февруари

 • Дейтона 500

Как да гледате Daytona 500 Live Online със Smart DNS Proxy или VPN?

Липсват всички основни състезателни събития като Дейтона 500 само защото живеете извън зоната на покриване на каналите е малко несправедливо. Използвайки VPN или Умен DNS, можете да деблокирате и гледате всички канали, излъчващи състезанието в чужбина, включително Fox Sports Go, TSN, и още.

Ако имате още въпроси как да настроите VPN или Smart DNS на вашето устройство, не се колебайте да ни пуснете ред в коментарите по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map