Как да гледате Дери Момичета сезон 2 онлайн

Дери момичета следват живота на Ерин, братовчедката й Орла и техните приятели Клеър, Мишел и английския братовчед на Мишел Джеймс, докато обикалят и изследват тийнейджърските си години в Дери по време на смутите. Канал 4 се включи в доста интересно шоу, което всички можете да гледате от всяко място по света, използвайки или VPN, или Smart DNS. 

Как да гледате Дери Момичета сезон 2 онлайн

Как да гледате Дери Момичета сезон 2 онлайн

Как да гледате Дери момичета сезон 2 онлайн с помощта на VPN

След депресиращ финал, който накара феновете да изтрият сълзите си, Дери Момичетата на Лиза Макги се завърна на Канал 4 снощи. Поредицата е украсила само екраните на британските жители, тъй като Канал 4 е достъпен само в границите на Обединеното кралство. Поради гео ограничения и проблеми с лиценза, Канал 4 е недостъпен извън Обединеното кралство. Това означава, че всеки, който иска да гледа Derry Girls в чужбина, няма да може да го направи без доставчик на VPN услуги.

Виртуална частна мрежа или VPN се простира в обществена или споделена мрежа и действа като тунел. Една, при която можете да обменяте данни сигурно и анонимно през интернет, сякаш сте свързани директно към частна мрежа. VPN скрива вашата самоличност и интернет активност, които трябва да правите каквото искате да направите онлайн. Това е възможно след свързване към един от сървърите на VPN. Тогава когато връзката ви се пренасочва през сървъра на държава, която сте избрали, и получавате нов временен IP адрес. С този нов IP адрес можете да получите достъп до цялото съдържание, разположено в тази страна, където е базиран сървърът, към който сте се свързали.

  Как да гледате Ackley Bridge Free извън Обединеното кралство

Гледайте Дери момичета сезон 2 онлайн с помощта на VPN – стъпки

Ето как отблокирате Канал 4, за да предавате Derry Girls в чужбина:

  1. Първо, регистрирайте се при доставчик на VPN услуги.
  2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашето стрийминг устройство.
  3. Стартирайте VPN приложението и влезте с вашия VPN акаунт.
  4. Сега се свържете със сървър във Великобритания.
  5. Отидете онлайн с помощта на Британски IP адрес.
  6. Поток на Дери Момичета на всяко място по света.

ExpressVPN е много популярен в индустрията за VPN благодарение на отличните си услуги и бързи скорости. Дава ви достъп до сървъри в над 90 държави, така че ще можете да заобиколите ограниченията и да се наслаждавате на достъп до всички видове съдържание, независимо къде се намирате. Вижте таблицата по-долу за други доставчици на VPN услуги.

Как да гледате Дери Момичета сезон 2 онлайн с помощта на интелигентен DNS

Smart DNS е доста нова технология, която е разработена в резултат на увеличаването на геоблокиращите дейности. Smart DNS ви помага да получите достъп до географски ограничени уебсайтове като популярните Hulu, BBC iPlayer, BeInSports и много други, като пренасочва трафика, необходим за определяне на вашата геолокация. По този начин можете да получите достъп до тези уебсайтове от всяка точка на света.

Smart DNS пренасочва само вашия трафик, без да променя вашия IP адрес или криптира вашите данни. Това, че сте свързани с Smart DNS, не влияе на вашата връзка. Можете обаче да деблокирате съдържание, като използвате този прокси сървър. Ето как можете да използвате Smart DNS прокси, за да деблокирате Канал 4 и да предавате Derry Girls:

  1. Първо, отидете на Unlocator и се запишете за безплатна 7-дневна пробна версия.
  2. Следвайте тези видеоклипове / ръководства за настройка, за да конфигурирате Smart DNS на вашето стрийминг устройство.
  3. Отворете уебсайта на Канал 4.
  4. Насладете се на стрийминг Derry Girls на живо онлайн.
  Hur man tittar på AsianCrush utanför USA

Unlocator е най-добрата услуга Smart DNS прокси на пазара. Той гарантира заобикаляне на гео-ограничения от всяка точка на света. Така че, ако търсите Smart DNS, който ще ви помогне да отблокирате задгранично съдържание, не търсете повече от Unlocator. 

За Дери момичета

Derry Girls е ситком, който беше премиерен на 4 януари 2023 г. по Канал 4 и по-късно беше подновен за втора серия. Шоуто беше най-гледаната поредица в Северна Ирландия, тъй като модерните записи започнаха през 2002 г. Средно 519 000 зрители бяха настроени да гледат шоуто. Има дори разговори за подновяване на трета серия.

Вторият сериал вече се излъчва по Канал 4 и се излъчва на 5 март 2023 г. Поредицата следва Ерин и нейните приятели, докато те растат в свят на контролно-пропускателни пунктове на въоръжена полиция и британска армия. Derry Girls е поставен през 90-те години в Северна Ирландия и ще гледаме как тези момичета изпитват върховете и ниските си нива на тийнейджъри в такива бурни времена.

Гледайте Дери момичета сезон 2 – финални думи

Какво можем да очакваме писателят Макги и режисьорът Майкъл Ленъкс да изведат от живота на момичетата, пищната англичанка и семейството във втория сезон на Derry Girls? Настройте се на Канал 4, за да разберете. Ще бъде VPN или Smart DNS? Каквото в крайна сметка изберете, ви позволява да предавате поредицата извън Обединеното кралство.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me