Как да гледате DirecTV извън САЩ чрез VPN или Smart DNS

Забележка: Ако не смятате, че се нуждаете от допълнителна информация за Smart DNS или VPN, можете директно да се регистрирате на ExpressVPN. Избирайки американски сървър, ще можете да деблокирате всички американски геоблокирани канали, включително Direct TV.

Как да деблокирате и гледате DirecTV навсякъде извън САЩ, използвайки VPN или Smart DNS прокси

Как да деблокирате и гледате DirecTV навсякъде

Как да получите достъп до DirecTV в чужбина чрез VPN

VPN е чудесен инструмент за заобикаляне на ограниченията, наложени на американските стрийминг услуги като DirecTV. VPN ви позволява да промените своя IP адрес. Следователно ще изглеждате, че сте практически разположени в САЩ. След като получите американски IP адрес, ще имате достъп до всички американски геоблокирани канали. VPN има собствен набор от функции.

 • VPN ви позволява да криптирате напълно трафика си. Няма повече подслушване от правителствени агенции или интернет доставчици.
 • Променяйки и скривайки вашия IP адрес, VPN ви предоставя онлайн анонимност. Това не позволява на уебсайтовете да ви следят.
 • Въпреки че Smart DNS е безсилен срещу отвличането на DNS и прозрачните прокси сървъри, VPN работи безотказно дори в присъствието на тези политики.
 • След като изберете американски VPN сървър, всички американски поточни канали се деблокират. Насладете се на стрийминг директна телевизия, Netflix, Hulu Plus, HBO Go и много други.

Има няколко стъпки, които трябва да следвате, за да получите достъп до DirecTV в чужбина. Ще ги намерите по-долу.

Стъпките

Ето какво трябва да направите, за да гледате DirecTV извън САЩ:

 1. Отидете на ExpressVPNУебсайт и се регистрирайте за тяхната услуга.
 2. След това изтеглете и инсталирайте тяхното VPN приложение на вашето стрийминг устройство. Ще намерите клиенти за Android, iOS, компютър и Mac.
 3. След като инсталацията приключи, влезте с вашите VPN идентификационни данни.
 4. Сега, сърфирайте в списъка на сървърите и изберете един, разположен в Съединените щати.
 5. Накрая стартирайте DirecTV веднага щом установите връзка.
 6. Гледайте канала навсякъде по света без крачка.

Има специални VPN приложения на iPhone, iPad, телефони / таблети с Android и компютри с Windows / Mac, предоставени от доставчици на VPN услуги като ExpressVPN. С такива приложения настройката на устройството ви с VPN е доста лесна.

Най-добър VPN за DirecTV

С малко проучване, измислих 4 от най-добрите VPN за DirecTV. Взех предвид всички фактори, които ги правят вашият най-добър избор, който да използвате, когато искате да предавате DirecTV в чужбина. Ето ги и тях:

ExpressVPN

Ще откриете това ExpressVPN заема челното място в нашия списък поради наличието на стотици сървъри в 29 места в САЩ. Най-хубавото в тази VPN е, че дори и при криптиране, връзката ви остава толкова бърза, както винаги. Това означава, че можете да гледате любимите си предавания без никакви прекъсвания на буфериране.

Техният персонал е много приятелски настроен и може да се свърже с тях чрез чат на живо, за да ви помогне с всеки проблем, който може да срещнете. Освен това ExpressVPN приема стриктна политика без регистрация, което означава, че ще можете да сърфирате в интернет, без да се притеснявате дали вашите дейности се съхраняват или не. Освен това, тази VPN позволява до 5 едновременни връзки. Възползвайте се максимално от него и споделете акаунта си с двама други потребители, които ценят онлайн сигурността.

NordVPN

NordVPN предлага възможно най-големия брой сървъри на всеки доставчик на VPN в САЩ. Ще намерите повече от 1000 сървъра в Съединените щати и общо 5000+ по целия свят. Техните сървъри са много бързи, но от време на време могат да станат свидетели на лек спад. Това обаче изобщо няма да повлияе на вашето поточно преживяване.

NordVPN се отличава, когато говорим за сигурност и поверителност. Те предлагат функции като никой друг, включително двойна VPN, посветен IP, CyberSec и анти-DDoS защита. Клиентите на NordVPN могат да влизат в сървъри на до 6 устройства едновременно. Това означава, че можете да гледате гео-ограничено съдържание на няколко устройства наведнъж.

BulletVPN

BulletVPN е друга VPN, която се оказа достойна за споменаване. Той има сървъри в 30 държави, което се счита за малко количество в сравнение с останалите. Но когато говорите за техните сървъри в САЩ, трябва да знаете, че той е един от малкото, които могат да деблокират Netflix с висока скорост. Да не говорим, че DirecTV е доста лесен за достъп, след като оперирате с тяхната услуга.

Bullet VPN поддържа OpenVPN, L2TP / IPSec, IPSec, IKEv2, PPTP протоколи и предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ще намерите приложения на почти всяка операционна система, налична там, включително тези на PC, Mac, Android и iOS. Да не говорим, че можете да свържете 5 устройства под един акаунт едновременно.

SurfShark

SurfShark използва AES-256-GCM и SHA-512 криптиране за защита на вашите данни и предлага собствена DNS мрежа, както и вградена защита от течове от DNS, WebRTC и IPv6. Дотук добре, но изчакайте да има още. Базиран е на Британските Вирджински острови. Знаете ли какво означава това? Не е нужно да се притеснявате за законите за запазване на данни, тъй като регионът не принадлежи към 5-те Очи или 14 групи страни

Surfshark не ограничава броя на едновременните връзки, които потребителите могат да имат, което означава, че ще можете да споделяте VPN връзка с всеки около вас, докато използвате същия акаунт. Тази VPN ни позволява да се доверяваме на тяхната политика без записване, защото тя действително съществува, за разлика от някои други VPN, които твърдят, че спазват нашата поверителност.

Как да деблокирате и гледате DirecTV извън САЩ, използвайки Smart DNS прокси

За да деблокирайте DirecTV извън САЩ, трябва да го подмамете да мислите, че имате достъп до него от САЩ. Интелигентните DNS прокси сървъри ви позволяват да правите точно това. Ако изберете Smart DNS за отключване на DirecTV, няма да е необходимо да инсталирате допълнителен софтуер на вашето стрийминг устройство. Умните DNS прокси сървъри имат списък от предимства.

 • Smart DNS работи на почти всички стрийминг устройства. iPhone, IPAD, Android, PS4 / PS3, Xbox, Smart TV, Apple TV, Amazon Fire TV и Roku са съвместими със Smart DNS.
 • Smart DNS променя само маршрута на някои битове на вашата връзка. В резултат на това Интернет скоростта няма да пострада.
 • Smart DNS не променя или скрива вашия IP адрес. Тази функция е полезна, ако много посещавате местни уебсайтове и услуги.
 • Smart DNS ви дава възможност да гледате поточни канали от различни страни едновременно. Разблокирайте DirecTV, CBC Canada и CanalPlay. Не е необходимо да конфигурирате първоначалната си настройка за Smart DNS.

Важно е да знаете, че Smart DNS става безполезен в случай, че вашият интернет доставчик използва DNS отвличане и прозрачни прокси сървъри.

Unlocator е любимата ми услуга Smart DNS. Те имат списък от около 120 деблокиране на поточни канали. Освен това ще намерите видео / водачи за това как да настроите устройството си със Smart DNS. Проверете безплатната им 7-дневна пробна версия тук.

Как да деблокирате DirectTV с помощта на Smart DNS или VPN – друга информация

DirecTV е наличен на следните устройства.

 • iPhone / IPAD
 • Android телефони / таблети.
 • Amazon Kindle
 • Windows / Mac компютри.

След като приключите с настройката на поточното си устройство със Smart DNS или VPN, можете да деблокирате Direct TV заедно с всички други онлайн канали в САЩ.

 • Amazon Fire TV
 • пукане
 • M-GO
 • Нетфликс
 • HBO GO
 • Hulu Plus
 • MLB.TV
 • WWE мрежа
 • UFC
 • NBA Време за игра
 • А&E.
 • NHL Game Center
 • история
 • Живот
 • Дисни и много други.

DirectTV извън САЩ – Деблокиране / Гледане

Това вероятно е всичко, което трябва да знаете за деблокиране на DirecTV навсякъде извън САЩ, което използвате Умен DNS или VPN. В случай, че се нуждаете от допълнителна информация или инструкции за настройка на конкретно устройство, моля, оставете коментар по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me