Как да гледате дома и далеч 2019 онлайн

И така, Жасмин разкрива тъмната тайна на Тори. Симоне опознава колко проблемна Бела всъщност е, а Рафи и Райдър са хванати с нещо незаконно. Всичко това е разкрито в Home Away Home Away, който можете да гледате само в няколко държави. Ако обаче сте били навсякъде извън Австралия или Обединеното кралство, можете да използвате VPN за поточно предаване на поредицата. Научете как в статията по-долу.

Как да гледате дома и далеч 2019 онлайн

Как да гледате дома и далеч 2019 онлайн

Канали, които стриймират в дома и гостите

По-долу са излъчени телевизиите на австралийската сапунена опера, Home and Away:

 • UK: Канал 5
  • Издаден: Понеделник, 7 януари 2019 г.
 • Австралия: Канал 7
  • Издаден: Понеделник, 18 февруари

Как да гледате онлайн вкъщи и далеч 2019, използвайки VPN

„Home and Away“ включва шест епизода, препълнени с драма, които ще предизвикат интереса на зрителите му и ще ги оставят да искат още. Австралийското шоу се завърна на Канал 7 в понеделник, 18 февруари, след два и повече месечна пауза. Сега, когато се върна, всеки иска да знае как да го гледа. Докато сте в Австралия или Обединеното кралство, вие сте добре да отидете и сте готови за стрийминг. Ако обаче сте били навсякъде извън тези две държави, ще ви трябва доставчик на VPN услуги, който да ви предостави достъп до шоуто.

Когато поискате да гледате Home Away по Канал 7 с помощта на VPN, софтуерът на вашето стрийминг устройство първо шифрира заявката. Никой, дори и услугата, до която се опитвате да получите достъп, не може да знае за тази заявка в чужбина. Вместо тази заявка да отидете до услугата за стрийминг директно с оригиналната ви информация, тя преминава през VPN сървър, разположен в същата държава като услугата, до която се опитвате да получите достъп. Като пренасочите трафика си през сървър, разположен в страната, в която се основава услугата, с която се опитвате да се свържете, вие ще имате достъп до съдържанието на тази страна, както обикновен местен или местен жител. Изпълнете стъпките по-долу, за да получите достъп до каналите, които стриймират Home and Away:

 1. Първо, регистрирайте се при доставчик на VPN услуги. Препоръчваме ExpressVPN.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашето стрийминг устройство.
 3. Стартирайте VPN приложението и влезте с вашия VPN акаунт.
 4. Сега се свържете със сървър или в Австралия или Великобритания.
 5. Спечелете австралийски или Британски IP адрес за да получите достъп съответно до 7 и 5 канал.
 6. Излъчвайте вкъщи и далеч на всяко място по целия свят.

ExpressVPN е една от най-популярните VPN услуги в света, която ви позволява да се свързвате с интернет както анонимно, така и сигурно. Това е един от най-добрите VPN, които можете да изберете за неговите функции за сигурност, отлични услуги, надеждна поддръжка на клиенти и 30-дневна гаранция за връщане на пари За други доставчици на VPN услуги, не забравяйте да проверите таблицата по-долу.

Относно дома и гостите 2019

Home and Away е австралийска телевизионна сапунена опера, създадена от Алън Бейтман. В момента сериалът се излъчва от понеделник до четвъртък в 19:00 часа в Австралия. Първоначално сапунената опера щеше да се нарича Refuge, но името беше променено на „по-приятелското“ заглавие на Home and Away, след като продукцията беше в ред. Шоуто се представи премиерно с деветдесет минутен пилотен епизод, като всеки следващ епизод беше излъчен за продължителност двадесет и две минути. Домът и гостите бързо се превърнаха във втория драматичен сериал с продължителност в австралийската телевизия.

„Дом и далеч“ ни дава по-отблизо живота и любовта на жителите на Summer Bay. Поредицата се фокусира предимно върху семейство Флетчър, което се състои от Том (Роджър Оукли), Пипа (Ванеса Даунинг), петте им приемни деца, Франк Морган (Алекс Папс), Карли Морис (Шарин Ходжсън), Лин Дейвънпорт (Хелена Божич), Стивън Матесън (Адам Уилиц) и Сали Флетчър (Кейт Ричи) – които се преместиха от града в Къщата на Летния залив, където поеха новата работа да управляват парка на караваните. В крайна сметка те взеха шесто приемно дете, Боби Симпсън (Никол Диксън).

Гледайте дома и гостите 2019 онлайн – финални думи

Независимо дали е канал 5 или 7, с VPN можете да получите достъп до двата канала съответно извън Обединеното кралство и Австралия. Наличието на два телевизионни оператора в различни страни може да бъде добра новина за зрителите в тази страна. Въпреки това, останалият свят трябва да се свърже с VPN и да пренасочи трафика си през сървъри в тези страни, за да деблокира тези канали и да предава предаването онлайн. Макар че географските ограничения могат да бъдат смущаващи да се натъкнем, поне можем да направим нещо за тях. Кажете ни в секцията за коментари по-долу как се е получило това за вас.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me