Как да гледате EPIX извън САЩ

Загубих привилегията за достъп до център на световните забавления, EPIX при стъпване извън САЩ. очевидно, някои гео ограничения забрани ми да получавам услугата за видео при поискване. Вярвайки, че трябва да има начин минете покрай тези блокади, Имах късмета да се натъкна на две: VPN или Smart DNS прокси.


Процесите на деблокиране се оказаха по-лесни, отколкото си мислех. Можете да прочетете как можете да гледате EPIX извън САЩ с VPN или Smart DNS в статията по-долу.

Как да гледате EPIX извън САЩ с VPN

Как да гледате EPIX извън САЩ с VPN

Как да гледате EPIX извън САЩ, използвайки VPN

Всеки път, когато се опитате да предавате поточно филм или телевизионно предаване в Epix в чужбина, видеоклипът няма да се възпроизвежда. Вместо това ще получите грешка като „Видео файл не може да бъде намерен.“ Това е така, защото и двете Уебсайтът и приложението на EPIX са ограничени географски. За щастие е възможно да подмамете геоблокираните канали да мислят, че в момента сте на място, където те са налични.

Има два начина да го направите. Първият и най-популярен е VPN. VPN означава виртуална частна мрежа. Това е инструмент, предназначен главно за криптирайте вашия интернет трафик и да ви осигурим допълнителна поверителност онлайн. Можете да използвате VPN, за да биете регионални блокове.

стъпки

EPIX позволява на абонатите да гледат филми, както и телевизионни предавания онлайн на техните Roku, Amazon Fire TV, Xbox, PS4, Apple TV, наред с други устройства. За съжаление на американските емигранти, живеещи в Канада, Великобритания или Австралия, EPIX е наличен само в САЩ и нейните територии. Въпреки това, с VPN, който може да се промени, просто следвайте стъпките по-долу.

 1. Стъпка номер едно: Вземете VPN. По-добре е да се използва с много сървъри в САЩ.
 2. Втората стъпка ще бъде инсталирайте приложението VPN на вашето устройство с компютър, Mac, Android или iOS.
 3. Стартирайте приложението VPN.
 4. Търсете и се свържете с американски VPN сървър.
 5. Можеш сърфирайте в Интернет, сякаш сте местен жител в САЩ.

Да се подправя виртуалното си местоположение и криптирайте данните си, ExpressVPN е VPN за работата. Компанията дори следва 30-дневна политика за възстановяване, така че няма нищо лошо да се абонирате за него. Вижте някои от моите любими доставчици на VPN услуги на 2019 г. в таблицата по-долу.

Разблокиране на EPIX в Канада или Великобритания – Smart DNS

Можете също така да прибягвате до Smart DNS до отблокирайте цялото съдържание бихте могли да поискате. Тази онлайн технология може да ви донесе минали ограничения така че вие гледайте любимите си поточни услуги докато в чужбина. При конфигуриране, не получавате нов IP адрес. По-скоро остава същото.

Само тези URL адреси, които определят геолокацията ви, се пренасочват чрез определен сървър. Обърнете внимание, че настройката на Smart DNS на вашето поточно устройство включва промяна на неговите мрежови настройки. Ако това звучи твърде технически за вас, може също така просто да се придържате към VPN.

 • Или вие директно конфигурирайте Smart DNS на вашия рутер или го настройте на вашето поточно устройство.
 • Когато сте свързани с Smart DNS, основният и вторичният адрес на DNS сървъра на вашето устройство се променят.
 • Умен DNS не прави никакви промени във вашия IP адрес; оставя я изложена.
 • Вие получат достъп до блокирано съдържание при високи скорости.
 • Умни DNS прокси са силно съвместими с всякакви устройства като Xbox, iOS, Android, PC, Smart TV, Roku, Amazon Fire TV, Apple TV, Chromecast и Mac.

Ето една идея: абонирайте се за Unlocator и отблокирайте повече от 220 канала с ограничен достъп по света. Можете да следвате видеоклипове, скрийншоти, и Ръководства за настройка на DNS за да конфигурирате вашия Smart DNS на вашето устройство. Също така можете се възползвате от безплатна 7-дневна пробна версия – ненужна кредитна карта – за да проверите услугата.

EPIX съвместими поточни устройства

Можеш инсталирайте приложението EPIX на платформите По-долу:

 • iPhone
 • Ай Пад
 • Apple TV
 • Amazon Fire Tablets / TV
 • андроид
 • Chromecast
 • Honda
 • Плейстейшън 4
 • Roku
 • Android телевизори
 • TiVo
 • Xbox One

EPIX навсякъде по света – приключвайте

Въпреки че EPIX не е толкова популярен като други поточни услуги като Netflix, Hulu и Amazon Prime Video, той все още може да предложи много. Някои от видеоклиповете в EPIX не могат да бъдат намерени никъде другаде. Има някои епизоди и филми, които можете да гледате безплатно, но по-голямата част от съдържанието изисква да влезете с американски кабелен абонамент.

Ако някога помислите поточно EPIX в чужбина, помислете за един от инструментите по-горе и ме уведомете кой бихте избрали в коментарите.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map