Как да гледате финал на 2019 на NHL Stanley Cup на живо?

Гледайки Финал на Купата на NHL Stanley Cup 2019 на живо е като свидетел на убийство на лед. Играчите безмилостно бързат, удрят и никога не се отказват, опитвайки се да получат контрол над шайбата, докато не направят резултат. Това е тихо лакомството и можеш да участваш в него, независимо от местоположението ти, ако правиш точно както казвам.

Вземете го от някой, който вече е демистифицирал гео ограниченията и инструментите, които помагат за неговото деблокиране. Независимо дали използвате a VPN или Smart DNS, можете да поточно NHL Stanley Cup Final 2019 на живо и онлайн. 

Как да гледате финал 2018 на NHL Stanley Cup 2018 на живо?

Как да гледате финал 2018 на NHL Stanley Cup 2018 на живо?

Как да предаваме финала на купата на NHL Stanley за 2019 г. в САЩ, Канада, Великобритания, Австралия или другаде по света? На 28 май 2018 г. ще се играят първите от поне 4 финални мача на NHL Stanley Cup между Golden Knights и Capitals. Поради ограничената популярност на хокея на лед извън Северна Америка, може да бъде доста трудно да се намерят официални и легални канали за стрийминг на NHL, за да гледате финалите онлайн. Това ръководство ще ви помогне да гледате Vegas Golden Knights vs. Washington Capitals на вашия компютър, Mac, Android, iOS, Apple TV, Roku, FireStick, PS4, Xbox One, Chromecast или Smart TV.

Финални 2019 канали за канали на NHL Stanley Cup

Ето списък на официалните телевизионни оператори за телевизия на Stanley Cup в САЩ и Канада:

 • САЩ: NBC Sports
 • САЩ: fuboTV
 • Канада: ТГС
 • Канада: SportsNet
 • международен: NHL.TV 

*Забележка: Финалът за Купата на Стенли няма да се излъчва по NHL.TV в САЩ и Канада поради ограниченията за затъмнение.

Как да гледате финал 2019 на Stanley Cup с VPN

Каналите по-горе – освен NHL.TV – са блокирани извън САЩ и Канада, откъдето произхождат. По принцип имате два начина, по които можете да разблокирате бизнеса и да започнете. Първият е a VPN а другото е a Умен DNS прокси. С VPN например стигате до отблокирайте канали извън Канада като CBS.

В резултат на това ще можете да гледате финалът на Stanley Cup 2019 на живо онлайн. Можете да приложите същия метод, ако искате заобикаляйте прекъсванията на NHL.tv. Всъщност си струва да използвате, ако вече имате Абонамент за NHL.tv.

 • Все пак ще трябва да се регистрирате с доставчик на VPN, за да гледайте на живо финала на Купата на Стенли 2019. 
 • След това изтегляте приложението VPN на устройството си: Android, iPhone, iPad, Mac или компютър.
 • Сега се свържете към VPN сървър в Канада, така че да стигнете до поток на финала на NHL Stanley Cup Final онлайн на живо.
 • Bпри преминаване към NHL.tv затъмнения ще изисква да се свържете с VPN сървър в държава, в която NHL.tv не функционира. т
 • Една Американски експат пребиваващи в Великобритания, Канада, Австралия или Франция може да използва a VPN за деблокиране на NBC Sports в чужбина.

ExpressVPN получава много похвали и със сигурност го заслужава. негов сървърната мрежа е невероятно голяма с възможност за свързване от всички части на света. Винаги има сървър близо до където и да сте. По този начин изобщо няма да се налага да се тревожите за скоростта на скоростта.

Вашето поточно преживяване ще бъде благословено с тази връзка и ако можете, опитайте сами, ако се съмнявате. Има 30-дневна гаранция за връщане на парите което ви обещава безрисково изживяване. Изпробвайте го и ако не е за вас, ще получите парите си. Ето още доставчици, в случай че не сте сигурни за това, което трябва да се абонирате за VPN.

Как да предавате финала на NHL Stanley Cup със Smart DNS прокси

В сравнение с VPN, Smart DNS не кодира трафика на потребителите или не защитава данните им. Всъщност всичко остава видимо, включително IP адресите на потребителите. Това, което се променя, е DNS на устройството, който осигурява достъп до ограничено съдържание. Ето защо не е препоръчително използването на Smart DNS за целите на сигурността.

Освен сигурността, обещава и Smart DNS бързи деблокиращи скорости, всичко поради липса на криптирания. Ако можете да се адаптирате към идеята, че Smart DNS не е сигурна опция, но може да ви предостави желаното съдържание на бързи цени, тогава не се задържайте на абонамента. Ако решите да получите такъв, ето какво трябва да имате предвид: 

 • С Smart DNS получавате минали затъмнения от NFL Game Pass, NBA League Pass и MLB.tv освен NHL.tv.
 • Можете да го направите на a широка гама от устройства iPad, PS4, PS3, iPhone, iPad, Mac, PC, Apple TV, Wii, Android & Amazon Fire Stick.
 • Смарт DNS не работи добре DNS отвличане или прозрачни прокси.
 • Вие не може да направи промени в местоположението си.
 • Само вие ще стигнете до достъп до това, което вашият Smart DNS може да деблокирате.

Unlocator е страхотен продукт с високо отзивчиво обслужване на клиентите. Въпреки че всички биха се съгласили относно увеличаването на аспектите на сигурността, Unlocator все още служи като a силен и здрав деблокиращ инструмент.

Устройството може отблокирайте над 200 канала, и това не е нещо, което всеки Smart DNS може да направи. Най-хубавото на този доставчик е, че той работи на всички устройства, което го прави много гъвкав вариант.

Заключителен график за Купата на NHL Stanley Cup

Вземете първия поглед на финалния график за купата на Стенли между Golden Knights и Capitals. Първият отбор спечели 4 мача

 • Игра 1: 28 май във Вегас, 20:00
 • Игра 2: 30 май във Вегас, 20:00
 • Игра 3: 2 юни във Вашингтон, 20:00
 • Игра 4: 4 юни във Вашингтон, 20:00
 • * Игра 5: 7 юни във Вегас, 20:00
 • * Игра 6: 10 юни във Вашингтон, 20:00
 • * Игра 7: 13 юни във Вегас, 20:00

*Ако е необходимо.

Как да предаваме финала на Стенли Къп 2019 на живо онлайн – приключване

Златните рицари на Вегас правят всички заглавия поради факта, че са първият отбор за разширяване, който някога е достигнал до финала в първия си НХЛ сезон.

Дали ще изминат целия път или Вашингтонските столици ще сринат партията? Споделете прогнозите си в коментарите по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me