Как да гледате финал на Световната купа 2018 на Xbox One

Как да гледате финал на Световната купа 2018 на Xbox One? Тази година се отбелязва 21-вата Световна купа с Германия като защитни шампиони. Световното първенство през 2018 г. е домакин на Русия, а мачовете трябва да започнат днес, от 11:00 часа ET / 14:00 BST. Много футболни фенове не биха искали нищо повече от това да гледат Световната купа 2018 от комфорта на собствения си дом и на своя Xbox. Дори и да се наложи да преодолеят гео ограниченията с помощта на VPN, все пак си струва да опитате. Ако сте от онези хора, които желаят да гледат Световното първенство по футбол 2018 на Xbox, ето какво трябва да направите.

Гледайте Световното първенство 2018 на Xbox

Гледайте Световното първенство 2018 на Xbox

Телевизионни канали, излъчващи Световната купа 2018 на Xbox

 • Великобритания: Би Би Си, ITV
 • САЩ: Fox Sports, Sling TV
 • Ирландия: RTE
 • Austraila: SBS, Optus Sport
 • Франция: TF1
 • Германия: ARD, ZDF
 • Близкия Изток: BeIN Sports
 • Южноамерикански страни: Директна телевизия, Sky

Гледайте Световната купа 2018 на Xbox с VPN

Като цяло виртуалната частна мрежа (VPN) ви позволява на практика да промените географското си местоположение. Например, услуга като Fox Sports, която е достъпна само в САЩ, може да бъде достъпна извън САЩ чрез промяна на IP адреса на избраното местоположение в САЩ. Това дава възможност на потребителите на VPN да предават всички видове канали от цял ​​свят без никакви ограничения. ето някои от предимствата на VPN:

 • VPN криптира целия ви трафик, това ще ви предпази от MITM атаки и други заплахи за сигурността онлайн.
 • Освен това не позволява на вашия интернет доставчик да подслушва вашите онлайн дейности. Правете каквото искате онлайн анонимно.
 • Можете да получите цялото съдържание на страната на VPN сървъра. Така че, ако използвате VPN сървър в САЩ, ще получите сайтове в САЩ като Fox Sports, FuboTV, Hulu TV на живо и Sling TV.
 • Можете също така да получите достъп до специални отстъпки от някои онлайн магазини, ако изглежда, че сърфирате в мрежата от САЩ.
 • В зависимост от вашия доставчик на VPN, ако изберете VPN сървъра, може да изглежда, че идвате от всяка част на света. Това включва САЩ, Великобритания, Бразилия, Египет, Япония и други.
 • Ако искате да спрете да използвате VPN, всичко, което трябва да направите, е да прекъснете връзката.

Бързина и сигурност, по принцип, се търсят двата потока от функции, и двете са осигурени от ExpressVPN. Резултатите от тестовете категорично разкриха, че ExpressVPN надминава всички очаквания и се класира по-високо от останалите доставчици на VPN услуги. Уебсайтът и приложението на ExpressVPN са удобни за начинаещи, но има и по-разширени настройки, лесно достъпни за тези, които се интересуват от откриването им. Плюс това е най-добрият избор за деблокиране на ограничено съдържание. Ако искате да гледате Световната купа 2018 на вашия Xbox One, абонирайте се за ExpressVPN. Други доставчици на VPN услуги включват:

Канали, които стриймират Световната купа 2018 на Xbox One

Живеем в свят, в който рязането на кабели се е превърнало в нещо, а традиционната телевизия се е превърнала в минало. С тези стрийминг услуги във възход е много малко вероятно хората да пропуснат събития на живо като Световното първенство по футбол 2018. Гъвкавостта и удобството при поискване, които предлагат тези стрийминг услуги, ни карат да поставим под въпрос нашите практики за гледане на телевизия. Фактът, че получаваме да използваме такива услуги за поточно предаване на всякакъв вид съдържание на всяко устройство като Xbox, подкрепя решението ни за рязане на кабели. Така че тук са най-добрите услуги за стрийминг гледане на Световното първенство 2018 на живо в Xbox: 

Sling TV

Sling TV е по-евтин от другите услуги, предлагани на пазара, но въпреки това осигурява качествено забавление. Той предлага канали от различни категории като спорт, развлечения, комедии, новини, филми, местни канали на Fox, NBC и ABC Networks, да не говорим, 7-дневния си безплатен пробен период. Тя ще се предава на Световното първенство по футбол 2018 г., но ще ви трябва VPN, ако сте извън САЩ. Най-хубавото на Sling TV е, че можете да персонализирате телевизионното си предаване със Sports Extra за по-посветени канали, защото „Това е телевизия според вашите условия“.

Фокс спорт

Излъчването на живо на Световното първенство 2018 ще започне днес в 11: 00a ET, но само хората в САЩ ще могат да го овладеят. Fox Sports е обещаваща услуга, която предоставя изключителни действия на живо чрез поредица от онлайн поточни канали, които притежава. Тази услуга за стрийминг изисква абонамент за кабелна телевизия, в противен случай достъпът до нея би бил невъзможен. Можете да гледате мачовете на живо, като посетите Fox Sports Go – приложение, което може да бъде инсталирано на iOS, Android, Kindle, Windows, Roku, Apple TV и Xbox.

BBC iPlayer

BBC iPlayer е интернет стрийминг, догонване, телевизионна и радио услуга от BBC, която ще предава на живо Световното първенство 2018. Предаването на събитието в това приложение обаче е невъзможно, ако се намирате извън Обединеното кралство. Ще трябва да промените вашия регион в Обединеното кралство, така че да можете да създадете Великобритания iTunes Apple ID. Тази услуга е достъпна на много устройства, включително мобилни телефони и таблети, смарт телевизори и персонални компютри.

ITV

Излъчването на телевизия на живо се извършва от BBC и ITV в Обединеното кралство, тъй като и двете ще предоставят онлайн поток на живо за мачовете на Световното първенство 2018. ITV ще има онлайн покритие на живо чрез събитието ITV Hub на Световната купа 2018. Ако сте извън Обединеното кралство, няма да се възползвате от услугите на ITV Ще трябва да замените IP адреса си с британски, за да гледате Световната купа по ITV.

Как да гледате Световното първенство 2018 на Xbox One

Хората търсят най-добрите възможни начини да гледат FIFA World Cup 2018 и се оказва, че вашият Xbox е един от тези начини. Не е достатъчно само да притежавате Xbox, ще трябва да се абонирате за поточни канали и VPN услуга, за да предавате играта на живо. Ако следвате стъпките, които сме описали за вас в горното ръководство, ще бъдете добри. Не забравяйте, че можете да гледате FIFA World Cup без кабел на което и да е устройство, използвайки VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me