Как да гледате Fox Sports Go във Великобритания

КАК ДА ГЛЕДАМЕ ФОКС СПОРТИ ИДЕТЕ В ОК


КАК ДА ГЛЕДАМЕ ФОКС СПОРТИ ИДЕТЕ В ОК

Как да гледате Fox Sports във Великобритания, използвайки VPN

Експатите или феновете на спорта могат да гледат Fox Sports извън САЩ с a виртуална частна мрежа. Този инструмент за сигурност каналира вашия интернет трафик чрез сигурен тунел и го изпраща на отдалечен сървър в чужбина. След като се свържете с чуждестранната мрежа, която сте избрали, VPN ще ви даде нов IP адрес от региона, който сте избрали, за да изглежда така, сякаш сте физически там.

Освен това, вашата виртуална частна мрежа ще криптиране вашия трафик, за да попречите на някой да го чете. Това означава, че можете да сърфирате в мрежата анонимно, защото никоя страна няма да може да види вашата онлайн активност, дори и вашият интернет доставчик. Това го прави наистина полезен инструмент за тези, които се радват на личния си живот.

С други думи, ако искате да следвате любимия си отбор по бейзбол, докато се наслаждавате на риба и чипс в Лондон, всичко, което трябва да направите, е да се свържете с американски сървър. След това ще можете да деблокирате Fox Sports Go и всеки друг Канал, ограничен от САЩ.

Просто следвайте тези прости стъпки и сте готови:

 1. Уверете се, че сте се абонирали за добре познати и ефективни VPN услуга. Препоръчвам ExpressVPN.
 2. Сега се насочете към устройството си магазин за приложения и изтеглете и инсталирайте VPN приложението. Можете също да го направите от доставчика си уебсайт.
 3. След като влезете, свържете се със сървър от Съединени щати. След като връзката е установена, ще получите Американски IP адрес.
 4. Отидете на Fox Sports Отидете. Ще забележите, че съобщение за грешка в местоположението това, което беше на дисплея, изчезна благодарение на вашата VPN.
 5. Гледайте Fox Sports Go във Великобритания или където и да е другаде.

ExpressVPN

ExpressVPN в момента е един от най-добрите доставчици на VPN в бранша. Той обхваща всички основни области, които искате от вашата услуга (сигурност, поверителност, бързина) и след това някои.

Компанията има над 3 000 сървъра в 94 държави, която е една от най-големите мрежи в бизнеса. Следователно заобикалянето на геоблоковете е като разходка в парка за тази марка.

Освен това, той използва силни функции за сигурност, включително военна степен 256-битов AES криптиране, да не говорим за управление на поверителността политика без регистрация. Тези спецификации ви позволяват да влизате онлайн безопасно и анонимно.

А що се отнася до скоростта, ExpressVPN предлага една от най-добрите цени на пазара неограничена честотна лента. В резултат на това няма да се притеснявате за неща като буфериране или потребление на данни.

Използвах тази услуга, когато исках да гледам „Чикагските кубчета“, докато почиват в Лондон. Работеше като ветрец.

Или, ако предпочитате да разгледате някои други опции, по-долу алтернативи може да деблокира и Fox Sports Go.

Как да гледате Fox Sports във Великобритания, използвайки интелигентен DNS

Можете също да деблокирате Fox Sports Go с помощта на a Умен DNS прокси. Този инструмент пренасочва само данните, които разкриват географското ви местоположение, така че е малко по-различен от VPN. Той изпраща вашия трафик до сървър, който може да деблокира канала, което означава, че той е разположен в зоната на покритие на Fox Sports Go, т.е. в САЩ.

Въпреки това, Smart DNS прокси не криптирайте данните си и не крийте своя IP адрес.

Ето какво трябва да направите, за да получите достъп до Fox Sports Go от Обединеното кралство чрез Smart DNS:

 1. Първо, трябва да се регистрирате в добра услуга, разбира се, като Unlocator.
 2. Настройте проксито на вашия PC, Mac, iPhone, iPad или Android устройство. Ще намерите много полезни видеоклипове / ръководства за настройка, които да ви помогнат да конфигурирате вашия Smart DNS.
 3. Отидете на Fox Sports или стартирайте приложението на устройството си.
 4. Stream Fox Sports Отидете във Великобритания.

Ако искате да използвате метода Smart DNS, няма да намерите по-добра услуга от тази Unlocator. Може да ви даде достъп до 200 канала, включително Fox Sports Go, BBC Sport, beIN Sports, ESPN, HBO, Hulu и много други. Освен това ще получите седмица за тестване на услугата, преди да поемете дългосрочни ангажименти с 7-дневен безплатен пробен период. 

Гледайте Fox Sports във Великобритания

Намерете резултати на живо, играч & отборни новини, видеоклипове, слухове, статистика, класиране, графици & фентъзи игри на Fox Sports във Великобритания с VPN. Можете да предавате поточно най-добрите игри във Великобритания и където и да е другаде според собствените си условия с най-добрият VPN за Fox Sports Go. Също така, можете да използвате Smart DNS прокси катоUnlocator. 

Използвали ли сте някоя от горните услуги, докато сте във Великобритания? Разкажете ни за вашия VPN или Smart DNS прокси опит в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map