Как да гледате френска телевизия извън Франция

Как да гледате френска телевизия извън Франция

Как да гледате френска телевизия извън Франция

Как да гледате френска телевизия извън Франция с VPN

Френски поточни канали са геоблокиран в чужбина. Те основно използват вашия IP адрес, за да определят вашето местоположение. На всеки посетител, използващ IP, който не произхожда от Франция, ще бъде забранено да гледа съдържание на живо или по заявка. Този факт обаче може да играе и в ваша полза. Можеш Крия вашият реален IP адрес, замени с друга от Франция, и се появи за да сърфирате в мрежата от вътре в страната. Можете да постигнете всичко това с помощта на виртуална частна мрежа.

VPN мрежите използват мрежа от защитени сървъри пренасочване и криптиране вашата интернет връзка. Тогава те дават а нов IP адрес от региона на избрания от вас сървър. В резултат на това можете да подмамите уеб хостовете да повярват, че сте в тяхната зона на излъчване, което ви дава достъп до всеки конкретен уебсайт.

С други думи, можете да се свържете със сървър от Франция, да получите френски IP адрес и да получите достъп до всички френски телевизионни канали, които искате. И вие ще направите всичко това пълна анонимност защото вашата онлайн активност ще бъде криптирана, което означава, че интернет доставчиците, правителствените агенции и хакерите могат да ви проследят.

Инсталиране на VPN на вашето устройство – стъпките

Гледането на любимите ви предавания на Canal Plus, TF1 или Molotov е само на няколко клика.

 1. Първо, отидете на топ VPN услуга като ExpressVPN която предлага най-добрите функции за поверителност и бързина.
 2. След като се регистрирате, изтеглете и инсталирайте приложението на вашия iOS, Android, PC, Mac, или други съвместими устройства.
 3. След това стартирайте приложението VPN и влезте в акаунта си.
 4. Сега се свържете със сървър от Франция, за да получите Френски IP адрес.
 5. Когато се установи връзката, която отнема около две секунди, ще можете да гледате най-доброто от френската телевизия отвсякъде.

Най-добрите VPN мрежи за поточна френска телевизия от чужбина

Когато става въпрос за гледане на френска телевизия извън Франция, горещо ви препоръчвам да използвате ExpressVPN. Това е така, защото компанията има 30-дневна гаранция за възстановяване, както и множество френски VPN сървъри.

Освен това услугата използва 256-битово криптиране AES, протокол с военен клас, който предотвратява всякакъв вид онлайн прослушване и нахлувания в личния живот. ExpressVPN също никога не съхранява и не споделя вашите дневници.

Ако обаче предпочитате да проверите друг доставчик, преди да направите следващата стъпка, другите имена в следния списък са отлични алтернативи.

Как да предавате френска телевизия в чужбина с интелигентни DNS прокси

Има и друг метод за деблокиране на френска телевизия от чужбина: Smart DNS прокси. Тези инструменти имат само една работа и една работа, която е да ви дадем достъп до канали с ограничен достъп. Това означава, че те не кодират вашия трафик или скриват вашия IP адрес. Те само се пренасочват URL адресите, които разкриват вашето местоположение а останалата част от връзката ви недокосната.

Но преди да ги инсталирате на устройството си, проверете дали вашият ISP важи DNS отвличане или Прозрачни пълномощници. Ако това стане, ще трябва да използвате VPN, защото Smart DNS не работи добре с тези две системи.

Друг важен фактор, който трябва да запомните, е, че всеки Smart DNS прокси има списък от поддържани канали, което означава, че нямате достъп до който и да е канал, който искате.

За да настроите Smart DNS на устройството си, изпълнете следните стъпки:

 1. Абонирайте се за услуга, която може да деблокира много канали. Някога използвах Unlocator защото има голям набор от френски телевизионни канали, включително Canal Plus и TF1.
 2. Няма Smart DNS приложения, което означава, че трябва да ги настроите на устройството си ръчно. Процесът е много прост, но ако се сблъскате с някакви трудности, следвайте тези ръководства за помощ.
 3. Страхотно нещо за тези инструменти е, че те са съвместими с почти всяка операционна система. Това включва iPhone, iPad, Android, PC, Mac, PS4 / PS3 / Xbox, Smart TV, Amazon Fire TV, Apple TV, Chromecast и Roku.
 4. Насладете се на френски телевизионни канали от всяка точка на света.

препоръчвам Unlocator защото те имат списък на над 200 поддържани канала, включително френски любими като Canal Plus, TF1, Zattoo France и France 4. И след като се регистрирате, ще получите безплатна седмица да го изпробвате, преди да започнете да плащате за услугата.

Най-добрите френски поточни канали

 • Игра на канал
 • myCanal
 • TF1
 • Молотов ТВ
 • Франция телевизия
 • 6Play
 • D8
 • France Pluzz
 • OCS (Orange Cinéma Séries)
 • Гули
 • Пусни телевизия
 • Играч на Евроспорт
 • Л’Екип
 • M6
 • Arte
 • С8
 • W9

Как да гледате френска телевизия извън Франция – Увиване

Независимо дали сте на почивка или останете извън Франция за дълъг период от време, да сте далеч от дома си може да бъде доста трудно. Използвайки ExpressVPN или Unlocator ви позволява да гледате любимите си местни френски телевизионни станции от всички кътчета на земното кълбо.

Кой метод сте предпочели? VPN или Smart DNS? Оставете коментар и споделете мислите си.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me