Как да гледате Hayu в САЩ?

Фен ли сте на ревюто на Victoria’s Secret и на американската риалити телевизия? Тогава трябва да знаете за Hayu. Това е услуга за стрийминг на видео въз основа на абонамент, която е достъпна само в Обединеното кралство, Ирландия, Австралия, Дания, Швеция, Норвегия и Финландия. С други думи, тя не е достъпна никъде другаде. Така че, ако искате да предавате тази услуга в САЩ, ще трябва да използвате доставчик на VPN услуги. VPN заобикаля ограниченията, наложени на този канал и ви позволява да получите достъп до съдържанието му от САЩ. Ето как можете да гледате HayuTV в САЩ, използвайки VPN на всеки компютър, Mac, Android, iPhone, iPad, Apple TV, Amazon Fire TV и Roku.

Как да гледате Hayu в САЩ

Как да гледате Hayu в САЩ

Предлага ли се Hayu TV в САЩ?

Hayu TV е дом на някои от най-добрите риалити шоута там. На практика е посветен на риалити телевизията. Hayu предлага повече от 3000 епизода на предавания като „Поддържане на кардашиите“, „Не казвай на булката“, „Произведено в Челси“, „Истинските домакини“ и „Драг раса“ на RuPaul. В момента NBC изглежда не планира да пусне Hayu в Съединените щати. „За съжаление това съдържание не е достъпно за вашето местоположение.“ е грешката в геолокацията, която получавате вместо това. Ако сте в САЩ и искате да предавате поточно съдържанието на тази услуга, ще трябва да използвате VPN.

Как да гледате Hayu в САЩ, използвайки VPN

VPN (виртуална частна мрежа) поддържа вашата онлайн идентичност и предоставя достъп до блокирано съдържание от всяка точка на света. Значение, можете да се скриете от онлайн хакери и трети страни. Всичко това се постига чрез методи за криптиране и протоколи за тунелиране. VPN създава тунел, през който вашето устройство осъществява достъп до интернет. Всички ваши данни се пренасочват в тунела и се кодират в него. В резултат на това VPN ви предоставя нов IP адрес; такава, която ще ви даде достъп до съдържание от избраната от вас държава. Ето как отблокирате Hayu в САЩ:

 1. Регистрирайте се с доставчик на VPN (за предпочитане ExpressVPN).
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на устройството, на което искате да предавате Hayu.
 3. Стартирайте приложението.
 4. Свържете се с Великобритания / Австралийски VPN сървър, за да получите британски или Австралийски IP адрес.
 5. Гледайте всички предавания, достъпни на канала Hayu, по всяко време и навсякъде.

ExpressVPNУслугите са отлични и несъизмерими. Този доставчик на услуги замества вашия IP адрес с такъв, който ви дава достъп до ограничено съдържание. Той гарантира високи нива на сигурност, тъй като криптира трафика ви и блокира смущения на трети страни. ExpressVPN предлага бързи скорости, които са направени идеални за стрийминг. Така че, ако искате да деблокирате Hayu в САЩ, не забравяйте да се абонирате за ExpressVPN. Можете също да разгледате останалите доставчици на услуги в таблицата по-долу.

Предимства на VPN

Деблокирането на съдържание и заобикалянето на гео ограниченията са най-основните функции на доставчика на VPN услуги. Това не означава, че те са единствените неща, които VPN може да постигне. VPN може да направи много повече от просто да ви предостави достъп до блокирано съдържание. Наличието на VPN от ваша страна ви носи сигурност и безопасност онлайн. Интернет без браузър сърфирането бавно избледнява, а VPN е единственият инструмент, който може да възстанови онлайн безопасността. Прочетете, за да научите за ползите от използването на VPN.

 • Преминайте всички филтри за съдържание, забрани или черни списъци.
 • Защитава вашите данни от наблюдение и шпиониране.
 • Позволява ви достъп до географски ограничени сайтове и съдържание.
 • Скрива географското ви местоположение.
 • Предотвратява дроселирането на честотната лента.
 • Спестява ви пари с покупки, свързани с граница.
 • Помага ви да заобиколите блокове и други форми на цензура.
 • Позволява ви безопасно да изтегляте, споделяте файлове и торент.
 • Защитава вашите обществено видими връзки чрез тунелни протоколи.
 • Защита на вашите данни, докато използвате обществени места за Wi-Fi, където сте най-податливи на онлайн атаки.
 • Предпазва от кражби на самоличност.
 • Блокира входящия злонамерен трафик, който е възможно да достигне и да повреди вашите устройства.

Гледайте Hayu в САЩ

Изживейте някои от забавните времена, които Истинските къщи на Бевърли Хилс проведоха този сезон, бъдете в крак с кардашиите и разберете кой е следващото влачене на RuPaul, като деблокирате Hayu. Всичко, от което се нуждаете, е VPN и HayuTV ще бъде на ваше разположение. Американските граждани без абонаментен кабел със сигурност ще оценят услуга за стрийминг като Hayu. Имайки предвид това, уведомете ни какви предавания искате да видите след разблокирането на HayuTV в САЩ.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me