Как да гледате History Channel извън САЩ с VPN

Историческият канал е пълен до капацитет с информативно програмиране. Има шоу за всичко, почти сякаш отразява реалността със съдържанието си. Жалко, че пътуващите и емигрантите не могат да предават този канал извън своята страна на произход – това е САЩ.


Беше голям срам, когато работех в чужбина каналът беше недостъпен поради гео ограничения, и бях също толкова разочарован. Но, всичко се получи за най-доброто, след като го направих използване на VPN и SmartDNS. Искате ли твърди доказателства? Превъртете надолу за всички факти.

Как да гледате History Channel извън САЩ с VPN

Как да гледате History Channel извън САЩ с VPN

Как да деблокирате History Channel извън САЩ, използвайки VPN

VPN е основно онлайн устройство, което може носят ви свобода в интернет както и защита на данни. След като се свържете със сървър от избраната от вас VPN мрежа, ще получите изцяло нова идентичност и се захващайте за вълнуващо безрисково сърфиране.

VPN ще предаде спечелените данни чрез избрания от вас сървър. Този сървър се намира в страната, в която се намира каналът, услугата или приложението. Вашите данни пътуват през онзи сървър, където се намират всичко се криптира. Не само ще получите фалшиво изглежда, че сте в страната, която сте избрали, но ще бъдете сигурни в това вашите данни са напълно под опаковка. Няма повече интернет доставчици, които се хранят с вашите онлайн дейности или възможността да бъдат обект на злонамерени атаки.

 • Разблокиране на съдържание: Поради гео ограниченията нямате достъп до определено съдържание. въпреки това, VPN може да премахне тези ограничения и предоставят ви достъп към съдържанието, което искате.
 • Спиране на ISP Throttling: Това е ISP нещо, което да забави скоростта на интернет, по-специално наречено: дроселиране на ISP. Но след като бъде свързан към VPN, това ще престане да се случва.
 • Висока поверителност: Вашият данните се криптират с трудни протоколи и става недостъпен за трети страни.
 • VPN приложения: Приятелството за използване на VPN приложения насърчава използването на VPN. Повечето компании имат клиенти на почти всички платформи като PC, Mac, Android, iOS и FireStick.

Най-добър VPN за History Channel

Въз основа на личен опит, ExpressVPN беше единственият VPN, който ми позволи отблокирайте канали, базирани в САЩ в чужбина. Други работеха, но не бяха до нивата на изпълнение на ExpressVPN. Казвам ви това VPN има всичко от скорост до сигурност; най-доброто е.

Компанията управлява ОГРОМНА сървърна мрежа стратегически разпространени по целия свят, така че всеки да може да се свърже с един от своите сървъри. Фактът, че работят толкова много сървъри, им позволява предлагат бързи услуги и голяма скорост на изтегляне. Това е 30-дневна политика за възстановяване което ви кара да въздъхнете облекчение. В случай, че не сте харесали ExpessVPN, винаги можете върнете парите си. Това е безрискова експертиза.

Но това трябва да имате предвид пак ще се нуждаете от валиден абонамент за американски кабел така че можете да влезете в приложението History Channel с VPN или Smart DNS. Няма да навреди да проверите други доставчици на VPN услуги, посочени в таблицата по-долу.

Как да гледате исторически канал в чужбина с интелигентни DNS прокси

Точно като VPN, Smart DNS може заобикаляйте ограниченията, премахвайте забраните, бийте цензурата, и деблокирайте блокирано съдържание. Но за разлика от VPN, Smart DNS не обръща внимание на сигурността. Той нито криптира вашите данни, нито крие вашия IP адрес. Това означава, че ще останете изложени на публичното око. Докато свързването към Smart DNS може да бъде рисковано по отношение на сигурността, това ще стане ще ви получи съдържанието, което искате за отблокиране с възможно най-бързите скорости.

 • Smart DNS е съвместим с широка гама от устройства, включително компютър, Mac, FireStick, Apple TV, Android, Smart TV, iPhone и iPad.
 • Можете да деблокирате това, което вашият Smart DNS може да деблокира.
 • Различните Smart DNS прокси услуги отблокират различни канали.
 • Ако вашият интернет доставчик използва DNS отвличане или прозрачни прокси, вашият Smart DNS може да не работи.
 • Единична конфигурация Smart DNS ви позволява едновременно отблокирайте поточните канали от различни региони. Това означава, че можете да гледате британския ITv и американския исторически канал с тази настройка на интелигентния DNS.
 • Когато използвате Smart DNS, няма да загубите текущия си достъп до локални канали.

Вземете го от някой, който вече е изпробвал повечето от Smart DNS прокси сървърите на пазара, не можете да направите по-добре от това Unlocator. Услугите, които тази компания предлага са забележително бързо. Вие има достъп до почти 200 канала с този DNS. Не много прокси сървъри могат да направят това, което прави Unlocator още по-специален. Освен това има 7-дневна политика за възстановяване, което ще зарадва онези, които не са лесно впечатлени.

Поддържани поточни устройства за исторически канал

 • Chromecast
 • Roku
 • Apple TV
 • Amazon Fire TV
 • iPhone
 • Ай Пад
 • андроид
 • настолен компютър
 • Mac

Как да гледате канал за история навсякъде по света – приключване

Що се отнася до документалните филми, има няколко канала, които всъщност надминават History Channel. Изключително популярният телевизионен канал е един от най-добрите в света. Благодарение на харесванията на ExpressVPN и Unlocator, можете да деблокирате American History Channel навсякъде по света. Разбрахте ли се за кой инструмент ще прибягвате? Ако отговорът е да, споделете по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map