Как да гледате Hotstar в ОАЕ

Как да гледате Hotstar в ОАЕ? ОАЕ е известен с това, че е дестинация номер едно за индийците. Това е най-предпочитаното място за тези, които търсят работа и по-висок жизнен стандарт. Тази опция за промяна и подобряване на начина на живот обаче не трябва да преминава без елемента на забавление. Нещото, което индийците вероятно пропускат най-много от дома си, е тяхното местно телевизионно съдържание. Индийските канали като Hotstar са недостъпни в ОАЕ и това не е свързано със собствените ограничения на ОАЕ, а с гео ограничения и проблеми с авторските права. За да могат индийците да имат достъп до Hotstar в ОАЕ, те ще трябва да използват VPN и да променят своя IP адрес. Ето как индийците могат да деблокират Hotstar в ОАЕ с помощта на VPN.


Как да гледате Hotstar в ОАЕ

Как да гледате Hotstar в ОАЕ

Как да гледате Hotstar в ОАЕ, използвайки VPN

Hotstar е най-голямата платформа за поточно предаване в Индия. Този канал предлага повече от 100 000 часа драма & филми на 17 езика, в допълнение към широкото отразяване на всички големи световни спортни събития. Очевидно е, че каналът, който индийците не биха искали да минат без причина. За щастие, те могат да имат достъп до Hotstar по време на престоя си в ОАЕ чрез VPN. Виртуалната частна мрежа е защитен метод за изпращане на трафик от един компютър на друг по интернет. Всички данни на потребителите преминават през частен тунел – който създава VPN – и се криптира по пътя. След като индийските експати имат инсталирано VPN приложение, те трябва да се свържат с индийски сървър. Това ще им предостави индийски IP, докато те са в ОАЕ, което ще им даде достъп до Hotstar и друго индийско съдържание, сякаш физически са в Индия. Ето как да направите това:

 1. Първото нещо, което трябва да направите, е да се регистрирате за VPN услуга.
 2. След това създавате VPN акаунт.
 3. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на устройството, на което искате да предавате Hotstar.
 4. Стартирайте приложението и се свържете с VPN сървър в Индия.
 5. След като се свържете с индийски сървър, ще ви бъде предоставен временен индийски IP адрес, който го прави да изглежда, че сте в Индия.
 6. Сега, когато имате индийски IP, можете лесно да получите достъп до Hotstar от всяка точка на света.

Погледнете не повече от това ExpressVPN за надежден и силен доставчик на услуги. ExpressVPN има супер бързи VPN сървъри в 94 държави. Впечатляващото им разпространение на сървъри улеснява потребителите по целия свят да се свързват с VPN. Този доставчик на услуги може успешно да отблокира всички сайтове и приложения от всяко място в рамките на минути. Ако услугите на ExpressVPN не отговарят на вашите стандарти, можете да проверите други доставчици на услуги в таблицата по-долу. За подробен преглед кои VPN-та е най-добре да гледате Hotstar в чужбина, вижте този преглед.

RankVPN ProviderLink
рангVPN-доставчик
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Неограничена честотна лента
 • Приложения за всичките ви устройства
 • 24/7 Поддръжка на живо
 • Ексклузивна отстъпка от 49%!

Посетете ExpressVPN

рангVPN-доставчикПосетете BulletVPN
рангVPN-доставчикПосетете NordVPN
4VPN-доставчикПосетете Surfshark

Предимства на VPN

Освен отблокиране на сайтове, канали и приложения от всяка точка на света, VPN може да повиши вашите стандарти за сигурност по огромен начин. Виртуалната частна мрежа (VPN) е един от най-ефективните инструменти, които можете да притежавате, за да поддържате поверителността си и да подобрите сигурността си, когато сте онлайн. Нека разгледаме по-подробно всички предимства, които VPN може да предложи:

 • Разблокирайте уебсайтове и избягвайте филтрите.
 • Отдалечен достъп до файлове.
 • Споделяйте безопасно големи файлове.
 • Изтеглете гладко P2P торента.
 • Скриване и промяна на вашия IP адрес.
 • Подобряване на онлайн сигурността.
 • Преглеждайте мрежата анонимно.

Гледайте Hotstar в ОАЕ

Има причина, поради която има голяма нужда от деблокиране на индийско съдържание в ОАЕ и предвид големия брой индийски експатри в ОАЕ, можем да разберем защо. Наличието на това, че много индианци обитават домакинствата в ОАЕ, налага необходимостта от лесен достъп до телевизора в родния град, включително Hotstar. В тази статия ви показахме как е възможно реалността да гледате Hotstar в ОАЕ. С VPN не трябва да гледате само Hotstar, но всеки индийски канал, който бихте могли да мислите, където и да се намирате.

Подобни публикации

 • Как да гледате Аржентина срещу Перу на живо онлайн?

  Как да гледате Аржентина срещу Перу на живо онлайн?

  2 коментара | 5 октомври 2017 г.

 • Как да гледате BBC iPlayer на Smart TV

  Как да гледате BBC iPlayer на Smart TV извън Обединеното кралство

  7 коментара | 23 юли 2018 г.

 • Как да гледате на живо зимните младежки олимпийски игри 2020

  Как да гледате зимни младежки олимпийски игри 2020 на живо онлайн

  Няма коментари | 19 декември 2019г

 • Как да гледате зимни олимпийски игри 2018 на живо онлайн

  Как да гледате зимни олимпийски игри 2018 на живо онлайн

  1 коментар | 28 декември 2017 г.

За автора

Разан К

Razan е ентусиазиран блогър за интернет сигурност и онлайн защитник на поверителността. Статиите й се въртят главно около това как VPN стават необходимост в днешния дигитален свят.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map