Как да гледате индийска телевизия в чужбина? Разблокиране извън Индия

Услугите за стрийминг в Индия са извън това, което можете да си представите. Всички ваши любими: Ozee TV, Jio TV, Star Sports, Hotstar, и Sony Liv канали, които доставят продукции на Боливуд, спортни събития, политика и драми. За съжаление за много индийски експатри, живеещи в Австралия, Великобритания, САЩ, Европа и Близкия изток, всички тези канали са извън границите. За щастие в урока по-долу демонстрирам как тези неиндийски жители могат да направят тези канали достъпни за тях, независимо къде използват два инструмента.


Как да гледате индийска телевизия в чужбина?

Как да гледате индийска телевизия в чужбина?

Гео ограничения и съобщения за грешки в местоположението

В случай че някога сте се опитвали да гледате Hotstar в САЩ или Обединеното кралство, вероятно сте се натъкнали на следната гео-грешка:

„Съдържанието не е налично. Съдържанието, което понастоящем не е достъпно във вашия регион. “

Други индийски канали ще разкрият подобни известия, когато се опитате да предавате поточно съдържание или съдържание на живо в чужбина. Сега, ако искате да преодолеете тези гео ограничения, ще трябва използвайте или VPN, или Smart DNS.

Добър пример за Smart DNS би бил Unlocator. По принцип Smart DNS е онлайн услуга, която ви дава шанса заобикаляйте гео ограниченията отвсякъде. Smart DNS обаче не носи отговорност за защита на вашите лични данни. Ето как се различава от VPN. Но ако просто искате да предавате индийско съдържание, трябва да знаете, че Unlocator може отблокирайте над 200, включително Hotstar. Сега, ние говорим, нали?

Вземете цялата индийска телевизия в чужбина?

Най-сигурният и ефективен подход за деблокиране на гео ограничени канали е чрез прилагането на VPN, съкратено за Virtual Private Network. Този онлайн инструмент, ориентиран към сигурността инструмент, позволява на потребителите да защитят своята поверителност и сигурност, както и да им предоставят неограничен достъп до интернет. Свързвайки се към VPN сървър, вашите данни са криптирани и далеч от любопитни очи. Това обаче не са единствените ползи, които получавате от свързване към VPN:

 • Високи нива на поверителност: Криптирането и протоколите, използвани при пренасочване на вашите данни и трафик, правят вашите данни силно недостъпни за трети страни.
 • VPN приложения: На повечето устройства и платформи има VPN приложения: PC, Mac, Android, iOS и FireStick.
 • Достъп до геоблокирани канали: Осигуряването на VPN връзка може да ви помогне да заобиколите ограниченията, наложени върху блокираното съдържание, без никакви затруднения.
 • Избягвайте пропускането на ISP: Интернет скоростта ви вече няма да изпитва внезапни спадове или дросели, защото използването на VPN не позволява това да се случи.

Как да деблокирате индийска телевизия извън Индия с VPN?

Целият процес на индийските канали от всяка точка на света е доста прост. На първо място, трябва да се регистрирате с един доставчик на VPN услуги. След като направите това, следвайте тези инструкции:

 1. За начало, абонирайте се за доставчик на VPN услуги, вероятно един от най-добрите VPN за Индия.
 2. Сега трябва да го направите изтеглете приложението VPN на устройството, на което искате да гледате индийско съдържание.
 3. Следващата стъпка очевидно би била стартиране на приложението.
 4. Впиши секъм вашия създаден по-рано VPN акаунт.
 5. Вътре в приложението ще намерите списък със сървъри, свържете се с индийски сървър.
 6. Сега изчакайте да се осъществи връзката.
 7. Ти ще изглеждате така, сякаш сте в Индия.
 8. Сега ти можеш достъп до Ozee TV, Jio TV, Star Sports, Hotstar, и Sony Liv независимо къде се намирате.

Най-добрият VPN за използване

Може би сте забелязали, че най-добрият VPN за Индия е ExpressVPN. Има добра причина за това. Що се отнася до най-добрите VPN, навсякъде ще намерите името на ExpressVPN. Това е надеждно обслужване, които можете да използвате отключете индийските канали в чужбина. Компанията притежава голяма сървърна мрежа с множество VPN сървъри, разположени в Индия. Не забравяйте, че предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите. Без рискове участват при изпробване на ExpressVPN. Но ако настоявате да проверите други доставчици, ето таблица с имената им по-долу.

RankVPN ProviderLink
рангVPN-доставчик
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Неограничена честотна лента
 • Приложения за всичките ви устройства
 • 24/7 Поддръжка на живо

Посетете ExpressVPN

рангVPN-доставчикПосетете BulletVPN
рангVPN-доставчикПосетете NordVPN
4VPN-доставчикПосетете Surfshark

Как да гледате индийска телевизия извън Индия – приключване

Благодарение на виртуалните частни мрежи вече нямате нужда да пропускате любимите си индийски канали, телевизионни предавания и боливудски филми, докато живеете в чужбина. Просто се регистрирайте с VPN услуга, изтеглете тяхното приложение и осигурете връзка с индийски сървър. Това е практически всичко, което може да се направи.

Какво мислите за целия процес? За кой VPN бихте се абонирали, за да ви предоставят индийски канали? Разделът за коментари е изцяло ваш.

Подобни публикации

 • Как да гледате Sundance сега извън САЩ

  Как да гледате Sundance сега извън САЩ

  Няма коментари | 28 август 2018 г.

 • Как да гледате на живо канадската телевизия в чужбина?

  Как да гледате на живо канадската телевизия в чужбина?

  20 коментара | 13 октомври 2017 г.

 • Как да гледате NBC Sports извън САЩ

  Как да гледате NBC Sports Live на живо извън САЩ – Proxies vs VPN

  39 Коментари | 20 ноември 2014 г.

 • Как да деблокирате BeIN Sports в ОАЕ Саудитска Арабия

  Как да деблокирате BeIN Sports в ОАЕ Саудитска Арабия

  Няма коментари | 19 юни 2017 г.

За автора

Чарлз

Стрийминг на джаджи. Интересува се от всяко малко нещо, което трябва да знае за заобикалянето на регионалните ограничения. Запален вярващ в правото да защитава поверителността в интернет. Чарлз също е прегледал доста доставчици на VPN услуги и знае как да отдели добрите ябълки от лошите.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map