Как да гледате ITV в Австралия без караница!

Опитали ли сте достъп до ITV в Австралия? Ако имате, забелязахте, че каналът има някои сериозни геоблокове за него. Това е така, защото ITV се предлага само за Обединеното кралство. За да гледате ITV в чужбина, ще ви трябва начин да заобиколите регионалните му ограничения. Ето два различни начина, които ще ви позволят да гледате ITV в Австралия с лекота.

Как да гледате ITV в Австралия без караница!

Как да гледате ITV в Австралия без караница!

Как да гледате ITV в Австралия с VPN

Първото нещо, което можете да използвате, за да заобиколите географските ограничения на ITV е VPN.

VPN е предимно инструмент за киберсигурност. Той криптира вашите данни и пренасочва трафика ви през защитен и частен сървър. Хубавото е, че когато се свържете с VPN сървър, вашият обществен IP адрес се променя, за да съответства на местоположението на този сървър. С други думи, всичко, което трябва да направите, за да гледате ITV в Австралия, е да се свържете към сървър във Великобритания. Това ще ви даде IP във Великобритания, който е единственият IP адрес, който позволява достъп до сайта му.

Ето как можете да използвате VPN за достъп до ITV в Австралия:

 1. Регистрирайте се с надежден и надежден VPN доставчик. Стойте далеч от безплатните VPN мрежи, тъй като те рядко правят това, което рекламират.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN, което съответства на вашето поточно устройство. Можете да намерите родните VPN приложения за Windows, MacOS, iOS, и андроид устройства.
 3. Стартирайте приложението и се свържете със сървър във Великобритания.
 4. Изчакайте връзката да се установи. След като това се случи, ще можете да гледате ITV без никакви геоблокове!

Най-добър VPN за ITV

Лично аз използвах ExpressVPN последния път, когато бях в Австралия, за да отблокирам всички канали, които исках да гледам, включително ITV. Известно е, че ExpressVPN е най-добрата VPN услуга там. Докато абонаментната такса се счита за скъпа, вие получавате всичко, което сте платили с този доставчик. Можете дори да изпробвате тяхната услуга, като се възползвате от 30-дневната им гаранция за връщане на парите, без зададени въпроси.

Ако ExpressVPN не е чашата ви с чай, можете да използвате някой от тези VPN доставчици от най-високо ниво:

Как да гледате ITV в Австралия със Smart DNS прокси

За потребители, които не се интересуват много от добавените предимства за сигурност на VPN, има друг начин за достъп до ITV в Австралия. Трябва да си вземете абонамент за Smart DNS прокси.

Сега, Smart DNS прокси не е VPN. Това означава, че вашата информация и вашите данни няма да бъдат защитени или поверителни при използване на Smart DNS. Това обаче означава, че вашата интернет връзка няма да бъде забавена от процеса на пренасочване. Едно нещо, което трябва да имате предвид, е, че Smart DNS прокси сървърите изискват конфигуриране на някаква конфигурация. Уверете се, че услугата, за която се абонирате, има ръководства за инсталиране, които могат да ви помогнат да ви преведе през този процес.

Друг момент, който бих искал да спомена, е, че Smart DNS прокси услуга е точно това: услуга. След като изберете доставчик, можете да получите достъп само до каналите, които конкретен доставчик предлага. Различните услуги ще имат различни канали, така че не забравяйте да направите своите изследвания, преди да изберете доставчик на услуги.

Лично аз предлагам да използвате Unlocator като вашия Smart DNS прокси. Unlocator разполага с впечатляващ списък от деблокирани канали, лесни за разбиране ръководства за настройка и много полезен 7-дневен безплатен пробен период. Не е нужно дори да имате кредитна карта, за да тествате тази услуга. Ако се абонирате за Unlocator, имате 14-дневен период на възстановяване, което гарантира, че сте напълно доволни от това, което предлагат.

Създаване на ITV акаунт в Австралия

Въпреки че ITV е безплатен поточен канал, все пак трябва да се регистрирате за акаунт, за да гледате на живо и да наваксвате програми. Просто следвайте тези стъпки, за да регистрирате безплатния си ITV акаунт в Австралия.

 1. Насочете се към Уебсайт на ITV.
 2. След това кликнете върху „Вход“ в горния десен ъгъл на вашия екран.
 3. На следващата страница изберете „Регистрирайте се сега“.
 4. Въведете своите данни, включително вашето заглавие, име, имейл адрес и дата на раждане.
 5. За „Пощенски код“ въведете „WC1X 0AA“ без кавичките.
 6. След това поставете отметка в полето „Условия и условия за ITV“.
 7. Накрая изберете „Готов съм“.

След това ще получите имейл за потвърждение във входящата си поща. Кликнете върху връзката вътре и безплатният ви ITV акаунт ще бъде готов за използване.

Достъп до ITV в Австралия – финални мисли

Използвайки VPN или Smart DNS прокси, ще имате достъп до ITV в Австралия без никакви проблеми. Не забравяйте обаче, че тези услуги правят едно нещо: заобикаляйте geoblocks. Всяка регистрационна такса, абонаментна такса или изискване, зададени от сайта, до който искате да получите достъп, ще останат същите. Нито VPN, нито Smart DNS прокси ще ви избавят от плащането за самата поточна услуга.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me