Как да гледате японска телевизия извън Япония

Страната на изгряващото слънце е един дявол от мястото, което трябва да бъде. Япония е страна, която привлича вниманието на света със своя постоянно развиващ се начин на живот и благодатни социални протоколи. Някои хора смятат Япония за собствена планета. Посещението на Япония променя живота и просто ще трябва да го изпитате, за да знаете, че това е истина. Ако обаче ходенето в Япония не е в картите, можете да усетите какво е, като хапвате по някоя японска телевизия.

Как да гледате японска телевизия извън Япония

Как да гледате японска телевизия извън Япония

Който ви е казал, че не е възможно, не е чувал за VPN. Интернет в наши дни дава възможност на всеки да посети Япония практически, а VPN е методът, използван за тази цел. Гледането на японски телевизионни канали като японски Netflix, Fuji TV, Nippon TV, Rakuten, J Sports, Hulu Japan и Animax редовно може да бъде най-близкото до преживяването на живота в страната, така че вземете VPN и ganbatte (が ん ば っ て っ)!

Как да гледате японска телевизия извън Япония

Ако искате да се потопите в нещо японско, абонирайте се за VPN, вземете Японски IP, и прегърнете новата си японска онлайн идентичност. Освен това Япония има завладяваща и многостранна култура с най-дълбоките традиции, за които можете да научите всичко чрез японската телевизия. Независимо дали просто искате да се запознаете с една от най-иновативните страни на планетата или да научите японски език, гледането на японска телевизия служи като най-добрият вариант. Да си извън Япония не е проблем, ако имаш добра и надеждна VPN в джоба.

Как да гледате японска телевизия извън Япония с помощта на VPN

VPN създава виртуален криптиран тунел между вас и отдалечен сървър, управляван от VPN услугата. VPN пренасочва вашите данни чрез този сървър, който се намира в държава, където се базира съдържанието, до което се опитвате да получите достъп. VPN работи, като ви показва, че сте в Япония. По този начин ще имате достъп до услугата точно като обикновен местен. Това са стъпките, които трябва да следвате, за да гледате японска телевизия извън Япония:

 1. Регистрирайте се с VPN, който предоставя VPN сървъри в Япония като ExpressVPN.
 2. Изтеглете и инсталирайте своето VPN приложение на вашия компютър, Mac, Android или iOS устройство.
 3. Стартирайте приложението и влезте.
 4. Изберете японски сървър и се свържете с него.
 5. Проверете вашия IP адрес чрез уебсайт като WhatIsMyIP.network, за да се уверите, че е направена промяна.
 6. Към момента можете да сърфирате в Интернет с вашия японски IP адрес, сякаш сте в Япония.

При тестове открихме ExpressVPN да бъде най-надеждният и мощен доставчик на услуги на пазара. Той е доверен, установен, следва строга политика за поверителност и прилага криптиране според най-високите стандарти. Той не поддържа никакви регистрационни файлове и се счита за идеален за защита на вашата поверителност онлайн. За повече информация относно други способни доставчици на услуги не забравяйте да проверите таблицата по-долу. Щракнете тук за най-добрият VPN за Япония.

Предимства на VPN

VPN осигурява изключително сигурни връзки между частни мрежи, свързани чрез Интернет. Освен това тя позволява на отдалечените компютри да действат така, сякаш работят в същата защитена локална мрежа. Всъщност можете да сте вкъщи и да получите достъп до компютрите на вашата компания, сякаш седите на работа. Има ли нещо по-добро? В случай, че виртуалното пътуване не ви е било достатъчно, по-долу са много други функции, които VPN може да изпълнява:

 • Вземете нов и временен IP адрес.
 • Изтеглете и споделяйте файлове безопасно.
 • Използвайте обществени WiFi горещи точки безопасно и сигурно.
 • Спестете парите на потребителите с покупки, свързани с граница.
 • Обиколете блокове и други форми на цензура.
 • Изглежда, че използвате интернет от друга държава.
 • Скриване на активността на сърфиране от локални мрежи и интернет доставчици.
 • Лесно научете канджи, хирагана и катакана, като гледате японско съдържание онлайн.

Топ японска драма

 • Tonari no Kazoku wa Aoku Mieru
 • заличен
 • Дойде пролетта
 • Курагехиме (принцеса медуза)
 • Todome no Kiss
 • Хибана: Искри
 • Повторете (Unmei o Kaeru Juukagetsu)
 • Momikeshite Fuyu
 • Милиони йени жени
 • Anone

Гледайте японска телевизия извън Япония

Нужни са преживявания и взаимодействия в реалния живот, за да се овладеят японските обичаи, култура и настроение. Ако обаче се намирате на половината свят, музикалните видеоклипове, реклами, новини и вдъхновяващи разговори са най-близките неща, които ще стигнете до ориенталска атмосфера. И това е възможно само с VPN на едно от вашите стрийминг устройства. След като започнете да работите с VPN, можете да гледате японска телевизия извън Япония без усложнения и минимални усилия отвсякъде по света.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me