Как да гледате Канал 4 в Австралия в 4 лесни стъпки

Как да гледате Канал 4 в Австралия в 4 лесни стъпки

Как да гледате Канал 4 в Австралия в 4 лесни стъпки

Как да гледате Канал 4 в Австралия с VPN

Канал 4 е един от най-гледаните канали във Великобритания. Той предлага разнообразно съдържание, включително филми, предавания и документални филми. Проблемът тук е, че Канал 4, или All4, има някои сериозни гео-блокове.

Всъщност, ако сте извън Обединеното кралство, няма да имате достъп до услугите на Канал 4. Това е заради международни закони за авторското право. За да наложи тези ограничения, услугата блокира всички IP адреси извън Обединеното кралство.

Страхотен! Всичко, което трябва да направите, е да подправите своя IP адрес във Великобритания.

С VPN този процес е невероятно прост.

Какво е VPN?

VPN мрежите или виртуалните частни мрежи за кратко са като карта с пълен достъп, ключ, който отваря всяка врата. Те могат да ви дадат достъп до всеки уебсайт или канал от пренасочване на вашата интернет връзка и промяна на вашия IP адрес. Пренасоченият трафик преминава през един от техните сигурни сървъри и получава криптирана с най-сигурните протоколи. По този начин, дори и да има нарушение на данните, никой няма да може да чете вашата онлайн активност.

И за да завърши своя шедьовър, VPN ще скрие вашият действителен IP адрес и го променете на отговарят на местоположението на вашия сървър. В резултат на това уебсайтът, до който се опитвате да осъществите достъп, смята, че сте в обхвата му за преглед, като по този начин деблокира съдържанието му.

С други думи, ако искате да гледате Канал 4 от Австралия, свържете се със сървър от Великобритания. Вашият VPN ще направи останалото, а вие ще гледате любимите си предавания за нула време.

Как да използвате VPN за отблокиране на канал 4 в Австралия

След като разберете как работи VPN, нека се съсредоточим върху това как можете да получите VPN и процеса, през който трябва да преминете, за да деблокирате Канал 4:

  1. Абонирайте се за VPN доставчик с функции за защита от най-високо ниво. Опитайте се да избягвате безплатни VPN. Те са много опасни и няма да правят това, което рекламират.
  2. Отидете в Google Play или App Store, за да изтеглите и инсталирате приложението VPN на вашето устройство. Премиум услугите ще имат готови приложения за андроид, iOS, Mac, и Windows устройства.
  3. Стартирайте приложението и изберете сървър на Великобритания, към който да се свържете.
  4. След като се свържете, посетете отново уебсайта на Chanel 4.
  5. Вижте как има няма повече съобщения за грешка в местоположението когато кликнете върху видеоклип? Сега можете да стриймвате всичко, което искате.

Виждаш ли? Много просто.

Най-добър VPN за Канал 4

Ако не знаете кой VPN да вземете, проверете подробното ръководство на нашия експерт на Чарлз за най-добрите VPN мрежи за Канал 4.

Бързият отговор тук е ExpressVPN. Тази компания има широка мрежа от 3 000+ сървъра в повече от 94 страни, фантастично услуга за поддръжка на клиенти, и a 30-дневна политика за възстановяване. Така че в случай, че не харесате услугата, след като я тествате за първи път, можете да си върнете парите без никакви излишни.

И в случай, че искате да проучите повече доставчици, преди да вземете окончателно решение, по-долу марките са елитни алтернативи.

Как да гледате Канал 4 в Австралия със Smart DNS прокси

Много хора не смятат VPN за идеалната опция за деблокиране на Channel 4. VPN мрежите ще намалете скоростта на интернет за да пренасочите трафика си. Доставчиците от най-високо ниво са оптимизирали сървърите за борба с това намаляване на скоростта.

Ако обаче VPN не е чашата ви с чай, можете да изберете Smart DNS Proxy, за да гледате Channel 4 в Австралия.

Какво е Smart DNS прокси?

Спомняте ли си какво казахме за безплатните VPN услуги? Е, същото важи и за Smart DNS прокси. Не използвайте безплатни услуги. 

Сега, Smart DNS прокси сървърите променят DNS на устройството ви, като използват специализирани сървъри.

Помислете, че DNS е като телефонния указател в интернет. То “превежда”Името на уебсайта, който въвеждате в адрес на Интернет протокол, който компютрите могат да четат. Използвайки специализирани DNS сървъри, Smart DNS прокси сървърите ще променят начина, по който уебсайтовете гледат на вашия IP адрес. Няма да измами вашия IP адрес.

Всъщност, ето няколко неща, които трябва да знаете за тези услуги:

  • Интелигентните DNS прокси сървъри не винаги работят. Ако сте в страна, в която доставчиците на интернет услуги използват отвличане на DNS или прозрачни прокси сървъри, услугата няма да може да си върши работата.
  • Умните DNS услуги изискват ръчна конфигурация на вашето устройство. Това е малко техническо, така че погледнете само услуги, които предлагат подробни ръководства за поддръжка за процеса на инсталиране.
  • Smart DNS прокси услугите предлагат конкретни списъци с канали, които те деблокират. Това означава, че ако каналът, който търсите, не бъде намерен в списъка, няма да можете да го деблокирате. Направете изследванията си внимателно.

Кой смарт DNS прокси трябва да използвате?

Така че, вие разбирате какво е Smart DNS прокси. Страхотен! Нека да поговорим за това коя услуга трябва да обмислите да използвате.

За да деблокирате Канал 4 в Австралия, бих предложил да използвате Unlocator. Unlocator има стабилен списък с канали (200+ канала), полезни ръководства за инсталиране и сладко безплатен 7-дневен пробен период. Не е нужно дори да използвате кредитната си карта, за да тествате тази услуга! Дори след като се абонирате, имате а 14-дневен гратисен период за възстановяване.

Гледайте Канал 4 в Австралия – финални мисли

Какво ще кажете за това? Достъпът до Канал 4 от Австралия или където и да е в чужбина се оказа наистина лесен, нали? За жена ми и аз използвахме ExpressVPN да гледаш Холиоукс от земята долу. Аз лично предпочитам VPN мрежи над Smart DNS услуги, защото те се комбинират сигурност, поверителност и свобода в интернет всичко в един пакет.

Но моля, имайте предвид, че нито VPN, нито Smart DNS прокси ще ви извадят от плащането на абонаментна / регистрационна такса наложени от всеки конкретен канал.

Коя услуга използвахте за деблокиране на All4 в Австралия? Оставете коментар и ни уведомете.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me