Как да гледате корейска телевизия в чужбина

Развлекателната индустрия вероятно е това, с което е известна Корея. Това е многомилиардна индустрия, която включва игри, кино, телевизионни предавания, поп музика и култура на знаменитости, която завладя милиони по целия свят. Не е ли стил Gangnam това, което привлече вниманието ни към Корея на първо място? Тогава харесваха BTS и ние внезапно се надигнахме на K-поп музика. Точно тогава ни се разбра, че Корея е дяволска страна.


Нека поговорим за корейската телевизия за секунда. Корейската телевизия е мястото, където можете да гледате пристрастяващи корейски драми и да предавате закачливи K-pop ритми. Корейският поп може да детронира някои от най-големите изпълнители в света. Корейските голф играчи могат да накарат мъжете да играят голф, което прави голфа спорт, който си заслужава да се гледа. Трябва да подадем ръка до Корея, защото имаме доста смешно добро съдържание. Искате ли да гледате зашеметяващи K-драми? Слушайте няколко страхотни K-Pop Songs? Или дори да научите Hangul по лесния начин? Тогава корейската телевизия е всичко, от което се нуждаете. Няма значение дали не сте в Корея, с VPN можете да гледате съдържание на корейски език отвсякъде по света.

Как да гледате корейска телевизия извън Корея

Как да гледате корейска телевизия извън Корея

Как да гледате корейска телевизия извън Корея

Страната на утрото спокойствие има съдържание, което всички искаме да си вземем. Жалко, че нищо от него не е достъпно извън Корея. В свят, напреднал като този, е малко вероятно да има нещо, което искате, но не можете. Реалността е, ако искате корейска телевизия извън Корея, корейската телевизия е това, което ще получите, но само ако използвате доставчик на VPN услуги.

VPN работи, като свързва устройството ви с един от сървърите му, разпространен в различни страни по света. Той създава частна мрежа, през която преминават всички ваши данни и се криптира. Този процес анонимизира вашата идентичност (като ви дава нов IP адрес) и защитава вашите данни (благодарение на методите за криптиране). След като знаете как работи VPN, ето как го използвате за гледане на корейска телевизия в чужбина с помощта на виртуална частна мрежа:

 1. Първо, трябва да се регистрирате за VPN услуга. Отидете за реномирани VPN мрежи като ExpressVPN.
 2. Сега, след като сте създали своя VPN акаунт, изтеглете и инсталирайте приложението VPN на устройството, на което искате да предавате корейска телевизия.
 3. Стартирайте приложението и се свържете с VPN сървър в Корея.
 4. Новата ти Корейски IP адрес изглежда, че се намирате в Корея.
 5. Този метод ви позволява не само да гледате корейска телевизия, но и всяко съдържание от цял ​​свят.

За тези от вас, които искат Пъпеш, SpoTV, и Naver TV извън Корея, ExpressVPN е най-добрият избор за подобна работа. Този доставчик на услуги предоставя страхотни изпълнения, способни да заобиколят всички видове ограничения, като същевременно поддържа високо ниво на сигурност.

Прочетете за най-добрият VPN за Южна Корея и Северна Корея за да получите по-задълбочен поглед върху цялото VPN нещо. Друг телевизионен канал, който е специализиран в корейското съдържание, е DramaFever. Въпреки това, за да получите достъп до него, ще трябва да съдържате американски сървър.

Предимства на VPN

Като откъде дори започваме? Първо, тази VPN, за която говорим, може да ви изведе корейска телевизия на екрана, където и да се намирате. И ако това не е достатъчно, може да ви осигури онлайн защита и да запази поверителността си по време на целия обходен процес. Ако все още не сте в мрака колко полезен може да бъде VPN, този списък ще ви даде по-добра представа. Ето някои от предимствата, които VPN може да предложи на своите потребители:

 • Позволява ви безопасно достъп до обществена връзка.
 • Подобрява онлайн сигурността.
 • Позволява p2p торент.
 • Заобикаля световните гео ограничения.
 • Скрива IP адресите на потребителите.
 • Деблокира уебсайтове и избягвайте филтрите.
 • Предоставя отдалечен достъп до файлове.
 • Позволява на потребителите безопасно да споделят големи файлове.

Топ корейски драми

Фен ли сте на корейските драми? Е, този списък е на път да превърне забавлението ви в зависимост. По-долу са най-добрите корейски драми според зрителските оценки и общата популярност.

 • Спешна двойка (응급 남녀)
 • Доктор Непознат (닥터 이방인)
 • Градски ловец (시티 헌터)
 • Лечител (힐러)
 • Убий ме, Излекувай ме (킬미, 힐미)
 • Лунна светлина, изтеглена от облаци (구르미 그린 달빛)
 • Prison Playbook (슬기로운 감빵 생활)
 • Самотният и великият Бог – Гоблин (쓸쓸 하고 찬란 하 神 – 도깨비)
 • Жена на достойнството (품위 있는 그녀)
 • Силна жена скоро до Бонг (힘쎈 여자 도봉순)
 • Наследниците (왕관 을 쓰려 는 자, 그 무게 를 견뎌 라 – 상속자 들)
 • Моята любов от звездата (별 에서 온 그대)
 • Потомци на Слънцето (태양 의 후예)

Гледайте корейска телевизия извън Корея

Ние разбираме и уважаваме вашата мания за корейската телевизия, поради което искаме да използвате най-добрия VPN там, за да можете да продължите с вашите ритуали за гледане на K. Така че, ако търсите забавно, културно, драматично и оптимистично съдържание? Тогава корейската телевизия е точно това, от което ще се нуждаете. Можете да гледате абсолютно всичко корейско от която и да е държава по всяко време, когато искате, след като свържете това свое устройство към онзи VPN сървър във великолепната страна, която е Корея.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map