Как да гледате костюми сезон 8 на живо онлайн?

Как да гледате костюми сезон 8 на живо онлайн? Докато се сбогуваме с Майк и Рейчъл, приветстваме най-новия сезон на костюми, който ще бъде премиерно в сряда, 18 юли в мрежата на САЩ. Заминаването на Патрик Дж. Адамс и Меган Маркъл не намали вълнението ни да гледаме сериала, ако нещо, което предизвика още повече любопитството ни. Винаги ще почитаме връзката на Майк и Рейчъл, но също така сме развълнувани да опознаем характера на най-новата актьорска група на Кайтър Хейгл. Въпреки това, не всички фенове на Suit споделят същото ниво на вълнение, особено тези, които са разположени извън САЩ. Причината за това се дължи на неспособността им да гледат сериала, тъй като той ще бъде показван само в мрежата на САЩ. Точно както името подсказва, този канал е предназначен само за зрителска дейност в САЩ.

Независимо от мрежата на САЩ да бъде геоблокирана извън САЩ, хората във Великобритания, Австралия, Канада, Германия и всички части на света все още могат да гледат костюми, ако използват VPN. Виртуалната частна мрежа е в състояние да заобиколи гео ограниченията и да предостави на потребителите достъп до регионално блокирано съдържание. В тази статия ще научите как да използвате VPN за поточно предаване на костюми сезон 8 на множество платформи като Apple TV, Roku, Xbox One S, Amazon Fire, както и смартфони и таблети iOS и Android.

Как да гледате костюми сезон 8 извън САЩ

Как да гледате костюми сезон 8 извън САЩ

Как да гледате костюми извън САЩ на живо и онлайн

USA Network е безплатен американски онлайн стрийминг канал, който показва съдържание като Burn Notice, Law & Поръчка, NCIS, костюми и WWE. Това е един от онези канали, които могат да закачат зрителите и да ги накарат да идват за още. Костюмите не са изключение, което обяснява защо потребителите търсят всякакви начини да наблюдават последния му сезон. За разочарование на населението извън САЩ, мрежата на САЩ (където костюмите ще се пускат) е недостъпна там, където са физически. Те ще трябва да използват VPN, за да разблокират и имат достъп до мрежата на САЩ. VPN работи, като свързва вашето устройство с един от неговите сървъри, в случая американски сървър. След осигуряване на връзка и криптиране на вашите данни, вашият IP автоматично ще бъде заменен от този на сървъра, разположен в САЩ. Това не само ще ви предостави американски IP адрес, но и ще ви позволи да получите достъп до цялото американско съдържание. Ето как използвате VPN, за да гледате костюми в САЩ мрежа:

 1. Потърсете надежден доставчик на услуги (напр ExpressVPN) и се запишете с тях.
 2. Изтеглете и инсталирайте техните VPN приложение на твоят Android, Fire TV Stick, Mac, iOS или настолен компютър.
 3. Отворете приложението и се свържете с a VPN сървър в НАС. 
 4. Ще получите американски IP адрес.
 5. Костюми за потоци сезон 8 от всяка точка на света.

Добър VPN ще бъде ExpressVPN. Той има неограничена честотна лента и максимални скорости, където и да сте. Този доставчик на услуги гарантира заобикаляне на гео ограниченията за световно съдържание, включително костюми в мрежата на САЩ. Други доставчици на услуги са ви представени в таблицата по-долу, ако искате да проучите възможностите си. За повече информация относно отблокирането на мрежата на САЩ, прочетете тази статия.

Подхожда на сезон 8 в мрежата на САЩ

USA Network потвърди осмия сезон на костюмите в изявление, което гласеше: „След седем сезона, Suits остава един от най-обичаните и популярни серии на USA Network. Докато се вълнуваме за сезон 8, всички в САЩ дълбоко ще пропуснат Патрик и Меган и сме благодарни за таланта и ангажимента, които внасяха в костюмите сезон след сезон. Пожелаваме на всеки от тях нищо освен най-доброто. ” Сезон 8 костюми стартира на 18 юли 2018 г. в USA Network. С отминалите стари герои и пристигането на нови, телевизионните сериали ще претърпят големи промени в сюжетните линии. Ето новия актьорски сезон и първите епизоди на осем сезона:

В ролите

 • Габриел Махт като Харви Спектър.
 • Рик Хофман в ролята на Луис Лит.
 • Сара Раферти в ролята на Дона Полсен.
 • Дуле Хил като Алекс Уилямс.
 • Аманда Шул като Катрина Бенет.
 • Катрин Хайгъл в ролята на Саманта Уилър.

епизоди

 • Мъж с дясна ръка
 • Кълване на поръчка
 • Обещания, обещания

Костюми сезон 8 Преглед

САЩ сега Съвместимост на устройства за поточни устройства

Тези са устройства върху който можете да поточно САЩ сега.

 • настолен компютър
 • Mac
 • андроид
 • iPhone и iPad
 • Roku
 • Xbox One
 • Apple TV

Гледайте костюми сезон 8 извън САЩ

Въпреки че ще отнеме известно време на феновете да свикнат с отсъствието на Майк и Рейчъл, останалата част от състава на Suit със сигурност ще изтегли и компенсира заминаването си. Така че, ако сте фен на Suits и по някаква причина сте извън САЩ по време на премиерата на шоуто, вземете VPN възможно най-скоро. Бъдете онзи, посветен на гледача на телевизори, който знаем, че сте и предавайте костюми във всяка част на света.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me