Как да гледате кръга S2 на Channel 4 отвсякъде

Някога питали ли сте се защо не трябва да приемаме всичко в социалните медии по номинална стойност? Има един начин да се отговори на това – гледайте Сезонът на кръга 2. Шоуто на популярността се връща на Канал 4 на 24 септември 2019 г.. Но има уловка. Въпреки че шоуто е свързано с популярност, той е достигнат до водещия канал никъде извън границите на Обединеното кралство. Тези, които живеят в чужбина, не могат да получат достъп до Канал 4 поради географски ограничения. Е, това е всичко в миналото. Има начин да станете свидетели на това, на което социалните медии са способни, където и да сте. Прочетете и разберете как да гледате на живо на The Circle сезон 2 навсякъде.


Как да гледате на кръг сезон 2 на живо онлайн

Как да гледате на кръг сезон 2 на живо онлайн

Кръгът по Канал 4

Всички 4 логоНякои от вас все още го наричат 4oD, но сега е All4. Услугата за стрийминг се превърна в един от най-големите канали в Обединеното кралство. Когато създадете акаунт, ще можете да предавате поточно всички Съдържанието на Канал 4 безплатно. Може би затова All4 привлече повече от 18 милиона регистрирани потребители до своята услуга за видео по поръчка.

Това, което повечето от вас все още не знаят, е, че сега имате възможност да се отървете от тези досадни обяви. Можете да платите £ 3.99 ($ ​​5.31) / месец и се сбогувайте с тези реклами, които се появяват от време на време.

Но има един проблем, който допълнителна месечна такса няма да бъде разрешен, географски ограничения. All4 е услуга по заявка, която позволява само Жители на Великобритания за достъп до съдържанието му. Това означава само тези с a Великобритания IP адрес може да стриймва The Circle сезон 2 и други предавания на Channel 4.

Виждате ли, услугата ви гледа IP адрес за да определите местоположението си. Щом определи, че сте в чужбина (и ще бъде), ще бъдете блокиран на мястото. Искате ли да видите как? Ето какво имах преди малко, докато се опитвах да обобщя първия сезон:

„Услугата понастоящем не е достъпна във вашия район.“Чан 4 Грешката в кръга

Обещах ви, че ще гледате втория сезон на Кръгът без значение къде живеете. Да, точно това ще се случи в следващата част на това ръководство.

По-голям кръг – глобалният поток Circle S2

почти 3.49 милиарда души са активни потребители на интернет (около 58% от световното население). Тези хора сърфират в интернет, без да знаят какво има там, които чакат възможност да си вземат реколтата лична информация. Е, някои са наясно и те вече са направили нещо по въпроса, те използват Виртуална частна мрежа.

VPN създава a частен път между вас и отдалечен сървър, управляван от доставчика. Докато данните ви минават през този тунел, те получават криптирана, и твоят интернет протоколът (IP) се маскира. В резултат дори опитни хакери могат да събират данните ви, дори ако използвате обществени мрежи.

Освен това скриването на вашия IP адрес идва с две предимства. Първо, стигате до прикрийте дейностите си за сърфиране и избягвайте всякакъв опит за наблюдение дори от вашия интернет доставчик. Второ, (ще ​​ви хареса този), стигате до заобикаля регионалните ограничения. Виждате ли, че когато се свържете със сървър, ще получите IP адрес в региона, където е базиран.

Например, ако сървърът е във Великобритания, a Британски IP адрес ще получите. Това ви маркира като потребител, който влиза в интернет направо за Обединеното кралство, което означава, че ще стигнете до достъп до онлайн съдържание там, както всеки друг жител. Това включва Канал 4 в случай, че не можете да увиете главата си около него.

Стъпките

Процесът на деблокиране е лесен. Просто следвайте стъпките по-долу, и вие ще гледате The Circle сезон 2 за нула време:

 1. Абонирайте се за VPN услуга който има бързи сървъри в Обединеното кралство. Горещо предлагам ExpressVPN.
 2. Изтеглете и инсталирайте техния VPN клиент на вашето устройство. Ще намерите приложения за Android, iOS, PC, Mac, както и FireStick.
 3. Сега, Впиши се с вашето потребителско име и парола. Може да ви бъде поискан код за потвърждение (намерете го във вашия имейл).
 4. След това отворете списъка на VPN сървъра и се свържете със сървър на Обединеното кралство.
 5. Изчакайте връзката да се осъществи и стартирайте Channel 4.
 6. Поток в кръга сезон 2 навсякъде.

ExpressVPN е отличен избор за деблокирайте Канал 4 извън Обединеното кралство. Не поставя капачки на своите честотна лента, така че клиентите не трябва да преминават през постоянно буфериране и пикселиран стрийминг.

Доставчикът на VPN ви позволява да се свържете с повече от 3000 сървъра в 94 държави, включително 5+ в Обединеното кралство. Така че, не се притеснявайте, няма да ви липсват опции с тази.

Ако обаче този доставчик не е това, което търсите, събрах няколко други топ VPN за All4 в таблицата по-долу. Разгледайте ги и изберете това, което смятате за подходящо за вашите онлайн нужди.

Вътре в кръга – Какво знаем досега

В случай, че сте нови в шоуто, Кръгът включва състезатели, които пребивават в една и съща сграда, но все пак различни апартаменти. Никой от тях няма право да се вижда; само зрителите могат да използват камерите, които наблюдават всяко тяхно движение.

Състезателите никога не се срещат. Единственият начин за комуникация е с титуларен кръг, а гласово активирано приложение за социални медии. Всичко е в популярността. Можете да продължите напред и да бъдете себе си, някой друг, каквото искате, просто станете популярни.

Миналата година състезател Алекс Хоберн спечели £ 75,000 представяйки се за „Кейт“. Въпреки това, тази година ще бъде 100 000 паунда. И така, кой мислите, че ще го фалшифицира най-много, за да спечели голямата награда?

Състезателите са предимно съдиите, където те се оценяват взаимно по популярност. Ако не сте толкова популярни, ще бъдете блокирани. Но това не е всичко. Можете също така да се срещнете с другите играчи, преди да сте елиминирани. Така че, можем да кажем, че в крайна сметка най-популярният играч в края на серията се прибира с паричната награда.

Най-хубавото за втория сезон е, че зрителите ще получат повече взаимодействия със състезателите. Те ще могат да повлияят на това как ще играят състезателите. Мисля, че това ще доведе до неочаквани и изненадващи последици, нали? Е, просто ще трябва да изчакаме и да видим.

Ема Уилис (Биг Брадър) ще бъде домакин на шоуто, така че не го пропускайте. Кръгът сезон 2 излъчва на 24 септември 2019 г., живейте на Всичко 4. Ако не си спомняте какво се е случило миналата година, нека преминем през тази резюме преди премиерите на втория сезон:

Всички 4 – Съвместими поточни платформи

Най-хубавото на All 4 е, че можете да гледате съдържанието му на почти всяко устройство, известно на хората. Така че, с каквато и платформа да работите, всички 4 ви покриват. Можеш поток The Circle Season 2 на:

Кръгът сезон 2 навсякъде – думи за раздяла

Кръгът е силно популяризиран от Канал 4 в началото на премиерата на сезон 2. Е, ако е толкова популярен, колкото и предишния му сезон, струва си да го рекламирате. Миналият сезон се получи 1 милион зрители, но сега, както всеки по света може да го предава, кой знае какви ще бъдат оценките.

Вече е възможно предаване на канал 4 в чужбина с VPN. Просто се свържете със сървър на Обединеното кралство, и ще предавате на живо The Circle S2 навсякъде. Аз съм голям фен на шоуто. Така че, ако се чувствате харесващи кой може да го спечели, свържете се с мен в коментарите по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map