Как да гледате Magenta TV извън Германия

Германският телевизионен пазар се загрява. Съобщава се, че VoD услугите заплашват пазара на кабели. Нетфликс сега има повече абонати от Sky Deutschland в държавата. Като резултат, Deutsche Telekom се присъедини към битката и пусна нова OTT услуга, наречена като Magenta TV. Онлайн услугата предлага предавания и филми, както и програмиране от популярните немски издатели ARD и ZDF. Въпреки това, също като тези услуги, също Magenta предлага се само в Германия. Е, не за дълго. Ето как можете гледайте Magenta TV навсякъде.

Как да гледате Magenta TV извън Германия

Как да гледате Magenta TV извън Германия

Magenta TV – немски до сърцевината

Услугата е много популярна на немска земя. Ако обаче сте Германски бивш пат живеещи в чужбина, достъпът до канала става малко труден поради географски ограничения.

Дори и да имате валиден акаунт, след като излезете от страната, ще загубите достъп до Magenta TV. Процесът се нарича гео-блокиране, където стрийминг услугите и уебсайтовете ограничават достъпа до тяхното съдържание въз основа на местоположението на потребителя.

Магентата се предлага само в Германия и само жителите там могат да се ориентират в това, което може да предложи. Ако стартирате канала с a не немски IP адрес, вероятно ще получите съобщение за грешка вместо вашето видео.

Сега знаете какъв е проблемът. Всичко се крие във вашия IP адрес, който помага на уебсайтовете да проследяват вашия физическо местоположение. Но какво ще стане, ако можете да промените този IP адрес? Е, можете и начинът да го направите е представен по-долу.

  Как да гледате EPIX извън САЩ

Поток Magenta TV навсякъде извън Германия

Както споменах, подобно на всяка услуга за стрийминг, Magenta TV разчита на вашия IP адрес, за да определи дали сте в нейната зона на покритие или не. За да получите достъп до канала, трябва да пребивавате в Германия, т.е. Немски IP адрес.

Това може лесно да се получи, ако използвате a Виртуална частна мрежа. Глобално известен като VPN, този интернет софтуер може заобикаля регионалните ограничения чрез промяна на вашето виртуално местоположение в избрана от вас държава.

На първо място, VPN са средства за сигурност, използвани за поддържане на потребителите онлайн поверителност и подобряване на техните сигурност. След като се свържете с VPN сървър, го криптира вашите данни и прикрива вашия IP адрес, заменяйки го с нов в страната, където е базиран сървърът.

С този нов IP адрес можете да получите достъп до ограничено съдържание в този регион, независимо къде пребивавате физически. Например, ако се свържете със сървър в Германия, ще получите a Немски IP адрес. В резултат на това ще можете да стриймвате харесванията на Netflix Германия, DAZN Германия, Sky Deutch и Magenta TV.

Какво трябва да направите

Процесът на деблокиране е доста прост. Просто следвайте стъпките по-долу и ще можете да го направите гледайте Magenta TV, където и да сте:

 1. Първо, абонирайте се за VPN услуга. силно препоръчвам ExpressVPN.
 2. Изтеглете и инсталирайте техните VPN приложение на вашето устройство. Клиентите на ExpressVPN поддържат Android, PC, Mac, iOS, както и FireStick.
 3. След това активирайте VPN приложението, Впиши се, и отворете списъка със сървъри.
 4. Търсене на a Немски сървър и натиснете свързване.
 5. Изчакайте няколко секунди и проверете новия си IP адрес, като използвате това IP Verifier.
 6. хвърлям Уебсайтът или приложението на Magenta TV.
 7. Поток отгоре Немска телевизия навсякъде.
  How to Watch UK TV Channels in Greece Within Minutes

Ние оценяваме VPN доставчиците въз основа на няколко фактора. Ето защо аз избрах ExpressVPN като препоръка. Доставчикът гарантира вашата онлайн поверителност, защитава вашите данни с криптиране от военна класа и ви помага да заобиколите най-трудните VPN блокове и регионални ограничения.

Той не съхранява регистрации на вашата дейност и осигурява предпазни мерки като убийте превключвател което спира предаването на данни, ако VPN връзката падне във всеки момент.

накрая, ExpressVPN ви позволява да тествате тяхната услуга за цял месец безрискова любезност на тяхната 30-дневна гаранция за връщане на парите. В крайна сметка зависи от вас. Ако ExpressVPN не е това, което търсите, проверете следната таблица, тъй като тя представлява най-добрите VPN мрежи за Германия.

От EntertainTV до MagentaTV

Magenta TV предлага широка гама от съдържание на своите абонати. Можете да получите изключителен достъп до хиляди заглавия от ARD и ZDF без допълнително заплащане.

Услугата изобщо не е скъпа. Абонатите могат да получат телевизия на живо, съдържание по заявка и „Мегатек“ (мега библиотека) за 7,95 евро / месец, независимо от интернет доставчика.

Освен това потребителите могат да имат достъп 75 телевизионни канала, включително 45 в HD (висока разделителна способност). Но защо Magenta TV оказва такова влияние върху немската телевизия? Е, това е главно защото не изисква дългосрочни ангажименти.

Маджентата вече свърши 4 милиона абонати в Германия, което е добър брой, като се има предвид, че услугата съществува само от октомври 2023 г. Там не спира.

Любителите на спорта също се интересуват от Magenta TV, тъй като сега гледа за Бундеслигата. Както споменах, Magenta TV предлага телевизия на живо. Това включва най-добрите спортни събития. Според Дирк Воснер – Главен изпълнителен директор на Telekom:

  Как да гледате KSI срещу Logan Paul на живо онлайн?

„MagentaTV е синоним на спорт, където футболът играе важна роля, поради което правата на Бундеслигата като цяло са интересни за нас и нашите зрители.“

Ако това се случи и Magenta успее да превземе такава лига, можете да кажете, че базата им на абонати скоро ще скочи. Ето какво казва Тим Хотгес, изпълнителен директор на Deutsche Telekom:

„Нашият бизнес отново се представи добре във всички области през първата половина на 2023 г. Това ни поставя в състояние да дадем обещаните резултати.“

Като допълнение към това, Magenta се предлага на огромен брой устройства, включително:

 • андроид
 • iPhone
 • Ай Пад
 • Windows
 • Mac
 • Amazon Fire Stick

Magenta TV навсякъде – финални мисли

Magenta TV работи под мотото „Просто един за всички“. Гео ограниченията обаче го правят само за Германия. Ето защо имате нужда от VPN да се променете местоположението си и измамите канала, който сте в зоната му на покритие.

След като свършите, ще получите повече от 10000 немски заглавия без значение къде се намирате. В случай, че се нуждаете от помощ за настройка на VPN на вашето устройство, свържете се с мен в раздел за коментари по-долу и ще ви помогна.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me