Как да гледате Manifest Season One Online?

Вълнуващата нова драма на Manifest на NBC ще излезе на малкия екран на 24 септември от 22:00. затова се грижете за най-новата умопомрачителна мистерия. Шоуто може да наподобява на Изгубени, но режисьорите и актьорите обясниха, че не си приличат. Докато Lost се фокусира върху мистерията на самолетната катастрофа, Manifest се върти около семейната драма. Американските зрители ще се сблъскат с никакъв проблем с гледането на тази нова серия, тъй като се намират там, където е наличен NBC. Обаче тези, които живеят извън САЩ, няма да имат достъп до NBC или да гледат сериала. Това, от което се нуждаят, е или VPN, или Smart DNS, за да деблокират NBC, където и да са, и да предадат премиерата на Manifest на всяко устройство PC, Mac, Android и iOS.


Как да гледате първи сезон на Manifest в NBC

Как да гледате първи сезон на Manifest в NBC

Как да гледате манифест сезон първи в NBC с помощта на VPN

Тези, които са извън САЩ, нямат достъп до NBC и ще се нуждаят от VPN, за да гледат новата поредица. VPN, виртуална частна мрежа, създава цифров тунел, през който вашето устройство има достъп до Интернет. Той успява да пренасочи връзката ви чрез определен сървър в избраната от вас страна. Това не само ви предоставя IP адреса на държавата, която сте избрали, но също така ви осигурява ниво на поверителност и сигурност. Ето как използвате VPN, за да предавате Manifest извън САЩ на NBC:

 1. Регистрирайте се с доставчик на VPN (за предпочитане ExpressVPN).
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на устройството, на което искате да гледате Manifest.
 3. Стартирайте приложението.
 4. Свържете се с американски сървър, за да получите Американски IP адрес.
 5. Излъчете първия сезон на Manifest по NBC извън САЩ.

ExpressVPN е един от най-добрите доставчици на услуги на пазара. Той замества вашия IP адрес с американски, така че можете да деблокирате NBC или всяка друга американска услуга, канал или уебсайт. Нивата на поверителност и сигурност са силно поддържани с използването на строги методи за криптиране. За повече информация за други доставчици на VPN услуги, вижте таблицата по-долу.

Как да гледате сезон на манифест първи в NBC с помощта на интелигентен DNS

Интелигентният DNS е по-бърз и ефективен метод за деблокиране на съдържание. Разбира се, това зависи от типа на използвания Smart DNS, тъй като не всички могат да деблокират всичко. Причината, поради която Smart DNS е бърз, е, че не криптира всичките ви данни като VPN. Ако не давате приоритет на сигурността и искате да деблокирате само един канал наведнъж, Smart DNS прокси би бил чудесен вариант. Всъщност Smart DNS не променя вашия IP адрес, но успешно заобикаля ограниченията. Ето как можете да предавате Manifest в NBC чрез Smart DNS прокси:

 1. Първо се насочете към Unlocator и се запишете за безплатната му 7-дневна пробна версия.
 2. Следвайте тези видео / урок за настройка, за да конфигурирате Smart DNS на вашето стрийминг устройство.
 3. Посетете NBC или стартирайте приложението на устройството си.
 4. Манифест на потока в NBC от всяка точка на света.

Най-добрият доставчик на DNS на пазара е с ръце Unlocator. Той не само гарантира, че заобикаля гео ограниченията за всички видове съдържание от цял ​​свят, но и успява да деблокира над 200 канала. Има 7-дневна безплатна пробна версия, която ви дава възможност да я изпробвате, преди да поемете някакъв ангажимент.

Манифест на NBC

Историята на Manifest се върти около пътниците на Montego Air Flight 828, които внезапно се появяват отново след мистериозно изчезване за пет години. Докато светът се е примирил със смъртта им, не е минало време за обърканите пътници. Те трябва да намерят място за себе си в свят, който е продължил без тях. След завръщането си те достигат до осъзнаването, че са се появили отново с по-голяма цел.

„Изпада в много страстна емоционална драма“, Джош Далас каза по-рано пред TV Guide. Мелиса Роксбър добави: „Това е и балансът на тази мистерия, но и на героите. Те се преплитат и затова, ако пропуснете нещо, не пропускате шоуто. “

Как да гледате манифест сезон първи по NBC

Никой не може да обясни какво се е случило с пътниците на 7 април 2013 г. Всичко, което знаят е, че животът им се е променил оттогава. Животът ви също е на път да се промени, след като проучите пълния потенциал на VPN и Smart DNS прокси сървъри. И двата инструмента могат да ви накарат да гледате Manifest в NBC извън САЩ и много други. Сега, изправени пред невъзможното, на тези герои се дава втори шанс и вие също. Наслади се!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map