Как да гледате Mubi навсякъде по света?

Понякога търсенето на филм, който да хванете в Netflix, може да отнеме доста повече време, отколкото сте предполагали. В повечето случаи не е, че филмите в библиотеката им не са толкова примамливи, но много от тях изглеждат толкова добри, че избирането на един за гледане след това става много трудно. Ако сте като повечето хора, вероятно ще бъдете попаднали в сериозен случай на парализа на анализа. За зрителите, които не биха искали да бъдат стресирани с решението какво да гледат, Mubi предлага много убедителна алтернатива. Като начало тази уникална услуга за стрийминг предлага само 30 филма наведнъж, така че избирането на един за гледане става толкова по-лесно.

Как да гледате Mubi навсякъде по света?

Как да гледате Mubi навсякъде по света?

Хуби ли е Муби??

Списъкът с филми, които ще намерите по всяко време в платформата, всъщност е съставен от много талантлив екип от филмови сноби и учени. Можете да намерите добра комбинация от наградени филми, които да избирате, когато гледате. За да се гарантира, че съдържанието винаги остава свежо, всеки ден се добавя нов филм, докато друг се премахва. Всеки филм остава в списъка само за 30 дни.

Освен, че е платформа за стрийминг на филми, Mubi ви позволява да четете експертни отзиви от известни филмови автори от редакционна секция, наречена „The Notebook“. Тук ще се запознаете какво мислят други филмови критици за филма, който точно ще гледате, както и да задълбочите знанията си за всички кинематографии. Освен това, ако разберете, че филм, който сте планирали да гледате, вече е преминал 30-дневната маркировка и вече не е в списъка, все пак можете да го гледате за 4 долара в HD във ваше удобство.

Къде е на разположение Mubi?

По отношение на регионалната наличност, Mubi предлага различен набор от филми в зависимост от това къде се намирате. Понастоящем услугата е локализирана за потребителите в Великобритания, САЩ, Франция и Канада. Така че всички тези региони имат различен набор от филми в състава. Муби също скоро идва в Индия.

Ако случайно сте извън тези региони, нямате достъп до Mubi поради регионални ограничения. Има обаче решение, което бихте могли да приложите. Как бихте могли да получите достъп до тези регионални списъци въпреки в други части на света? VPN на помощ.

Използване на VPN за поточно предаване на Mubi извън САЩ, Великобритания или Канада?

VPN означава виртуална частна мрежа и се отнася до колекция от сървъри, които ви позволяват достъп до гео-ограничени услуги и също криптират вашата връзка. Криптирането по принцип крие целия ви интернет трафик. Затруднява никой да види какво правите онлайн. Свързването към VPN услуга също ви прави анонимни по време на използването на Интернет. Личните данни, като вашето местоположение и самоличност, остават скрити. Така че никаква информация за вас не е изоставена в сайтовете, които сте избрали да посетите. Ето как можете да използвате VPN, за да гледате Mubi навсякъде по света:

  1. Първото нещо, което трябва да направите, е да се регистрирате за VPN услуга.
  2. След това изтеглете и инсталирайте приложението VPN на устройството, на което искате да предавате Mubi.
  3. Стартирайте приложението и се свържете с VPN сървър в САЩ.
  4. След като се свържете с американски сървър, ще ви бъде предоставен временен Американски IP адрес поради което изглежда, че се намирате в САЩ.
  5. Сега, когато имате американски IP, можете лесно да предавате Mubi от всяка точка на света.

Ако знаете, че ще прекарвате голяма част от времето си в стрийминг, тогава наистина трябва да помислите да се абонирате за VPN услуга. Това ще ви помогне да защитите от всякакви мерки, които вашият доставчик на интернет услуги може да приложи за ограничаване на връзката ви. В този смисъл „дроселирането“ означава всичко – от забавяне на скоростта ви, до отказване на достъпа ви до определени стрийминг сайтове и канали. Използването на VPN не позволява на вашия интернет доставчик да ви шпионира, така че те също няма да имат представа за какво се стремите.

Най-добрите VPN за гледане на Mubi в чужбина

Сега, когато знаете какво представлявате, за да получите любезност на VPN абонамент, нека разгледаме вида на доставчиците, за които трябва да мислите, че се абонирате за.

1. ExpressVPN

ExpressVPN се откроява като един от най-надеждните доставчици, към които можете да се обърнете за вашата онлайн защита. Спечелената награда услуга има повече от 2000 сървъра в своята мрежа и присъствие в повече от 90 страни. Голямото покритие на сървъра използва до 200 000 IP адреса за своите абонати, за да се свържат и все още има набор от скрити сървъри, с които можете да се свържете, ако страната, в която сте, не позволява VPN връзки.

Получавате до 3 едновременни връзки с този доставчик. ExpressVPN поддържа OpenVPN, SSTP, L2TP и PPTP като VPN протоколи. Услугата е базирана на Британските Вирджински острови, така че няма притеснения относно споделянето на вашите данни с властите, тъй като повечето от тях нямат юрисдикция там. Услугата също има ясна политика за нулева регистрация, така че те няма да имат представа какво искате да направите онлайн. Сигурността е гарантирана чрез 256-битово AES криптиране. Услугата също се предлага със Smart DNS услуга за скриване на вашето местоположение и самоличност. Неограничената честотна лента и неограниченото превключване на сървъри са стандартни, така че ще можете да предавате безпроблемно потоци от Mubi, независимо къде се намирате. За да видите какво друго може да предложи ExpressVPN, разгледайте нашия Обзор ExpressVPN.

2. IPVanish

IPVanish е кредитиран за предлагането на една от най-бързите VPN услуги в света. Този доставчик, базиран в САЩ, е популярен сред стриймърите поради своите ултра бързи сървъри. IPVanish е създаден през 1999 г. и има разрастваща се мрежа от повече от 1500 сървъра към името си. Услугата също използва 256-битово AES криптиране, за да се увери, че трафикът на потребителите остава сигурен. Приложенията за IPVanish са достъпни на iOS, Mac, FireStick, Windows, Linux и Android.

Услугата е една от малкото, която има поддръжка за до 10 едновременни устройства. IPVanish предлага и уеб прокси SOCKS5, към който можете да се обърнете, ако искате само да скриете местоположението и самоличността си, когато сте онлайн. Услугата гарантира, че абонатите получават както неограничена честотна лента, така и неограничена смяна на сървъра. Разгледайте нашия преглед на IPVanish, за да видите дали това е най-добрата услуга за вас.

3. NordVPN

NordVPN е един от най-добрите доставчици, с които някога можете да се регистрирате. Услугата е постна и събира цял куп удар. С над 4000 сървъра, от които можете да избирате, NordVPN лесно тъпче други доставчици, които имат много по-малка мрежа. Услугата е базирана в Панама и това е регион, който не е страна по законите за споделяне на данни. Това означава, че вашите данни ще бъдат в добри ръце. С тяхната политика на нулево регистриране е добре приложена, не е нужно да се притеснявате, че някой ще се захване с вашата история на трафика.

NordVPN приема вашата онлайн сигурност много сериозно и има функции в този смисъл. Услугата маршрутизира вашите данни през две вместо една; следователно удвояване на вече наличното 256-битово AES криптиране. Услугата предлага също затъмнени сървъри за използване на VPN в страни, където това е забранено, както и специализирани сървъри за тези, които искат специализирана услуга. NordVPN също работи добре с Tor, за да гарантира, че оставате анонимни. NordVPN е чудесен и за сърфиране, тъй като ви позволява да се свързвате със сървъри, които са специално оптимизирани за това. За по-всеобхватна разбивка на това, което предлага услугата, разгледайте нашия преглед на NordVPN.

Гледане на Муби отвъдморски

Потокът от Муби, докато сте извън Обединеното кралство, САЩ, Канада или Франция, би трябвало да бъде полъх, след като имате подходящ доставчик на VPN от своя страна. Всички ExpressVPN, IPVanish и NordVPN имат правилния вид услуга, за да поддържат вашата връзка лична, сигурна и супер бърза. Продължете и разгледайте всеки наш подробен преглед за много по-задълбочен поглед преди да вземете своето решение.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me