Как да гледате My5 в Ирландия: 2 бързи метода

Наскоро се преместихте в Ирландия и забелязахте, че сте загубили достъп до My5. My5, услугата за стрийминг на Канал 5, е блокирана географски в Ирландия. Това е проблем за много британски емигранти и ирландски фенове на програмите на My5. Не се притеснявайте, но ние ви покрихме с два различни метода, които можете да използвате, за да деблокирате My5 в Ирландия.


Как да гледате My5 в Ирландия: 2 бързи метода

Как да гледате My5 в Ирландия: 2 бързи метода

Можете ли да получите достъп до My5 в Ирландия?

Не, за съжаление My5 (Channel5) е достъпен само във Великобритания. Жителите на Република Ирландия нямат достъп до услугата на канала.

Това се дължи просто на законите за авторското право и няма нищо общо с това дали самият канал иска да предлага услугите си в международен план или не. За да облекчат международните закони за авторското право, уебсайтовете обикновено налагат забрана на IP за всеки не-британски IP адрес с искане да се свържат със сайта.

Не се притеснявайте обаче. Има два начина да заобиколите тези забрани и да продължите да гледате My5 в Ирландия.

Гледайте My5 в Ирландия с VPN

Първият метод е да се използва инструмент за киберсигурност, наречен VPN.

Кратко за виртуална частна мрежа, VPN ще кодира вашите данни и ще пренасочи трафика ви през собствените си сигурни сървъри. Това означава, че той ще тунелира вашия трафик по начин, по който никой няма да може да получи вашата информация или да шпионира вашата интернет връзка.

Когато обаче трафикът ви се пренасочи, вашият публичен IP адрес също се променя. В зависимост от сървъра, с който сте избрали да се свържете, ще можете да го направите подправете вашия IP и да получите достъп до геоблокирано съдържание.

Ето как да използвате VPN, за да получите достъп до My5 в Ирландия:

 1. Регистрирайте се с надежден и надежден VPN доставчик.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN, което работи на вашето стрийминг устройство. Обикновено ще намерите приложения за Windows, iOS, MacOS, и андроид устройства.
 3. Стартирайте приложението и се свържете с UK VPN сървър.
 4. Изчакайте връзката да се установи.
 5. Насочете се към Сайтът на Channel5 и се наслаждавай!

Имате го. Единственото важно нещо, което трябва да направите, е да изберете вашия доставчик на VPN. Разкрихме и вас:

Най-добрият VPN за Ирландия

Нашият експерт Чарлз вече е направил проучването и е написал а подробен преглед от водещите VPN, които трябва да използвате в Ирландия. За да направите нещата по-прости, ето неговият най-добър избор:

Чарлз откри това ExpressVPN е най-добрият доставчик на VPN услуги, който се използва в Ирландия. Това е така, тъй като този доставчик предлага една от най-здравите и добре обвързани услуги на пазара. Той се гордее и с най-добрия екип за поддръжка на клиенти в бранша, което е важно в света на VPN. Да не говорим, че получавате достъп до множество сървъри, всички от които са оптимизирани за скорост и DDoS защита. Тяхната 30-дневна гаранция за връщане на пари ви позволява да го изпробвате до един месец, преди да поемете реални ангажименти.

В случай, че не сте любители на ExpressVPN, в Ирландия има други доставчици на VPN, които можете да използвате:

Гледайте My5 в Ирландия със Smart DNS

Ето нещата при VPN мрежите: те забавят вашия интернет. Пренасочването на трафика ви завършва с източване на част от скоростта на интернет, а не всички потребители имат връзка, която може да се справи с това. Ако не искате да се занимавате с този проблем или не се интересувате наистина от допълнителната сигурност на VPN, вместо това можете да използвате Smart DNS прокси.

Точно като VPN, Smart DNS прокси е услуга, за която можете да се абонирате. За разлика от VPN, тази услуга е специфична за деблокиране на гео ограничени канали. Всяка услуга ще има свой списък с канали, които може да деблокира, което означава, че трябва да ограничите разрязването на кабела до възможностите на вашия Smart DNS. Ето някои от основните разлики между VPN и Smart DNS:

 • Интелигентните DNS прокси сървъри не подлъгват вашия IP.
 • Те не кодират вашите данни или не пренасочват целия ви трафик, което означава, че Smart DNS не е инструмент, ориентиран към сигурността.
 • Smart DNS прокси няма да работи, ако вашият интернет доставчик използва прозрачни прокси сървъри или прилага DNS отвличане. Понякога можете да разберете дали сте обект на прозрачен прокси, но неуспешен Smart DNS обикновено е най-показателната мярка.
 • Интелигентните DNS прокси сървъри изискват малко конфигурация. Няма приложения, които можете да изтеглите, трябва да преминете през технологичен процес, за да го настроите. Добрата новина е, че повечето услуги предлагат подробни ръководства за това как да направите това, като услугата е достъпна за всеки.

И така, сега, когато знаете разликата между двата метода, нека да поговорим за услугата, която трябва да използвате в Ирландия.

Най-добрият интелигентен DNS за Ирландия

Нашите експерти предлагат да се използва Unlocator като вашия доставчик на Smart DNS в Ирландия. Този доставчик предлага фантастично списък на деблокирани канали, които включват Channel5 (My5). Те също имат някои от най-много прави направляващи в бранша и предлагат 7-дневен безплатен пробен период, без да се изисква кредитна карта, за да го активирате. След изпробването все още можете да се възползвате от 14-дневен период на възстановяване, което означава, че можете да се уверите, че Unlocator работи за вас, преди да се ангажирате с него.

Гледайте Channel5 онлайн в Ирландия – финални мисли

Имате го, дами и господа, два различни метода, които можете да използвате, за да деблокирате My5 в Ирландия. Не забравяйте, че и двата инструмента могат да деблокират географските ограничения, които каналът налага само. Това означава, че те няма да заобиколят всякакъв вид такса за абонамент или регистрация, която каналът налага.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map