Как да гледате MYTF1 извън Франция

Ако търсите канал в Франция което е известно с лидерството на пазара и привличането на сила във всички жанрове и сред всички публики, това определено е TF1. Каналът е водеща безплатна услуга в страната, където зрителите могат да се възползват от голямо разнообразие ТВ предавания, филми, както и топ спортни събития. Въпреки това, като MYTF1 става все по-голям, той все още ограничава достъпа до тези в собствената си държава. Ето защо днес сте тук. Ето как можете гледайте MYTF1 навсякъде по света.

Как да гледате MYTF1 на живо онлайн

Как да гледате MYTF1 на живо онлайн

MYTF1 – изобщо не е моя

TF1 е един от най-големите канали във Франция. Носят се слухове, че услугата (основана през 1975 г.) е най-гледаният телевизионен канал в страната.

Каналът се присъедини към онлайн революцията, като въведе MYTF !, това е онлайн услуга на живо и при поискване. До края на 2019, TF1 отбеляза голям, що се отнася до оценките на аудиторията му. Ето какво доклад състояния:

 • 32,6% дял на W<50PDM1
 • 29,4% от 25-49 годишните
 • 32,9% от 15-24 годишните
 • 30,2% от 15-34 годишните
 • 27,1% от ABC1

TF1 се отличава и в спортния отдел, тъй като има правата на няколко основни събития, включително Световна купа на ФИФА, Купа Дейвис, Формула 1, и още.

Това голямо разнообразие от съдържание обаче е ограничен само в един регион, Франция. Виждате ли, MYTF1 прилага това, което наричаме гео-блокове. Това е техника, която прави невъзможно за хората, разположени навън Франция за да гледате всяко негово съдържание.

Каналът разчита IP адреси на потребителите да се определи тяхното местоположение. Ако не е френски, те не влизат. Това е, което стриймърите получават, когато се опитват да получат достъп MYTF1 от чужбина:

„Ce contenu est nesponible dans votre région.“TF1-чужбина-грешка

И така, целият проблем се крие в IP адреса на стримера. За да заобиколите това, трябва променете вашия IP на френски. Как? Прочетете и разберете.

MYTF1 – Моя, твоя и всеки

Потребителите на интернет с MYTF1 достъп могат да се настройват на различни канали като TF1, TMC и TFX. Но тези в чужбина ще трябва да преминат през алтернативен маршрут, за да стигнат до това.

Този маршрут идва под формата на инструмента за киберсигурност, Виртуална частна мрежа. Общоизвестен като VPN, този софтуер пренасочва вашия трафик чрез конкретен сървър в избрана от вас държава.

Веднага след като се свържете, VPN криптира вашите данни (допълнителна сигурност) и скрива вашия IP адрес (допълнителна анонимност), заменяйки я с временна според местоположението на сървъра.

С този нов IP адрес получавате достъп до всеки канал / уебсайт, ограничен до тази държава, въпреки че сте физически в чужбина. Например, ако се свържете с френски сървър, ще бъдете получавате френски IP адрес. В резултат на това стигате до поток MYTF1 заедно с всеки френски телевизионен канал, независимо къде се намирате.

MYTF1 Навсякъде – Стъпките

Деблокиране на MYTF1 в САЩ, Великобритания, Канада, Австралия, и никъде другаде извън Франция е лесна задача. Това е, което трябва да направите:

 1. Първо се регистрирайте с VPN услуга. Базиран на строга оценка изпълняваме, засега, ExpressVPN оглавява класациите по отношение на скоростта, сигурността и възможностите за деблокиране.
 2. След като създадете акаунт, изтеглете и инсталирайте VPN приложението на предпочитаното от вас устройство. Ще намерите клиенти на Android, iOS, PC, Mac, както и FireStick.
 3. След това активирайте приложението и Впиши се с вашето потребителско име и парола. В случая на ExpressVPN може да бъдете помолени да изпратите „код“ при първия си вход. Ще го намерите във входящата си поща.
 4. Сега, навигирайте през списъка на сървърите и се свържете с a Френски сървърФренски сървър ExpressVPN
 5. Дайте му няколко секунди, за да се свържете и проверете вашия нов IP адрес, като използвате това проверяващия.Френски IP адрес
 6. Стартирайте MYTF1 и създайте безплатен акаунт, ако нямате такъв.
 7. И накрая, излъчвайте най-доброто от френската телевизия, използвайки MYTF1, където и да сте.TF1 Деблокиран

Защо ExpressVPN?

Както споменахме, силно препоръчваме ExpressVPN тъй като с времето е доказано да бъдете на върха в бранша по отношение на качествените услуги. Абонаментът е малко скъп в сравнение с останалите, но очевидно потребителите в крайна сметка получават това, което плащат.

Плюс това, ние говорим за поточно и според нашето тестове за скорост, ExpressVPN е повече от способен да поддържа качеството на вашето видео, било то стандартен или UHD. Освен това, вие ще използвате неговата услуга Smart DNS, в случай че не искате вашата скорост да бъде подправена.

От друга страна, не можем да кажем, че ExpressVPN е единственият доставчик, способен да свърши работата. Има Още 3 заслужава да се спомене, и те са посочени в таблицата по-долу.

VPN заместител – Smart DNS прокси

Споменах по-горе, че ExpressVPN предлага a Умен DNS услуга, която ви помага да деблокирате гео ограничено съдържание, без да се налага да губите своето скорост на интернет поради криптиране.

Но не за това е Smart DNS. Има много повече за него и повече плюсове и минуси, за да говорим. Ще се обърнем към това за секунди, но трябва да отбележим, че всички VPN адреси в таблицата по-горе предлагат Умни DNS прокси.

С това казано, ето какво представлява Smart DNS:

 • Можете да деблокирате гео ограничено съдържание без да губите достъп до местните си канали. Smart DNS не променя вашия IP адрес, който можете да навигирате между ограничени канали и локални такива по желание.
 • Smart DNS няма криптиране. Това ще ви отнеме допълнителната защита и може да ви остави податливи на онлайн заплахи. Ако обаче просто искате да отблокирате и предавате съдържание, това е перфектен инструмент за поддържат максимални скорости.
 • И накрая, Smart DNS ви позволява да заобиколите регионални ограничения за почти всяко устройство навън. За разлика от VPN, DNS кодовете могат да бъдат настроени на PlayStation, Xbox, Chromecast, Apple TV, Smart TV и Android TV, както и споменатите по-горе платформи, съвместими с VPN.

Ще намерите много доставчици с функция Smart DNS, включително и тези в таблицата. Тази услуга обаче влиза в рамките на техния VPN абонамент. Единственият доставчик на предлагайте го поотделно е Unlocator. Това прави месечния начин на плащане по-евтин, ако не се интересувате от сигурността на VPN. Опитай го; те предлагат a 7-дневен безплатен пробен период за да тестват услугата си.

MYTF1 – Съвместимост на устройството

Интелигентният DNS може да е полезен тук като MYTF1 се предлага на няколко стрийминг платформи. Ако обаче искате този допълнителен слой сигурност, предлагаме да инсталирате приложението VPN на вашия рутер. По този начин можете да предавате поточно съдържание на канала на следното:

 • андроид
 • iPhone
 • Ай Пад
 • Mac
 • настолен компютър
 • Xbox

Какво има на MYTF1

Както бе споменато по-горе, MYTF1 включва съдържание от различни канали като TF1, TMC и TFX. Но какво съдържание ще получите веднага щом го отблокирате във вашата страна? Ето няколко заглавия:

 • Утре е наше
 • Danse Aves Les Stars
 • The Voice France
 • Всичко отива
 • Le Bazar de la Charité
 • Изследователски отдел
 • La Vie Devant Nous
 • Téléfoot
 • Маскираният певец
 • The Voice Kids
 • Няма ограничение
 • MasterChef Франция
 • Vive la Colo!

Как да гледате MYTF1 извън Франция – финални думи

Когато се възползвате от a VPN, MYTF1 идва чак от Париж с любов. Сега, можете да се насладите на най-високата френска телевизия, независимо къде се намирате по целия свят.

Дори бившите любители, които искат да поддържат връзка с местната си телевизия, сега могат да се появят на практика във Франция. Просто се свържете с a Френски сървър и MYTF1 е изцяло ваш за вземане. Не забравяйте, че ако имате нужда от помощ, ни извикайте в коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me