Как да гледате на живо на онлайн сезон The Good Place Season 3

Любителите на телевизионните предавания знаят едно нещо, което е истина: септември бележи началото на всичко. Едно от предаванията, които лично ме вълнуват, е The Good Place. Третият сезон излиза много скоро, а продуцентите обещават премиера за книгите! Третият сезон ще бъде премиер в NBC на 27 септември, като Netflix ще го предлага в световен мащаб на 28-и. Защо трябва да знаете как да го гледате на живо? Лично аз не обичам да рискувам да прочета спойлер и знам, че интернет ще обхожда с тях след излъчването на първия епизод в САЩ. Ето как можете да гледате сезон 3 на The Good Place по NBC едновременно с САЩ.

Как да гледате на живо на онлайн сезон The Good Place Season 3

Как да гледате на живо на онлайн сезон The Good Place Season 3

Доброто място – какво знаем досега

Спойлери. В този РАЗДЕЛ има много СПОЙЛЕРИ. Преминете към следващата секция, ако не сте виждали първите 2 сезона.

Добре, бяхте предупредени, нека да продължим.

Миналият сезон приключи с четирите главни герои обратно на Земята. Този път те са в времева линия, в която никой от тях не е умрял. Епизодът завършва с Елинор (Кристен Бел), която открива Чиди (Уилям Джексън Харпър) по свое желание. Не забравяйте, че нито един от тях няма спомен за нещо, което се е случило, докато са били мъртви.

Последният епизод на сезон 2 създаде идеално предстоящия сезон. Според продуцентите, сезон 3 ще обхване времето на Елинор, Чиди, Тахани (Джамела Джамил) и времето на Джейсън (Мани Джасинто) на Земята, след като има “почти смърт опит”. Засега нямаме представа как ще докажат, че са морално добри хора, без да знаят, че са тествани.

Първите 2 минути S3 Ep1 бяха излъчени на тазгодишния San Diego Comic-con и според IndieWire ще видим как Майкъл (Тед Дансън) отива на Земята, за да спаси четиримата герои. Можете също така да чуете Майкъл да бълнува по гълъбите и кой не обича очарованието на Майкъл с всички неща, които не са свръхестествени.

Премиерата на сезон 3 ще бъде дълъг час, така че сме сигурни, че голяма част от помещенията ще бъдат обхванати веднага след началото. Можете да хванете премиерата на s3 в NBC на 27 септември.

Как да гледате доброто място в NBC навсякъде по света

Както казах по-горе, Netflix ще бъде домакин на The Good Place s3 във всеки регион. Въпреки това, ще трябва да гледате всеки епизод в деня след излизането му в NBC. Ако искате да гледате шоуто едновременно със САЩ, ще ви е необходим начин за деблокиране на NBC, тъй като поточната платформа на мрежата е блокирана извън Щатите. За да направите това, трябва да получите VPN.

Защо да използвате VPN?

Има много причини, поради които трябва да използвате VPN. Тази услуга бързо се превръща в необходимост за обикновения потребител в интернет. VPN ще кодира вашите данни и ще пренасочи трафика ви чрез частна връзка, като ви предоставя пълна сигурност и анонимност онлайн. За да може VPN да направи това, ще бъдете помолени да се свържете с един от техните сървъри. Когато трафикът се пренасочи през сървър, общественият ви IP ще се промени автоматично. Вие публичен IP е това, което уебсайтовете и доставчиците на интернет доставчици използват, за да разберат в кой регион се намирате. Ако се свържете с американски сървър, вашият IP ще се чете като американски IP. По този начин ще получите достъп до съдържанието, което е ограничено само за САЩ.

Как да отблокирате The Good Place S3 на NBC с VPN

Сега, когато знаете как VPN може да деблокира NBC, нека поговорим за техническия аспект на получаване на VPN. Противно на това, което много хора мислят, VPN не е много лесен за използване. Всеки, който знае как да използва приложение, може да използва VPN. За хора, които са малко по-технологично ориентирани, VPN, които използват OpenVPN протокола, могат да бъдат конфигурирани на почти всичко.

С други думи, VPN може да работи за всеки. Ето всичко, което трябва да направите, за да накарате VPN да работи като среден потребител в интернет:

 1. Изберете доставчик на VPN. Отворете уебсайта на доставчика и се регистрирайте за услугата.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението на устройството, което ще използвате за поточно предаване. VPN обикновено имат приложения за Mac, Windows, iOS и Android устройства.
 3. Стартирайте приложението и влезте с вашия акаунт.
 4. Изберете американски сървър и се свържете с него. Изчакайте връзката да се установи.
 5. Проверете дали вашият IP сега ви показва в САЩ.
 6. Отидете в прякото предаване на живо на NBC и гледайте сезон 3 на The Good Place, по същото време като САЩ!

Виждаш ли? Това е всичко, което е необходимо.

Винаги, когато искате да деблокирате шоу от друга държава, просто изберете сървър от тази страна и натиснете връзка.

Най-добър VPN за деблокиране на NBC

Що се отнася до доставчика на VPN, за който трябва да се абонирате, бих предложил ExpressVPN. Това е малко скъпо в сравнение с други услуги, но е абсолютният най-добър доставчик на пазара. За тези от вас, които не знаете, VPN услугите са „получавате това, за което плащате“. Можете да прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN тук, но причините, поради които ExpressVPN винаги е най-добрите ми предложения, могат да бъдат обхванати в няколко точки:

 • Достъпът до 2000 сървъра се разпространява в 94+ страни, което гарантира глобално покритие на сървъра.
 • Критерии за военен клас и най-новите VPN протоколи
 • Най-добрият екип за поддръжка на VPN клиенти
 • Строга политика за нулева регистрация, на която можете да разчитате
 • 30 дневна гаранция за връщане на парите (без зададени въпроси!)

Тази последна точка? Това означава, че можете да го изпробвате до един месец, преди да поемете реални ангажименти. Ако все още не мислите, че ExpressVPN е услугата за вас, изпробвайте един от тези доставчици на VPN от най-високо ниво:

Поток на доброто място сезон 3 – финални мисли

Още няколко седмици и чакането приключи. С VPN можете да пропуснете 24-часовия гратисен период на Netflix и да екранирате The Good Place S3 онлайн едновременно с САЩ. Важно е да се отбележи, че докато VPN ще деблокира регионалните ограничения, които има NBC, няма да ви избави от допълнителни такси за регистрация или условия, които платформата налага. Ако сте покрили това, значи сте готови да продължите! Дотогава, ето ремаркето за сезона, за да ви подтикне.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me