Как да гледате Национален шампионат Игра 2020 на живо онлайн

Това беше жестока битка, но сега ние сме до две. Най- NCAA College Футбол за плейофи ще се проведе на Понеделник, 13 януари, 2020 в Mercedes-Benz Superdome в Ню Орлиънс, Луизиана. Clemson ще се изправи LSU за да се определи кой ще бъде корониран шампион на 2020 CFP Национално първенство. Търсите ли начин да поток Игра на национално първенство? Е, тогава това ръководство е точно това, от което се нуждаете.

Как да гледате финалната програма на CFP 2020 на живо онлайн

Как да гледате финалната програма на CFP 2020 на живо онлайн

Национален шампионат за участие в плейофите 2020 – Поточни канали

Огромно събитие като това трябва да бъде излъчвани по телевизията, в противен случай, много фенове ще го пропуснат. Е, това не е случаят, когато става въпрос за Финал на плейофите на Националния шампионат.

Имате два канала, действащи като официални оператори на играта. Тези стрийминг услуги обаче са ограничени до съответните страни.

Виждате ли, онлайн канал прилага геоблокове върху съдържанието си. Геоблокирането е механизъм, осъществяван за ограничаване на достъпа до съдържание до конкретно място. Ако сте в тази зона на покритие, добре е да отидете. Но ако не сте, ще бъдете блокирани на място.

Каналите за поточно предаване могат да определят вашето местоположение, като изследват вашия IP адрес. Ако не е валидно в страната, където е базиран каналът, ще се появи съобщение за грешка с географска грешка. Но това е проблем, който ще реша по-нататък в ръководството.

Засега тук са излъчваните услуги за стрийминг Клемсън срещу LSU на живо онлайн:

 • ESPN (САЩ)
 • TSN (Канада)

Както споменах, тези канали ще блокират достъпа ви, ако живеете съответно извън САЩ или Канада. Сега в следващата част ще получите решението си за гео блокиране и ще гледате 2020 финал на ОПОР живеят навсякъде.

CFP Final – Поток на живо навсякъде

ESPN е основният “стрийминг канал”, който излъчва колежа по футбол в САЩ. За съжаление е така геоблокиран в чужбина. Това означава, че американските експатри, които понастоящем живеят в чужбина, няма да могат да гледат финала на NCAA College Football, дори ако имат валиден абонамент.

Както бе посочено по-горе, услугата може да определи вашето физическо местонахождение, като провери вашето IP адрес. Ако трафикът ви не идва от САЩ (неамерикански IP адрес), няма да влезете.

Това е мястото, където Виртуална частна мрежа Влиза VPN е софтуер за киберсигурност, създаден за повишаване на сигурността и анонимността на интернет потребителите докато сърфирате в интернет.

Когато се свържете с VPN сървър, го криптира вашите данни, скрива вашия IP адрес, и ви възлага a нова в страната, в която се намира сървърът. В резултат на това ще имате достъп до всяка услуга за стрийминг, валидна в тази страна.

Например, ако сървърът е в САЩ, ще получите съобщение Американски IP адрес. Следователно вече можете да стриймвате харесванията на ESPN, Disney +, US Netflix, и всичко, базирано на САЩ, където и да сте.

CFP Final 2020 Live Навсякъде – Стъпките

Настройка на VPN връзка iPhone, iPad, Android, PC и Mac е доста прав. Не е нужно да имате технически познания. Всичко, което трябва да направите, е да следвате стъпките по-долу и ще наблюдавате Коледен финал за плейофи живейте за нула време.

 1. Първо се регистрирайте при доставчик на VPN. Препоръчва се да изберете услуга с бързи американски сървъри като ExpressVPN.
 2. Изтеглете и инсталирайте тяхното VPN приложение на устройството, което използвате.
 3. Активирайте приложението, влезте с вашите идентификационни данни и преминете към списъка със сървъри.
 4. Изберете сървър според канала, на който искате да гледате играта:
  • Американски сървър за ESPN.
  • Канадски сървър за TSN.
 5. Стартирайте уебсайта на канала или неговото специално приложение.
 6. Гледайте на живо финала на CFP навсякъде.

ExpressVPN е един от най-добрите VPN доставчици на пазара в момента. Той предлага пламващи бързи сървъри в целия 94 държави, включително 25 в Съединените щати. Също така, за потребителите, съобразени със сигурността, услугата предоставя криптиране с военен клас, превключвател за убийство, разделно тунелиране, и едно стриктна политика без регистрация.

И накрая, можете да тествате възможностите на ExpressVPN без рискова любезност на техните 30-дневна политика за възстановяване. Ако не се окаже това, което търсите, можете да проверите други топ VPN доставчици в таблицата по-долу.

Как да предаваме финал за плейоф в колежа с интелигентни DNS прокси

Умен DNS е вторият метод, който бихте могли да използвате, за да заобиколите географските ограничения. В сравнение с VPN, Smart DNS има своите плюсове и минуси. За един, вашият IP адрес не се променя. Втори момент, който трябва да вземете предвид, е фактът, че можете да деблокирате само определени поточни канали, използвайки Smart DNS.

 • Smart DNS е съвместим с всички поточни устройства. Можете да гледате колежа по футбол на Apple TV, Roku, Fire TV Amazon, компютър, Mac, Xbox, PS4, Android, iOS, независимо къде пребивавате в момента.
 • За разлика от VPN, вашият интернет трафик е не е криптиран със Smart DNS.
 • В някои случаи може да се използва доставчик на интернет услуги (ISP) DNS отвличане или прозрачни прокси. Smart DNS не работи добре, ако се използват тези методи.

Unlocator е Smart DNS прокси услуга, която поддържа деблокиране на ESPN, Sling TV, и много други Американски спортни канали извън САЩ.

Можете да се запишете за техните безплатен 7-дневен пробен период да тестват тяхната услуга. За да конфигурирате Smart DNS на вашето стрийминг устройство, разгледайте ги видеоклипове, екрани и ръководства за настройка.

Игра на национален шампионат 2020 Кога, къде, как

Две тигри са обърнати 13 януари 2020 г.. LSU Tigers победи Оклахома в полуфиналната купа за праскови на CFP на 28 декември, което беше първата полуфинална среща на LSU на CFP.

От друга страна, Клемсън побеждава щата Охайо в полуфиналната купа на Fiesta на CFP, за да стигне до финала 13 януари 2020 г.. Финалът ще бъде толкова вълнуващ, колкото и досега. Затова препоръчвам да маркирате календарите си сега и да се уверите, че не го пропускате.

За повече подробности относно CFP финал, проверете по-долу:

 • Игра на национално първенство 2020: LSU Tigers срещу Clemson Tigers
 • Кога: Понеделник, 13 януари, 2020
 • Където: Mercedes-Benz Superdome в Ню Орлиънс, Луизиана
 • Как да гледате: ESPN.

 

Как да гледате играта на националния шампионат 2020 – приключване

Двамата победители в плейофите на колежа, LSU Tigers и Clemson Tigers ще се срещнат в Колежа шампионат по футбол игра. Със сигурност това ще бъде едно от най-големите спортни събития на 2020 година.

Сега, когато можете да го гледате онлайн благодарение на виртуални частни мрежи, кой екип мислите, че ще излезе отгоре? Споделете прогнозите си по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me