Как да гледате Надал срещу Джокович на живо онлайн

Преродено е голямо съперничество. Дами и господа, Рафаел Надал е зададен за епичен разбор с никой друг освен Новак Джокович идвам 13 юли 2023г. Аз съм фен на Надал и не желая да пропусна този сблъсък. Победителят в тази игра със сигурност ще бъде горещ фаворит за спечелването на турнира на Уимбълдън 2023. Значи, ти си екип Надал или Екип Джокович? Искаш ли да излъчвайте мача на живо навсякъде? Добре тогава, да вървим.

Как да гледате Джокович срещу Надал Предавания на живо онлайн

Как да гледате Надал срещу Джокович на живо онлайн

Nadal vs Djokovic Wimbledon 2023 Streaming Channels

Такова огромно събитие изисква да бъде налично във всяка страна за предаване на живо. Това обаче не е така. Някои региони нямат официален оператор за мача. Така те се обръщат към алтернативи, налични в различни страни. Проблемът е, тези каналите са ограничени до собствената им територия. С други думи, те не могат да работят в чужбина.

Каналите, излъчващи мача, са изброени по-долу, заедно със държавата, в която имат права за излъчване. Вижте ги и ако не пребивавате в нито един от тези региони, ще ви помогна по-късно в статията.

 • 7Plus (Австралия)
 • BeIN Sports (Близкия Изток)
 • BeIN Sports (Франция)
 • Тенис канал (САЩ)
 • Sky Deutschland (Германия)
 • Hotstar (Индия)
 • ESPN (САЩ)
 • Sky Italia (Италия)
 • BBC iPlayer (Великобритания, безплатно)
 • Fox Sports (Австралия)
 • SRF (Швейцария)

Уимбълдън на BBC iPlayer

Опитах се да гледам Уимбълдън 2023 на BBC iPlayer преди време. Знаете ли какво се е случило? Получих това разочарование съобщение за гео грешка:

  Students Bypass School WiFi Firewall With VPN to Play Fortnite

„BBC iPlayer работи само във Великобритания. За съжаление, това се дължи на проблеми с правата. “

Безплатен поток от Уимбълдън, Geoblocked извън Обединеното кралство

Ако използвате a VPN, можеш заобикаляйте тези гео ограничения и достъп до всеки ограничен уебсайт според сървъра, към който се свързвате. Например, ако се свържете с a САЩ сървър, ще можете да го направите поточно харесва ESPN и Hulu. Това е защото вашето оригиналният IP адрес е скрит а ти вместо това имат американски IP адрес.

Поток Рафаел Надал срещу Новак Джокович, използвайки VPN

Тъй като работех върху BBC iPlayer, ще го взема като пример, за да ви покажа какво трябва да направите, за да гледайте как Нада срещу Новак живеят независимод. Ето стъпките:

 1. Първо, имате нужда от подходящ VPN за работата. BBC е в състояние да блокира VPN, така че не забравяйте да изберете надеждна. Ако не знаете какво да изберете, предлагам какво да използвам, ExpressVPN.
 2. Отидете в родния си App Store и изтегляне на техния клиент. Ако не можете да го намерите, посетете уебсайта им и го получете там.
 3. Инсталирайте приложението VPN на вашето устройство и Влизане с пълномощията си.
 4. Сега, свържете се със сървър във Великобритания, ако BBC iPlayer е ваш избор. Можете също да използвате:
  • Американски сървър за ESPN.
  • Австралийски сървър за 7Plus.
  • Швейцарски сървър за SRF.
 5. Натиснете за връзка и изчакайте връзката да се осъществи.
 6. Сега, стартирайте вашия каналУебсайт или негов посветен, ако има такъв.
 7. Гледайте Надал срещу Джокович навсякъдеОтблокиран е BBC iPlayer

Вече предложих ExpressVPN тъй като все още работи с BBC iPlayer. Има обаче и други топ VPN за BBC iPlayer и те са представени в таблицата по-долу.

  Hur man får japansk IP-adress utanför Japan

Как да стриймваме Надал срещу Джокович Онлайн, използвайки Smart DNS

Друг начин за заобикаляне на гео ограниченията е използването Умни DNS прокси. Тази алтернатива не пренасочва целия ви трафик само на парче, което позволява на канала да определи вашето местоположение. След като DNS частта бъде променена, ще можете да гледате легендарното показване на живо, където и да сте.

Нека да разгледаме как можете гледайте Новак срещу Надал със Smart DNS:

 1. В този случай се нуждаете и от надежден доставчик. Опитвам Unlocator те предлагат a 7-дневен безплатен пробен период.
 2. След това използвайте тези ръководства за настройка за да настроите Smart DNS на вашата платформа. Ръководствата са много лесни за следване. Просто изберете устройството си и следвайте предоставените стъпки.
 3. Веднъж направено, посетете BBC iPlayer.
 4. Излъчвайте сблъсъка 2023 г. на Уимбълдън между Надал срещу Джокович навсякъде.

Предимствата, които получавате тук, са, че не губите скорост на интернет в процеса като своя данните не се криптират. И тъй като вашият IP адрес остава непокътнат, вашите локални канали ще останат напълно функционални. Но бъдете внимателни, Smart DNS не е сигурен подход. Ако искате сигурност, по-добре работете с VPN. Ако не, опитайте Unlocator от, 7 дни са добри да разбера дали това осигурява е добро или не.

Поток Уимбълдън 2023 безплатно на живо онлайн – Долната линия

Неочакваното излизане на Федерер от четвъртфиналите беше разочароващо, но полуфиналът между тях Джокович и Надал със сигурност ще си струва да гледате. Кой от тези гигантски тенис смятате, че ще стигне до финала на Уимбълдън 2023? Какъв метод сте избрали да предавате мача, VPN или Умен DNS? Споделете прогнозите си по-долу.

  Cómo ver la Copa Mundial de Clubes de la FIFA 2023 en vivo en línea
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me