Как да гледате награди на Академията 2020 на живо онлайн

Това е нощта през годината, където Холивуд легенди и ярки млади новаци се състезават за най-престижната награда в бранша: емблематичната златна статуетка. Оскарите ще се проведе на 9 февруари 2020 г., в Dolby Theatre в Холивуд, Лос Анджелис, Калифорния. Феновете на Големия екран чакат ежегодно, за да видят най-голямата церемония. Ето защо ето как можете 92-те Оскари живеят навсякъде в света.

Как да гледате Оскари 2020 на живо онлайн

Как да гледате Оскари 2020 на живо онлайн

Оскари 2020 – Официални радиостанции

Без значение къде пребивавате, винаги има официален оператор за Оскарите. Ето колко популярна е церемонията по целия свят. Хората в САЩ вече са свикнали да стриймират събитието ABC Go.

Въпросът е, могат ли тези извън страната да го направят? Прост отговор, определено да. Има няколко поточни канала в определени страни, действащи като официални оператори на Оскарите.

Всички канали, които днес ще споменем, обаче са гео-ограничен до съответния им регион. С други думи, ако не живеете в тези страни, няма да можете да гледате Оскарите.

Виждате ли, канали за стрийминг има закони за авторските права, което ги принуждава да ограничат достъпа си до определено място. Те могат да определят вашите, като изследват вашия IP адрес.

Ако не сте в зоната на покритие, ще получите блокиран. Но това е проблем, който ще отстраним скоро. За сега разгледайте официални оператори на Оскар По-долу:

 • ABC (САЩ)
 • CTV (Канада)
 • Канал 7 (Австралия)
 • DStv „M-Net Premiere“ (Южна Африка)
 • Sky Go (UK)
 • Presieben (Германия)
 • канал+ (Франция)
 • Sky Italia (Италия)
 • Okko TV (Русия)
 • OSN (Близкия Изток)
 • Hotstar (Индия)

За да намерим решение, трябваше да се справим с проблема. И сега, когато направихме това, нека ви помогнем деблокирайте някой от гореспоменатите канали във вашия регион, където и да се намира.

Оскари 2020 – Поток на живо навсякъде

Както споменахме, вашите IP адрес е основната причина да бъдете блокирани от тези канали. Нека ви дадем пример. ABC Go е наличен само в Съединени щати, което означава, че изисква ан Американски IP адрес.

Е, ако живеете в чужбина, американски ПР е точно това, което ви липсва. В резултат на това каналът ще прекрати достъпа ви и ще ви даде съобщение за грешка това изглежда така:

„Изглежда сте извън САЩ или нейните територии. Поради международните споразумения за права, ние предлагаме този видеоклип само на зрителите, намиращи се в рамките на САЩ и нейните територии. “Съобщение за грешка в ABC Go

Ако обаче промените своя IP адрес, изглежда, че сърфирате в мрежата от която и да е част на света, особено в един от поддържаните от каналите региони.

Този процес се извършва лесно с използването на a Виртуална частна мрежа. Това е инструмент за киберсигурност, който пренасочва трафика ви чрез специален сървър в страна, която сте избрали.

В момента, в който се свържете, VPN ще криптирайте вашите данни (допълнителна сигурност) и маскирайте вашия IP адрес (допълнителна анонимност), присвоявайки ви временна такава, базирана в региона, в който се намира сървърът. Следователно ще можете да го направите достъп до услуга / уебсайт ограничен до тази територия.

Например, ако се свържете със сървър в САЩ, ще получите име Американски IP адрес. В крайна сметка можете да стриймвате харесванията на ABC и други канали, ограничени от САЩ независимо къде се намирате физически.

92-те Оскари на живо навсякъде – стъпките

Свързването с VPN сървър не е толкова трудна задача. Просто следвайте стъпките по-долу и ще гледате Оскари живейте за нула време:

 1. Първо трябва регистрирайте се с VPN услуга. Според нашата оценка, ExpressVPN силно се препоръчва.
 2. След това изтеглете и инсталирайте VPN приложение на устройството, което използвате. Ще намерите клиенти на Android, PC, Mac, iOS, както и на Amazon Fire Stick.
 3. Сега стартирайте приложението, влезте с пълномощията си, и преминете към списъка със сървъри.
 4. Свържете се със сървър въз основа на канала, който използвате:
  • Американски сървър за ABC.
  • UK сървър за Sky.
  • Канадски сървър за CTV.
  • Австралийски сървър за 7Plus и т.н. …
 5. Стартирайте каналите уебсайт или приложение.
 6. Гледайте наградите на Академията 2020 живеят навсякъде.

Ние класираме VPN доставчици въз основа на a строг процес на оценка. ExpressVPN има всички необходими качества, за да защитите устройството си, да запазите поверителността си и да отблокирате стотици поточни услуги по целия свят.

Докато всеки канал поддържа широк набор от устройства (не всички съвместими с VPN), ExpressVPN има a Умен DNS функция, която ви позволява да ги деблокирате по харесвания на PS4, Chromecast, Xbox, PlayStation, и още.

въпреки това, ExpressVPN не е единственият доставчик, способен да го направи. Можете да проверите други топ VPN адреси с a безплатна услуга Smart DNS в таблицата по-долу.

Гледайте 92-те Оскари на Kodi

Вие сте потребител на Kodi? Искате ли начин да гледайте на живо „Оскарите 2020“ на популярната стрийминг платформа? Е, това може да се уреди. Разбирате, Kodi е добре известен с това, че има стотици добавки, които ви предоставят достъп до официални канали по целия свят.

Но днес церемонията по връчването на Оскарите е основният ни фокус. Сега можете да намерите Добавката на ABC Family за Kodi, но това не е това, което търсим. Нуждаем се от пълен достъп до прякото предаване на живо на ABC и това може да се управлява само чрез USTVNow добавка.

От друга страна, USTVNow изисква a абонамент ако искате да предавате определени канали на живо. въпреки това, ABC е част от безплатния му план, което означава, че ще можете да гледате Оскарите, без да се налага да плащате и стотинка. Как да го направите? Следвайте стъпките по-долу и сте готови.

 1. Отидете на Официален уебсайт на USTVNow.
 2. Кликнете върху Регистрирай се” в горната дясна част на екрана.Sign_Up_USTV
 3. След това изпратете своето Имейл, име, фамилия и парола.
 4. Не използвайте своя акаунт във Facebook; просто създайте нов със собствените си желани идентификационни данни.Регистрирайте се с USTVNow
 5. След като детайлите са въведени, натиснете Регистрирай се.
 6. Поставете отметка в квадратчето, в което пише Съгласете се с техните условия.
 7. Каналът ще ви изпрати електронна поща за финализиране на процеса.
 8. Сега имате a безплатен акаунт на USTVNow.
 9. Както споменахме, ABC е част от безплатния план. Ако искате достъп до повече канали, надстройте плана си.
  USTV планове
 10. накрая, предайте безплатно Оскарите 2020 г..

Инсталиране на добавката USTVNow в Kodi

Сега, когато имате себе си сметка, нека да ви научим как да инсталирайте добавката USTVNow на вашето приложение Kodi:

 1. Стартирайте приложението Kodi и преминете към Добавки.
 2. Виждате ли това Отворен пакет икона горе вляво? Кликнете върху това.
  Пакет Kodi
 3. След това щракнете върху „Инсталиране от хранилище.”Инсталиране от хранилище USTV
 4. На следващата страница изберете „Хранилище за добавки Kodi.”Хранилище за добавки Kodi
 5. Избирам „Добавки към видеоклипове.”Видео добавки
 6. Превъртете надолу, докато намерите Добавка на USTVNow.USTV Now Add-On
 7. Сега кликнете върху Инсталирай.Инсталирайте USTV
 8. След като приключите, върнете се към Видео добавки и активирайте USTVNow.Оскари 2020 USTV сега
 9. Влезте с вашето потребителско име и парола. Оскари 2020 Влезте в USTV
 10. Изпращане електронна поща първи.
  Оскари 2020 Въведете имейл
 11. След това въведете своето парола.Оскари 2020 Въведете парола
 12. Ще ви помоли да го направите рестартирайте своя Kodi. Направете това, за да продължите.Рестарт на „Оскари 2020“ и готово
 13. Сега ти можеш гледайте на живо „Оскарите 2020“ безплатно.

Моля, обърнете внимание, че подобно на споменатите по-горе канали, добавките на Kodi също са географски ограничени за конкретни държави. Той го има в името, така че вероятно вече знаете това USTVNow е ограничен само до Съединените щати.

Така че, подобно на случая с ABC Go, всичко, което трябва да направите, е да използвате a Виртуална частна мрежа, свържете се с Американски сървър, и можете да гледате USTVNow навсякъде по света.

Гледайте наградите на Академията на FireStick

Огнена пръчка е едно от най-популярните поточни устройства в света. Тя ви позволява достъп до десетки стрийминг услуги, като изтегляте техните официални приложения на платформата.

Що се отнася до каналите, излъчващи Оскарите, ще се радвате да знаете това ABC има специално приложение за Fire Stick. И така, церемонията трябва да е лесна.

Ето какво трябва да направите:

 1. На началния екран на Firestick отворете раздела за търсене.
 2. Тип Приложение ABC и натиснете иконата за търсене.
 3. Изберете Приложение ABC в резултата от търсенето.
 4. Избери получавам икона за стартиране на процеса на изтегляне.
 5. След като изтеглянето завърши, докоснете отворено за стартиране на приложението
 6. Сега, когато активирате приложението, код за активиране ще се изисква.Оскари 2020 - Въведете своя код за активиране ABC
 7. На компютър или мобилен телефон, стартирайте уеб браузър и въведете следното URL адрес: go.com/activate.
 8. Подайте кода за активиране на вашия FireStick и щракнете продължи.
 9. Накрая, изберете вашия доставчик на телевизия и сте готови.

Както споменахме по-горе, ABC се предлага само в САЩ, което означава, че в този случай ще трябва да използвате VPN, за да заобиколите регионалните ограничения.

В FireStick обаче е толкова по-лесно, колкото харесванията на ExpressVPN имат специални приложения за платформата. Можете просто настройте VPN връзка на Amazon Fire Stick, изберете американски сървър и достъп до ABC навсякъде.

Устройствата, които можете да използвате

Най-хубавото при поточните канали е, че те позволяват на потребителите да гледат съдържанието им на голямо разнообразие от устройства. Без значение какъв канал сте избрали да използвате, ето някои от поддържаните от тях платформи:

ABC Go

 • IOS
 • андроид
 • настолен компютър
 • Mac
 • Apple TV
 • Roku
 • Огнена пръчка
 • Умни телевизори
 • Android TV
 • Chromecast

Sky Go

 • настолен компютър
 • Mac
 • андроид
 • iPhone
 • Ай Пад
 • ексбокс 360
 • Xbox One
 • PS3
 • PS4
 • Apple TV
 • Roku

7Plus

 • iPhone
 • Ай Пад
 • андроид
 • Apple TV
 • Изтеглете телевизия
 • Samsung TV
 • Chromecast
 • PS4
 • Xbox
 • настолен компютър
 • Mac

DSTV

 • телефон
 • Ай Пад
 • андроид
 • настолен компютър
 • Mac
 • Apple TV
 • Android TV
 • Smart TV на Samsung

CTV

 • Windows
 • Mac
 • iPhone
 • Ай Пад
 • андроид
 • Apple TV
 • Smart TV на Samsung
 • Xbox One

канал+

 • iPhone
 • Ай Пад
 • iPod Touch
 • андроид
 • Windows
 • настолен компютър
 • Mac
 • Xbox
 • Chromecast
 • Apple TV

92-те награди на Академията (Оскари 2020) – Церемонията

Тази година церемонията ще се проведе на 8 февруари 2020 г. Въпреки това, тя не е толкова различна от предишната. Спомнете си, когато Кевин Харт беше изтеглен от домакинството на 91-и Оскар заради коментарите си за LGBTQ общността в Twitter.

Е, както се оказа, Оскарите за 2019 г. беше успех без домакин и този определено ще покаже същите резултати. За да ви дадем вътрешен поглед какво да очаквате в предстоящата церемония, ето няколко от номинации:

Най-добрата снимка

 • Форд срещу Ферари – Питър Чернин, Джено Топинг и Джеймс Манголд
 • Ирландецът – Мартин Скорсезе, Робърт Де Ниро, Джейн Розентал и Ема Тилинджър Коскоф
 • Заекът на Джоджо – Картър Нийл, Тайката Уалити и Челси Уинстали
 • Жокер – Тод Филипс, Брадли Купър и Ема Тилинджър Коскоф
 • Малки жени – Ейми Паскал
 • Брак история – Ной Баумбах и Дейвид Хейман
 • 1917 г. – Сам Мендес, Пипа Харис, Джейн-Ан Тенгрен и Калъм Макдугал
 • Имало едно време в Холивуд – Дейвид Хейман, Шанън Макинтош и Куентин Тарантино
 • Паразит – Kwak Sin-ae и Bong Joon-ho

Най-добър режисьор

 • Мартин Скорсезе – Ирландецът
 • Тод Филипс – джокер
 • Сам Мендес – 1917
 • Куентин Тарантино – Имало едно време в Холивуд
 • Бонг Джо-хо – паразит

Най-добрият актьор

 • Антонио Бандерас – Болка и слава като Салвадор Мало
 • Леонардо Дикаприо – Имало едно време в Холивуд като Рик Далтън
 • Адам шофьор – Брак история като Чарли Барбър
 • Хоакин Феникс – джокер като Артур Флек / Джокер
 • Джонатан Прайс – Двамата папи като кардинал Хорхе Марио Бергольо

Най-добра актриса

 • Синтия Ериво – Хариет като Хариет Тубман
 • Скарлет Йохансон – Брак история като Никол Барбър
 • Saoirse Ronan – Малка жена като Жозефина “Джо” март
 • Чарлийз Терон – бомба като Мегин Кели
 • Рене Зелуегер – Джуди като Джуди Гарланд

Най-добър поддържащ актьор

 • Том Хенкс – Красив ден в съседство като Фред Роджърс
 • Антъни Хопкинс – Двамата папи като папа Бенедикт XVI
 • Ал Пачино – Ирландецът като Джими Хофа
 • Джо Пески – Ирландецът като Ръсел Буфалино
 • Брад Пит – Имало едно време в Холивуд като Клиф Бут

Най-добра поддържаща актриса

 • Кати Бейтс – Ричард Джуъл като Барбара „Боби“ Джуъл
 • Лора Дерн – Брак история като Нора Фъншоу
 • Скарлет Йохансон – Джожо Зайо като Роузи Бецлер
 • Флорънс Пъ – Малка жена като Ейми Март
 • Марго Роби – бомба като Кайла Посписил

Най-добър анимационен игрален филм

 • Как да тренираме своя дракон: скритият свят – Дийн Де Блуа, Бони Арнолд и Брад Люис
 • Изгубих тялото си – Jérémy Clapin и Marc du Pontavice
 • Клаус – Серхио Паблос, Жинко Готох и Мариса Роман
 • Липсваща връзка – Крис Бътлър, Ариан Сътнър и Травис Найт
 • История на играчките 4 – Джош Кули, Йонас Ривера и Марк Нилсен

Най-добра оригинална песен

 • „Не мога да те оставя да се хвърлиш далеч“ от История на играчките 4 – Музика и текстове на Ранди Нюман
 • „(Ще стане) Обичай ме отново“ от Мъж ракета – Музика от Елтън Джон; Текстове на Бърни Таупин
 • „Стоя с теб“ от пробив – Музика и текстове на Даян Уорън
 • „В неизвестното“ от Замръзнал II – Музика и текстове на Кристен Андерсън-Лопес и Робърт Лопес
 • „Изправете се“ от Хариет – Музика и текстове на Джошуа Брайън Кембъл и Синтия Ериво

Най-добри визуални ефекти

 • Отмъстители: Endgame – Дан ДеЛоу, Мат Айткен, Ръсел Ърл и Дан Судик
 • Ирландецът – Пабло Хелман, Леандро Естебекорена, Стефан Грабли и Нелсън Сепулведа
 • Цар Лъв – Робърт Легато, Адам Валдес, Андрю Р. Джоунс и Елиът Нюман
 • 1917 – Гийом Рошрон, Грег Бътлър и Доминик Туохи
 • Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър – Роджър Гайет, Нийл Сканлан, Патрик Тубах и Доминик Туохи

Гледайте Оскарите 2020 на живо навсякъде – финални думи

Церемонията за Оскарите е най-атрактивната нощ през годината, в която суперзвездите във филмовата индустрия се награждават за невероятните работни места, които свършиха през изминалата година.

Сега всеки може да се настрои и да гледа събитието, независимо къде се намира на картата. Имате решение; той идва под формата на виртуална частна мрежа. Така че, ако нямате официален оператор във вашата компания, сега можете да деблокирате някой от каналите в списъка с едно натискане на бутон.

Мислите ли, че Леонардо Ди Каприо ще получи втория си Оскар? Кой филм ще получи наградата за най-добра снимка? Споделете прогнозите си в коментарите по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me