Как да гледате National Geographic извън САЩ

Как да гледате Nat Geo извън САЩ? Има цяла друга страна на света, за която хората в Австралия, Канада и Великобритания не знаят, тъй като National Geography е географски ограничена. Много хора по света процъфтяват в областта на изкуствата и науката и точно това Nat Geo предлага зрителското си зрение. Или ще кажем американската му зрителска сила? Това е толкова просто. Ако сте в САЩ, можете да гледате National Geographic. Ако не сте, добре тогава късмет. Всъщност късметът няма нищо общо, защото доставчик на VPN услуги е в състояние да ви предостави достъп до Nat Geo, дори когато не сте в САЩ. Друга възможност за отблокиране на Nat Geo в която и да е от споменатите по-горе страни е Smart DNS прокси. И двата инструмента позволяват на потребителите да получат National Geographic на всеки компютър, Mac, Android, iPhone или iPad.


Как да гледате National Geographic извън САЩ

Как да гледате National Geographic извън САЩ

Как да гледате National Geographic извън САЩ с помощта на VPN

Разбира се, слоганът на Nat Geo е по-нататък, но очевидно не е достатъчно далеч да прекрачи границите и да позволи на други хора от различни части на света да живеят любопитно, винаги се чудят или се осмеляват да изследват. За щастие има начин тези хора извън САЩ, които са лишени от фактическо съдържание, включващо природа, наука, култура и история, да имат достъп до National Geographic, независимо къде се намират. VPN създава частен цифров тунел, през който преминават всички ваши данни и се криптира. Този защитен метод ви помага да получите анонимност онлайн и предпазва данните ви от хакери.

VPN също ви позволява да се свържете с един от неговите сървъри, разпространени в много страни. Свързването с различен сървър ви предоставя IP на този сървър (където се намира). Това прави правото да получите достъп до съдържанието, налично там. Следвайте тези инструкции, за да научите как можете да получите Nat Geo извън САЩ, използвайки VPN.

 1. Първото нещо, което трябва да направите, е да се регистрирате за VPN услуга.
 2. След това създавате VPN акаунт.
 3. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на устройството, на което искате да предавате Nat Geo.
 4. Стартирайте приложението и се свържете с VPN сървър в САЩ.
 5. След като се свържете с индийски сървър, ще ви бъде предоставен Американски IP адрес поради което изглежда, че се намирате в САЩ.
 6. Сега, когато имате американски IP, можете лесно да получите достъп до Nat Geo от всяка точка на света.

За гарантиран достъп до National Geographic с максимална сигурност от която и да е част на света, силно препоръчваме да се регистрирате ExpressVPN. Те са добри! Преминаването на гео ограниченията е тяхно нещо, заедно с многото други услуги, които те могат да предложат от бързи скорости до отлично обслужване на клиенти. Ако искате да разгледате други опции, проверете таблицата по-долу.

Как да отблокирате National Geographic извън САЩ с помощта на интелигентен DNS

Търсете и откривайте нови колекции от Science & Изследване, приключения, животни и семейство с Nat Geo извън САЩ със Smart DNS прокси. Този прокси успешно деблокира съдържание от всяка точка на света, но не поддържа данните на потребителите. Процедурата, по която работи Smart DNS, се различава от тази на VPN. Например, за разлика от VPN, Smart DNS не дава на своите потребители нов IP адрес. Не се притеснявайте, ще разблокирате Nat Geo и ето как да направите това:

 1. Първо, отидете на Unlocator и се запишете за безплатна 7-дневна пробна версия.
 2. Следвайте тези видеоклипове / ръководства за настройка, за да конфигурирате Smart DNS на вашето стрийминг устройство.
 3. Отворете уебсайта / приложението на National Geographic.
 4. Пригответе се да бъдете взривени с реалното и псевдонаучно развлекателно програми на Nat Geo.

Ако търсите добър и надежден Smart DNS прокси, който да ви помогне да деблокирате Nat GEo извън САЩ, тогава, по всякакъв начин, отидете с Unlocator. Той работи чудесно на всички устройства и предлага 7-дневна безплатна пробна версия, така че си струва да опитате.

Гледайте National Geographic извън САЩ

Ако сте американски експат, можете да наваксате най-новите епизоди от любимите си сериали или да гледате невероятни документални филми, включително Genius, Mars, The Incredible Dr. Pol и Wicked Tuna в Nat Geo, като използвате VPN или Smart DNS прокси. Кой каза, че телевизията не може да бъде образователна? Наличието на канал, който предоставя информативно, интересно и съдържателно съдържание като National Geographic, може да направи чудеса за времето ви за гледане на телевизора. Така че абонирането за VPN или Smart DNS прокси всъщност би било инвестиция в интелектуалния ви прогрес.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map