Как да гледате NFL на Apple TV

Така че наскоро изпуснахте кабела си, закупихте Apple TV и имате големи надежди да гледате NFL игри 2018/2019 на него, но просто не знаете къде и как. Съдейки по факта, че сте на тази страница, предполагаме, че вече сте настроили своя Apple TV и вече търсите начини да гледате NFL на него. Е, кацнахте на правилното място, защото ние сме тук, за да ви преведе през целия процес. Има много опции за стрийминг, освен традиционната телевизия, където можете да гледате NFL игри, без да се налага да плащате скандални сметки за кабел. Колкото по-скъпо става абонаментът за кабел, толкова повече хора са склонни да режат кабела. В ръководството по-долу ще ви представим различни опции за стрийминг, които ще ви позволят да гледате NFL без кабел на Apple TV.

Как да гледате NFL на Apple TV

Как да гледате NFL на Apple TV

Как да гледате NFL на Apple TV

NFL игри, излъчвани в понеделник, четвъртък и неделя вечер и неделя следобед в различни мрежи: CBS, Fox, NBC, ESPN и NFL Network. Гледането на всички игри на NFL, които искате без абонамент за кабел, може да бъде проблематично, обаче има много опции, които компенсират тази загуба, а тези са самостоятелни поточни канали. Разгледайте някои от най-добрите от тях по-долу.

NFL Game Pass

Game Pass е една от най-добрите услуги за стрийминг, които ви позволяват да гледате всяка отделна игра за сезона. NFL Game Pass не ви позволява да играете поточни игри, което подлуди много резачки за кабели. Тъй като абонатите на Game Pass, които живеят извън САЩ, могат да гледат игри на живо, някои абонати прибягват до използване на VPN, за да създадат IP адрес извън страната. Закупуването на абонамент във Великобритания най-често се препоръчва. Имайте предвид, че ще трябва да настроите IP адреса си извън страната, преди да купите Game Pass.

Fubo TV

Fubo TV не е просто спортен пакет. Освен това има изобилие от не спортни канали, като FX, SyFy, A&E и HGTV. Това е компетентна поточна услуга с уникална комбинация от канали. Ако сте любител на спорта, но не ви интересува ESPN, Fubo TV е пакетът за стрийминг за вас. Fubo TV също предлага местни канали за CBS, NBC и Fox на избрани пазари, с предавания при поискване от тези канали в цялата страна..

Sling TV

Sling TV е съвместим с устройства като Apple TV, Chromecast, Roku, iPhone и iPad, Mac. Това не изисква ангажимент, можете да се абонирате само за сезон NFL и след това да анулирате. Предлага два пакета, оранжев и син. Феновете на NFL ще трябва или да изберат между Orange, който предлага ESPN, Fox, и NBC, или да се запишат за комбинирания пакет Orange и Blue, защото Blue предлага мрежата на NFL.

PlayStation Vue

Тази услуга за стрийминг е съвместима – точно както подсказва името – с PlayStation. Той има всички мрежи: NBC, Fox, CBS, ESPN, NFL Network, RedZone. Пакетите Elite и Core предлагат всички необходими канали за гледане на целия сезон на NFL без кабел. Въпреки това зрителите, които искат NFL RedZone, ще трябва да платят допълнителна еднократна такса за достъп до нея. Тогава, PlayStation VueЦеновият пакет ще се равнява на абонамент за кабел и просто вече няма да си струва. Наличието на канал тук варира в зависимост от региона. Трябва да сте сигурни, че желаните от вас NFL игри и канали са налични, преди да се регистрирате.

Hulu TV на живо

Hulu е услуга за стрийминг на живо е приложение, което можете да използвате, за да гледате сезона на 2018/2019 NFL без нужда от абонамент за кабел. В случай че вече имате акаунт в Hulu VOD, можете просто да се регистрирате за добавката на телевизия на живо и да получите CBS. Въпреки че Hulu Live TV е сравнително все още нов в сравнение с другите опции в този списък, това е чудесна алтернатива да гледате спортове на живо без кабел..

Как да гледате NFL на Apple TV с помощта на VPN

Да се заобикаляйте прекъсванията на NFL или достъп до поточни канали в NFL в чужбина, ще ви трябва виртуална частна мрежа. VPN свързва вашето устройство с един от многобройните му сървъри, разположени в страната, където се намира съдържанието, до което се опитвате да получите достъп. Благодарение на частния тунел, който VPN създава, връзката ви се пренасочва през този сървър, като ви дава IP адреса на страната, която сте избрали. В резултат на това ще имате достъп до цялото съдържание, което вашият IP адрес позволява. Но нека да разгледаме всички други предимства, които получавате с VPN:

  • Помага ви да заобиколите геоблокове и затъмнения.
  • Позволява ви да използвате обществени WiFi горещи точки безопасно и сигурно.
  • Гледайте любимите си спортни канали от всяка точка на света.
  • Предоставя ви временен IP адрес.
  • Байпас на ISP заглушаване и поточно видео в пълен HD.
  • Скрива активността на сърфиране от локални мрежи и интернет доставчици.
  • Спестява ви пари с покупки, свързани с граница.

Знаеш какво ще ти донесе NFL в чужбина? ExpressVPN. Не само, че е супер бърз, но и много надежден. Това е точно това, което ще трябва да разблокирате всеки хостинг канал NFL във всяка част на земното кълбо. Ако expressVPN не отговаря на вашите нужди, винаги можете да проверите доставчиците на услуги на пазара, показани в таблицата по-долу.

Гледайте NFL на Apple TV

Не е тайна, че NFL подкрепя първоначално доставчиците на кабели и не желае да доставя онлайн NFL игри на живо до резачки за кабели. Но това в крайна сметка ще се промени. Както всеки доставчик на развлечения и медия трябваше да се адаптира към промените на стрийминг услугите и съдържанието при поискване, NFL и други големи спортни франчайзи ще трябва да излязат на живо по течението. Хората вече са преминали към стрийминг услугите и по-добре NFL се присъединява към тях. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me