Как да гледате НФЛ на Року

Без кабел, без проблем! Ти имаш многобройни опции за гледане на NFL игри с вашия Roku устройство. В интерес на истината можете да получите пълното покритие на NFL за всички сензори за сезона направо на устройството си. Но ако услугата за стрийминг, която в крайна сметка изберете, е недостъпна, ще трябва използвайте VPN, за да заобиколите наложените ограничения върху него. В това ръководство ще обясня как можете гледайте NFL в Roku от всяка точка на света.

Как да гледаме НФЛ на Року

Как да гледаме НФЛ на Року

Гледайте NFL Live Online на Roku

NFL поточните канали са базирани в САЩ, което означава, че са недостъпни в чужбина. За да увеличите шансовете си за стрийминг на NFL игри, трябва да се абонирате за доставчик на VPN услуги. Със съдействието на този онлайн инструмент стигате до измажете вашето геолокационно местоположение и се оказват някъде другаде по света. Връзката ви с VPN сървър в друга държава ще бъде предоставят ви IP адреса на тази държава. В резултат на това получавате достъп до цялото съдържание на тази страна. Но предимствата на VPN не спират до тук:

  • Обходен материал с географски ограничения: VPN ще ви предостави достъп до ограничено съдържание, независимо от вашето геолокационно местоположение. Тя може да пренасочи вашия трафик през сървър в друга държава, което ще ви покаже в тази страна.
  • Лесни за използване VPN приложения: Много лесни за използване VPN приложения са достъпни на PC, Mac, Android, iOS, Roku и FireStick.
  • Спиране на ISP Throttling: Можете да избегнете вашия интернет доставчик да прекъсне вашата интернет връзка, като се свържете със сървър по ваш избор.
  • Крайна поверителност: Всички ваши данни, информация и онлайн дейности са кодирани и се пазят от любопитни очи.

Ако целта ви е да бъдете анонимен по време на поточно съдържание онлайн, ExpressVPN е прав доставчик трябва да изберете. Компанията се придържа нулева политика на регистрация и използва най-трудните протоколи за криптиране за да се гарантира онлайн сигурността на потребителите. ExpressVPN може гарантират ви достъп до всички видове големи поточни канали. Сега, ако искате да видите други доставчици на VPN услуги, вероятно трябва да разгледате таблицата по-долу.

Канали, предаващи NFL на Roku

Има много услуги за стрийминг, от които можете да избирате, за да предавате най-гледаните спортове в САЩ на живо и онлайн. NFL ще започне през септември и Вашият Roku ще Ви предостави всички стрийминг канали, които бихте могли да поискате.

Ако сте фен на NFL, тогава получаване на поточен достъп до всички излъчващи канали е от критично значение. Да не говорим за много лесно да се направи. Всичко, което трябва да направите, е да добавите на вашия Roku приложенията / услугите, които ще предават NFL. Някои може да изискват абонамент дори след като ги деблокирате с VPN. Това са каналите, по които можете да живеете онлайн на NFL игрите.

NFL Game Pass

Game Pass е отличен страхотен канал за футболни фенове. Тук можете да гледате всяка игра през сезона при поискване веднага след края. За разочарование на много резачки за кабели, NFL Game Pass не ви позволява да предавате игри на живо.

Докато жителите на САЩ могат да гледат NFL игрите на живо на Game Pass, други, разположени извън САЩ, трябва да използват VPN за достъп. Имайте предвид, че ще трябва да настроите IP адреса си извън страната, преди дори да купите Game Pass.

DirecTV сега

DirecTV сега клиентите имат достъп до поточна NFL мрежа чрез Watch NFL Network, достъпна в NFL.com и приложението NFL през свързани телевизионни и мобилни устройства. Мрежата NFL е достъпна без допълнителни разходи за всички абонати на DirecTV Now на “Just Right” и по-горе пакети.

Ако се абонирате за DirecTV, получавате ESPN, FOX, NBC, ABC и CBS – в избрани области, разбира се. Този абонамент също ви позволява да удостоверите следните приложения: Fox Sports Go, NBC Sports, NBC и ESPN. Можете също да гледате 99-ия сезон на NFL без кабел в САЩ.

Sling TV 

За този сезон NFL игри, Sling TV е най-добрият вариант за стрийминг за футболните фенове. Ето какво предлага Sling TV във всяка услуга: Sling Blue – вземете абонамент за Sling Blue ($ 25 на месец) за достъп до мрежата на NFL. Клиентите на Sling Blue на избрани пазари могат да гледат игри на FOX и NBC.

Добавете спортни екстра ($ 10 на месец) до вашата Sling Blue услуга, за да получите NFL RedZone, за да улови всяка отделна игра за вкарване през целия сезон на най-ниската цена. Sling Orange – за най-добрия пакет добавете Sling Orange към абонамента си и вземете всички мачове от понеделник през нощта на ESPN.

PlayStation Vue

PlayStation Vue предлага телевизионен пакет за стрийминг, който се таксува 40 долара на месец, въпреки че основният му пакет от 60 плюс – който добавя местни спортове, мрежата на NFL, плюс ESPNews и ESPN- $ 45 в онези градове, които предлагат местно предаване на живо.

Абонатите могат също така да получат NFL Red Zone, сборник от неделни тъчдауни, за допълнително 10 долара на месец. PlayStation Vue се предлага и в PlayStation, Android TV, Amazon Fire TV, Apple TV, Chromecast и Roku.

 Hulu TV на живо

Тази услуга таксува 40 долара на месецHulu е най-новата услуга, Hulu С телевизия на живо, осигурява достъп до локални излъчвания на ABC, CBS, Fox и NBC на някои пазари. Можете също така да получите CBS Sports, ESPN и Fox Sports, но не и NFL Network и NFL RedZone веднага.

Hulu With Live TV се предлага на телефони и таблети с Android и iOS, на плейъри за стрийминг плейъри Amazon Fire и Apple TV и на игровата система Xbox. Въпреки че Hulu Live TV е сравнително нова за VPN сцената, тя все още служи като фантастична възможност за стрийминг, за да гледате спортове на живо – без нужда от кабел.

Гледайте NFL на Roku Anywhere

Получаването на достъп до Sling TV, NFL Game Pass, Directv Now, PlayStation Vue и Hulu Live TV означава, че можете да предавате NFL 2019 на живо онлайн от всяка точка на света. А Roku предоставя най-лесният начин да предавате забавления от всякакъв вид, включително NFL на вашия телевизор.

Сега, когато знаете как протича процесът, кой VPN ще изберете? Кажете ми вашите снимки в коментарите.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me