Как да гледате NHL на Roku Live

Хокейният сезон е точно зад ъгъла, така че си вземете Roku устройства, готови за стрийминга. Като собственик на Roku устройство, аз ясно преминах миналия кабел и сега търся нови начини да гледам NHL игрите.

Безопасно е да се каже, че собствениците на Roku са се справили правилно с избора си на поточно устройство. Няма по-добро място за гледане на сезона в НХЛ от Року и тук съм, за да ви кажа как можете стриймвайте хокейните игри на NHL на вашите играчи Roku и Roku телевизори.

Как да гледате NHL на Roku Live

Как да гледате NHL на Roku Live

Канали, домакин на NHL 2019 на Року

Следва списък на някои от най-добрите поточни канали, излъчващи NHL в САЩ. Тези официални телевизионни канали вече имат приложения в Roku – повечето от тях, ако не и всички.

  • NHL.TV
  • Hulu TV на живо
  • Directv сега
  • FuboTV
  • Sling TV

Как да гледате NHL Live Online на Roku

NHL се провежда в САЩ и това означава всичко каналите за стрийминг на игрите са гео блокирани извън САЩ. Но, добрата новина е, че с VPN инструмент все още можете достъп до каналите, дори когато сте в чужбина. VPN ви помага байпас ограничения от всички видове които ви спират да получавате достъп до NHL поточните канали.

VPN свързва устройството, което използвате, към един от неговите сървъри в САЩ. Ще стане прекарайте целия си трафик през този американски сървър, което изглежда да се свързвате от САЩ. ти ще вземете IP адрес в САЩ по този начин ви позволява да получите достъп до цялото съдържание на тази страна.

Други неща, които можете да очаквате с VPN са следните:

  • Отърви се от ISP Throttling: Вашият интернет доставчик вече няма да контролира връзката ви поради колко честотна лента консумирате.
  • Разблокиране на задгранично съдържание: Получавате почти всеки канал или услуга, която искате след като сте абонирани за VPN.
  • Избягвайте затъмнения: Скривайки истинското си местоположение, действителното си местоположение, вие избягвайте затъмненията които ви пречат да гледате любимото си спортно съдържание.
  • VPN приложения: Доставчиците на VPN услуги имат удобни за потребителя приложения за всички платформи.
  • Онлайн сигурност: Стандартите за сигурност на VPN защитават данните ви от любопитни очи и ви предпазват онлайн.

За да деблокирате НХЛ на Року, ще ви трябва надежден доставчик на VPN услуги и най-добрият на пазара е ExpressVPN. Доставчик е този осигурява последователни изпълнения. Това гарантира на премахнете регионалните ограничения за задгранично съдържание. То високо дава приоритет на поверителността както следва а стриктна политика без регистрация и внедрява трудни протоколи за криптиране. Таблицата по-долу може да ви помогне да преминете през други VPN опции, които си струва да се разгледат.

Излъчете НХЛ на Року с тези канали

Ако сте собственик на Roku и не използвате поточните канали, които може да предложи, значи пропускате много. Знаете ли, че можете да гледате всеки момент на Сезон NHL без кабел дори да сте извън САЩ? Това е напълно възможно да поточно хокей игри на вашия Roku използвайки следните поточни канали.

NHL.TV

Официалното приложение на NHL е най-благоприятното място за феновете на NHL да предават всяка игра извън пазара на редовен сезон на живо и при поискване. С този абонамент те могат да гледат емисии в дома или извън него и да бъдат в крак с резултатите, графиците, новини, видеоклипове и списък на всеки екип.

Можете да получите NHL.TV Пълен достъп за $ 139.96 / сезон. Следващият пакет включва всяка игра извън редовен сезон извън пазара. Или за $ 111.96 / сезон, можете да закупите пакет за един екип. Сега, ако живеете извън САЩ, ще трябва да излъжете своето онлайн местоположение до заобиколете затъмненията в NHL.

DirecTV сега

DirecTV сега е донякъде скъпа, но по основателна причина. Абонатите му трябва да закупят 50 долара пакет “Само надясно” Това включва всички канали на NBC и RSN, покриващи сезона на NHL. Освен това няма да получите мрежата на NHL с този абонамент. Платете допълнителна такса от 10 долара и надградете до Пакет “Отиди голям” който включва 100 канала.

Sling TV

Sling TV е пълнофункционален и достъпен доставчик на услуги, който ви позволява да гледате NHL. С Sling TV можете да гледате целия сезон на НХЛ игрите от всяка точка на света. Предлага два пакета: Sling Blue и Sling Orange.

За да видите NBCSN, NBC и NHL Network, трябва да се регистрирате за Sling Blue Package, който струва $ 25 на месец, заедно със Sports Extra $ 5 на месец. Следвайте календара на Sling TV NHL, за да следите любимите си игри.

FuboTV

FuboTV, за разлика от всяка друга услуга за стрийминг, обхваща NHL Local и Stanley cup в канали като NBC, NBCSN, FSNS, NBCS и MSG. Той не обхваща само NHL игри, дори хваща MLB, NBA, NFL, College Football и други.

FuboTV включва телевизионно предаване на живо със 70+ канала, 30 часа облачен DVR; 72-часова функция за гледане ви позволява да възпроизвеждате всяко предаване, игра или филм от последните три дни, 7-дневна безплатна пробна версия и съвместимост с почти всички устройства.

 Hulu TV на живо

Изживейте хокейното вълнение, както никога досега в Hulu с телевизия на живо – чак до финала за купата на Stanley 2019. Намерете всичките си плейофни игри на Stanley Cup, покритие и други на едно място. Телевизия на живо на Hulu предлага всички канали на NBC Networks за цена от 39,99 долара месечно.

Така че, ако търсите начин да предавате NHL игрите и да ги гледате на живо на други устройства, това е услугата за стрийминг, която трябва да разгледате.

Гледайте НХЛ на Року

Сега знаете как да поток НХЛ игри през целия сезон, и ще видите кой в ​​крайна сметка печели Купата, независимо къде пребивавате. Ще има тежки хитове, разстройства, драматични пиеси и някои изключително стресиращи моменти за феновете на отбори, които са след емблематичния трофей.

Но добрата новина е, че няма да пропуснете нито един от тях благодарение на вашите Roku и VPN. Лично бих искал да знам с какъв VPN и поточен канал бихте избрали да го деблокирате, така че не забравяйте да оставите избора си в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me