Как да гледате онлайн милиарди сезон 4

Сезон 4 на милиарда вече е в ефир от 17 март. Драматичният сериал на Showtime е достъпен само за тези, които се намират в САЩ. Всеки извън американските граници ще трябва да използва или VPN, или Smart DNS, за да излъчва предаването в чужбина и онлайн.

Как да гледате онлайн милиарди сезон 4

Как да гледате онлайн милиарди сезон 4

Как да гледате онлайн милиарди сезон 4 с помощта на VPN

Едно от най-драматичните предавания на телевизията се завръща в Showtime. Каналът предлага впечатляваща премиера на сезон за милиарди и досега се наслаждаваме на всяка секунда от него. Но знаете ли кой не може да му се наслади? Експати и международни зрители. Поради гео ограниченията и проблемите с лицензирането, хората извън САЩ не могат да предават милиарди на Showtime. За да се превърне във възможност, трябва да се въведе VPN в картината.

VPN променя всичко. Когато поискате достъп до определена уеб страница с помощта на VPN, първото нещо, което софтуерът на вашето устройство прави, е криптиране на тази заявка. По този начин никой не може да знае какво сте поискали. Вместо тази заявка да отиде директно на уебсайта с личната ви информация, тя преминава през VPN сървъра, разположен на някое място в света. VPN пренасочва връзката ви през определен сървър в страната, която сте избрали. Това ви дава не само абсолютна анонимност, но и IP адреса на страната, в която се намира сървърът, към който сте се свързали. VPN успешно променя вашето виртуално местоположение от мястото, където сте в действителност, до местоположението на сървъра, към който сте свързани, като ви позволява достъп до съдържанието, което искате. Следвайте стъпките по-долу, за да деблокирате Showtime и да предадете поточно четвъртия сезон на милиарди в чужбина.

  1. Първо, регистрирайте се при доставчик на VPN услуги.
  2. След това изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашето стрийминг устройство.
  3. Стартирайте VPN приложението и влезте с вашия VPN акаунт.
  4. Сега се свържете с американски сървър, за да получите Американски IP адрес.
  5. Отидете онлайн, използвайки американски IP адрес и спечелете привилегиите на американски местен.
  6. Предавайте поточно време на милиарди на всяко място по света.

ExpressVPN предоставя стабилна, универсална и многофункционална услуга с клиенти за широк спектър от платформи. Въпреки че може да е малко скъпо, той все още е една от малкото VPN услуги, които остават верни на твърденията си и отговарят на очакванията на потребителите. Освен това, той прави добър избор за поверителни и тежки стримери. За други доставчици на VPN не забравяйте да проверите таблицата по-долу.

Как да гледате онлайн милиарди сезон 4 с помощта на интелигентен DNS

Сезон 4 започва със затварящи се редици на Axe, решени да унищожат Тейлър. Американски адвокат, Чък вече не се бори да си върне властта. Тейлър прави всичко по силите си, за да поддържа новата им компания в плавателни условия. За да гледате милиарди в чужбина, можете да използвате Smart DNS прокси. Тя се различава от VPN по отношение на скоростта и сигурността. Smart DNS работи по-бързо, тъй като не криптира всичките ви данни. Всичко, което прави, е да пренасочва трафика, необходим за определяне на вашата геолокация чрез един от посочените сървъри.

Можете да получите достъп до блокирани уебсайтове от различни региони едновременно, без да се налага да се свързвате с различни сървъри. Освен че ви помага да заобиколите регионалните онлайн ограничения, Smart DNS е много гъвкав и доста достъпен. Този доставчик работи на повечето устройства и не пречи на скоростта на връзката ви. Следвайте стъпките по-долу, за да научите как можете да получите достъп до Showtime, за да предавате Billions Season 4 в чужбина.

  1. Първо, отидете на Unlocator и се запишете за безплатна 7-дневна пробна версия.
  2. Следвайте тези видеоклипове / ръководства за настройка, за да конфигурирате Smart DNS на вашето стрийминг устройство.
  3. Посетете уебсайта на Showtime.
  4. Милиарди на поточно шоу за милиони навсякъде извън САЩ.

За надежден прокси, не забравяйте да изберете Unlocator. Този доставчик е идеален за деблокиране на съдържание и заобикаляне на гео ограниченията. Той може да отблокира над 200 канала и предлага 7-дневна безплатна пробна версия.

Относно милиарди сезон 4

В сезон 4 Чък Роудс и Боби „Акс“ Акселрод имат за цел да оставят враговете си без нищо. в тийзъра виждаме, че двамата образуват невероятен съюз. Независимо дали този коментар се отнася конкретно до новосъздадения съюз на Чък и Акс, предстои да видим, но предвид това, което този нов поглед през предстоящия сезон предполага, че тяхната кръвна вражда е отменена в интерес на присъствието на някои много лични оплаквания. Можете да гледате новия тийзър за сезон 4 по-долу. Във всеки случай е само около месец до началото на новия сезон От външния вид на нещата Милиарди сезон 4 ще бъде едно вълнуващо шоу.

Трейлър на сезон 4 милиарда

Гледайте милиарди сезон 4 – финални думи

Това, което е несигурно и виси в сивата зона, е как Ax ще помогне на Chuck. Но ако получите готов VPN или Smart DNS, ще разберете със сигурност. Обзалагаме се, че писателите на Билдинг имат нещо специално за Сезон Четири и всички зрители могат да предават и гледат предаването, независимо къде се намират в света. Кой метод предпочитате? Уведомете ни в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me