Как да гледате онлайн на Бостънски маратон 2019?

123-ото издание на Бостънския маратон ще се проведе на 15 април 2019 г. и не е събитие, което искате да пропуснете. Бягането в маратон е предизвикателство, но деблокиране на NBC Sports (каналът за излъчване) не е, ако имате VPN.


Причината да използвам думата „деблокиране“ е, защото NBC Sports не е наличен извън САЩ. Американските емигранти или тези, които живеят във Великобритания, Канада, Австралия или където и да е в чужбина не намерите налични NBC спортове на тях. Късмет за тях, VPN или Smart DNS прокси може да помогне за поправяне на ситуацията. Ще ви пусна в целия процес по-долу.

Как да гледате Бостънски маратон 2018 на живо онлайн?

Как да гледате Бостънски маратон 2019 на живо онлайн?

Как да гледате Бостънски маратон на живо с VPN

В случай, че не знаете, е VPN (виртуална частна мрежа) високо сигурен метод това е използва се, за да помогне на потребителите да заобиколят регионалните ограничения от цял ​​свят. Нека кажем, че искате гледайте NBC Спорт на живо Extra, но не сте в страната, където е базирана NBC. Всичко, което трябва да направите, е се свържете с американски VPN сървър.

VPN ще вземе всичките ви данни и ще ги пренасочи през този сървър, което ви изглежда да сте в САЩ себе си. Вашият VPN доставчик ще предоставят ви нов IP адрес, тази, която съответства на държавата, която сте избрали да бъдете част. Всички стрийминг услуги ще ви идентифицират като местен в САЩ, докато сте вкъщи в страна, в която не трябва да имате достъп до тези услуги.

 • Като се свържете с американски VPN, стигате до отблокирайте NBC Sports Live Extra и канали / услуги, базирани в САЩ. 
 • Процесът на настройка на VPN на всеки iPhone, Android, iPad, компютър и Mac е лесен.
 • VPN не се влияе от DNS отвличане или прозрачни DNS прокси.
 • Този софтуер криптира целия ви пътуващ трафик за да можете използвайте безопасно мрежата.

Стъпките

Това е, което трябва да направите, ако искате гледайте на живо Бостънския маратон 2019:

 1. първи, трябва да се регистрирате с доставчик на VPN услуги с много сървъри в САЩ. (В този случай горещо препоръчвам ExpressVPN).
 2. Следващия, изтеглете и инсталирайте VPN приложението на вашето поточно устройство.
 3. Стартирайте VPN клиента.
 4. Свържете се с американски сървър. Можете да търсите в списъка или да напишете „USA“ в полето за търсене.
 5. Изчакайте няколко секунди, докато не забележете зелен бутон „Свързан“.
 6. Върнете се обратно към NBC Sports, след осигуряване на връзката.
 7. Предавайте Бостънски маратон 2019 където и да сте.

Най-добър VPN за стрийминг в Бостънски маратон

Препоръчах ExpressVPN защото притежава a голяма мрежа от сървъри навсякъде по света, включително САЩ. Освен това ми позволява да заобикалям геоблокове, така че получавам достъп до и предавам всичките си любими канали в САЩ, независимо къде се намирам.

Но все пак ще трябва да се абонирате за канала, до който искате да получите достъп. VPN може да го разблокира за вас, но вие не могат да избегнат таксите за регистрация. Не е нужно да се придържате към ExpressVPN; можете да се възползвате от някой от VPN доставчиците, изброени по-долу.

Поток на Бостънски маратон на живо със Smart DNS прокси

Несъвместимостта на VPN с множество поточни устройства е основен недостатък. Така че, ако това е проблем за вас, можете да помислите вместо това да използвате Smart DNS. Свързвайки се към Smart DNS, вие стигате до гледайте Бостънския маратон на различни устройства като PS4, Xbox, Smart TV, Roku или Apple TV.

 • С Smart DNS получавате висока съвместимост на устройството: Roku, Chromecast, Apple TV, Amazon Fire TV, Xbox, PS4, PS3, Smart TV, PC или Mac.
 • Когато сте свързани към Smart DNS, скоростта на вашия интернет остава същата.
 • Интелигентният DNS е алтернатива на VPN от гледна точка на деблокиране на съдържание. Разликата е сигурността, тъй като няма такава.

Отличен пример за Smart DNS би бил Unlocator, който поддържа отблокирането на NBC Sports Живейте в чужбина. Регистрирането с Unlocator е безплатно, и настройка всичко ще отнеме само минути от вашето време.

Сега имате много възможности да гледайте Boston Marathon 2019 на живо онлайн, с кой ще отидеш?

График на Бостънски маратон 2019

На 15 април хиляди бегачи ще участват в Маратона на Бостом. Събитието ежегодно привлича средно 30 000 регистрирани участници, когато всъщност започна само с 15 назад през деня.

Бостънският маратон се счита за един от най-трудните маратонни курсове заради хълмовете в Нютон. Пътеката минава на 26 мили 385 ярда. Очаква се състезанията да преминат през осем градове и градове в Масачузетс, включително Хопкинтон, Ашланд, Фреймингам, Натик, Уелсли, Нютон, Бруклин и Бостън.

Бяхме свидетели на много трагични моменти в предишни състезания преди от Джеймс Едуард Брукс поради Пневмония и атентатите през 2013 г. За щастие, тези, които бомбардираха пистите, бяха осъдени със смъртна присъда.

Джами Марсилия, американец, стана първата жена с двойна ампутация, завършила Бостънския маратон. Тази трагедия доказва какво може да направи силата на волята за вас. Що се отнася до вашите стриймъри там, ето пълният график на Бостънския маратон за 2019 г.:

Бостънски маратон 2019 на живо извън САЩ

Сега знаете как можете поток 2019 Бостънски маратон на живо на PC, Mac, Android, iOS, Apple TV, Fire TV Stick или Roku.

Кой метод ще възприемете? И кой мислите, че ще грабне първото място в тазгодишния маратон? Пазете тези коментари, винаги е добре да чуете от вас.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map