Как да гледате онлайн на планетите на Би Би Си в BBC

Планетите се представиха вчера по BBC Two и най-малкото беше невероятно. Независимо от геолокацията ми, успях достъп до BBC iPlayer с помощта на VPN доставчик на услуги. Ако се интересувате от поточно предаване на планетите навсякъде, ще намерите това ръководство за полезно.


Планетите, BBC iPlayer не е наличен извън Обединеното кралство. Но в тази статия ще ви покажа как да отблокирайте канала отвсякъде в света използвайки VPN или Smart DNS прокси. Насам, можете да гледате всеки епизод, докато излъчва.

Гледайте планетите на Би Би Си отвсякъде

Как да гледате планетите на BBC отвсякъде

Планетите по BBC

Можете да предавате тази нова революционна нова серия на BBC iPlayer навсякъде. Въпреки че услугата за стрийминг е достъпно само за зрители, които пребивават в Обединеното кралство, международните потребители все още могат да получат достъп до него. Ето защо, позволете ми да ви спестя малко време и да ви покажа какво се случва, ако се опитате да получите достъп до него от чужбина. „Това съдържание не е достъпно за вашето местоположение“ е това, което ще се появи на екрана ви.

Проблемът е, че вашият IP адрес разкрива вашето местоположение към световната мрежа. И когато BBC iPlayer установи това, ще бъдете прекратени. Цялото това нещо е поради проблеми с авторските права. Но не се притеснявайте, момчета, VPN и Smart DNS прокси могат да ви помогнат.

Как да предавате планетите с VPN

Най-добрият начин да гледате Планетите извън Великобритания е с виртуална частна мрежа. Този инструмент може измажете вашата глобална позиция, като скриете своя IP адрес. Първо, VPN пренасочва вашия онлайн трафик към вашия избор на мрежа, дори ако е в чужбина. Тогава, тя променя вашия IP адрес да отговаря на региона, който сте избрали.

Следователно, вие ще изглежда, че сте вътре в страната, и всеки ограничен уебсайт от тази област ще стане достъпен. С други думи, ще можете да го направите се свържете със сървър във Великобритания, независимо къде се намирате и получи нов IP адрес във Великобритания. Това ще подмами BBC iPlayer да мисли, че се намирате в неговата зона за гледане. Той ще деблокира съдържанието му, включително Планетите.

Разблокирайте BBC iPlayer на BBC – VPN

Просто следвайте стъпките по-долу и ще бъдете наред:

 1. Ако нямате акаунт с VPN услуга, трябва да се абонирате. аз препоръчвам ви да използвате ExpressVPN.
 2. Настройте приложението на вашия компютър, iOS, Android, Mac или друго устройство.
 3. Свържете се със сървър във Великобритания и вземете британски IP адрес. 
 4. Уверете се, че вашият VPN е успял да промени вашия IP адрес, като посетите WhatIsMyIP.network успешно.
 5. Отидете на BBC iPlayer сайт или приложение, в зависимост от това кое устройство искате да използвате.
 6. Насладете се на важната забележителна поредица „Планетите“.

Най-добрите VPN мрежи за деблокиране на BBC iPlayer

Ако сте начинаещ VPN, нека ви кажа предварително, че има много доставчици. Въпреки това, не всички от тях изпълняват както обещават. Ето защо, ако не искате да изследвате най-добрия доставчик на услуги, можете да разгледате таблицата по-долу. Този списък съдържа най-високо класираните марки в бранша, така че всеки от тях би се справил добре.

ExpressVPN

Разбира се, някои доставчици са по-добри от други, поради което избрах ExpressVPN като наш номер едно. Първо, компанията притежава повече от 1000 сървъра в 94 държави, с включването на Обединеното кралство. Това е един от най-големите мрежи в бизнеса, и това ви отпуска достъп до всеки канал във Великобритания, включително BBC iPlayer. Така че можете да стриймвате Планетите от всяка точка на света. Второ, ExpressVPN има един от най-бързите сървъри, перфектна функция за стрийминг на HD програми. Вие няма да срещнем проблеми с буферирането или зареждането, дори ако сървърите, с които сте се свързали, са далеч.

Освен това, той осигурява най-надеждните функции за сигурност за своите потребители, включително AES-256 криптиране. Този строг протокол гарантира максимална поверителност на потребителите. Никакви трети страни, като правителството или интернет доставчика, нямат достъп до данните на потребителите. Други защитни мерки включват разделяне на тунели, защита от течове на DNS, и превключвател за убийство. Що се отнася до поверителността, компанията не поддържа журнали и проследява историята на потребителите. На неговия уебсайт ясно се казва: „Никога не съхраняваме дневници за трафик и също така не съхраняваме регистрационни файлове, които биха могли да позволят на някого да съвпадне с IP и времева марка обратно към потребител. Работим изцяло на базата на споделени IP адреси, което означава, че един IP адрес не се проследява до отделен потребител. “

И накрая, ExpressVPN позволява извършване на торент и P2P дейности за споделяне на файлове, което означава, че можете безопасно изтегляйте / качвайте всичко, което искате. О, и ако това не е достатъчно, компанията ви дава достъп до всички библиотеки на Netflix, дори американската версия. И за пълен списък с функциите и предимствата на компанията, разгледайте Преглед ExpressVPN.

Гледайте планетите с интелигентни DNS прокси

Ако не харесвате VPN, единствената ви друга възможност да гледате The Planets е Smart DNS прокси. Този софтуер пренасочва само URL адресите, които разкриват местоположението ви така няма да подправя връзката ви. Например, Smart DNS прокси не крийте своя IP адрес, което означава, че вашата онлайн идентичност ще бъде видима за всички. Освен това те не кодират вашия трафик, така че никой да не може да наблюдава вашия трафик и данни. Докато това ви позволява да достъп до локално съдържание без никакъв спад на скоростта на връзката, това също е значителен риск за сигурността и поверителността.

Освен това, Smart DNS прокси сървърите не са много ефективни. Те не функционират правилно, ако вашият интернет доставчик използва прозрачни прокси сървъри или използва отвличане на DNS. Освен това инсталирането им на устройството ви не е разходка в парка, тъй като те нямат специални приложения. Поради тази причина трябва да ги конфигурирате ръчно, но ще имате достатъчно ръководства за настройка, които да ви помогнат.

Стъпки със Smart DNS

И накрая, ето как можете отблокирайте BBC iPlayer с Smart DNS прокси:

 1. Абонирайте се за приличен Smart DNS услуга като Unlocator.
 2. Уверете се, че услугата е съвместима с вашите устройства.
 3. Конфигурирайте Smart DNS на вашия компютър, лаптоп, смартфон или таблет. Освен това можете да го инсталирате на рутери, игрални конзоли или Smart TV.
 4. Достъп и канали, ограничени във Великобритания въпреки географското ви местоположение.

BBC е на планетите

В тази нова поредица професор Брайън Кокс разказва изключителния разказ за нашата Слънчева система. Първият епизод говори за развитието на Меркурий, Венера, Земята и Марс, най-близките до слънцето планети. И честно казано, нямам търпение за епизод номер два. Така че, ако някога сте се чудили как е започнало всичко, не искате да пропускате този.

“Планетите” се представи премиерно на 28 май по BBC Two. Ако искате да гледате първия епизод отново, можете да го възпроизведете на BBC iPlayer. Но ако нямате идея за какво е шоуто, прочетете какво трябва да кажат доставчиците на съдържание:

предпоставка

„В тази основна забележителна поредица професор Брайън Кокс разказва необикновената житейска история на нашата Слънчева система. За четири и половина милиарда години всяка от планетите е на невероятно пътешествие, изпълнено с удивителен спектакъл и висока драма. Използвайки данните от най-новите ни проучвания на Слънчевата система, комбинирани с новаторски CGI, тази серия разкрива невъобразимата красота и величие на осем планети, чиито истории едва сега започваме да разбираме. 

Първият епизод проследява развитието на четирите скални свята, най-близки до Слънцето: Меркурий, Венера, Земя и Марс. Родени заедно, те се бориха с невероятното насилие на ранната Слънчева система, за да станат стабилни планети. За известно време всеки имаше момент на надежда, когато се радваше на почти земни условия. И все пак днес Меркурий е обгорен безплоден свят. Венера е бягство от парников свят с пареща атмосфера, а Марс е замръзнала пустиня. Само на Земята океаните – и животът – продължават да съществуват. 

Защо Земята процъфтява, докато другите са избледнели? Най-модерните космически мисии, монтирани някога, ни позволяват да разкрием моментите, когато съдбата на всеки свят се обърна. Меркурий беше хвърлен през Слънчевата система при сблъсък на немислима свирепост. Млада Венера, сияеща от океани, беше заключена в битка със слънцето. И един ранен мокър Марс беше ограбен от материала, който ще му е необходим, за да оцелее. 

Само Земята се оказа достатъчно далеч от слънцето, за да продължи живота си. Но не може да трае вечно. Милиарди години от този момент нашият свят ще следва съдбата на своите сестри планети, докато слънцето се разширява, за да се превърне в червен гигант. Но както и други оазиси може да се събудят в далечните луни на газовите гиганти – като лунния титан на Сатурн. В далечно бъдеще и той може да се наслади на своя момент на слънце. “

Ремарке

Ето какво трябва да очаквате.

Библейските планети на Би Би Си – Заключение

Серията “Планети” разкрива историята на 4,5 милиарда години на Слънчевата система с невероятни детайли. Използването на данните от най-новото космическо пространство, проучванията и най-съвременните CGI ще разкрият мистериозната красота на всяка планета. Ще има дискусии по въпроса дали животът съществува и на други планети.

Независимо дали сте научни или не, Планетата не е серия, която искате да пропуснете. Така че, ако живеете извън Обединеното кралство, трябва да го направите вземете VPN или Smart DNS прокси за да отблокирате BBC и да продължите с поточното предаване. Бихте ли използвали VPN или Smart DNS? Нека чуем какво трябва да кажете в коментарите.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map