Как да гледате онлайн на живо Wentworth Season 7?

Как да предадете онлайн сезон на Wentworth в HD безплатно онлайн? В Австралия Wentworth Season 7 ще премие премиерно на 28 май 2019 г. на Foxtel, докато във Великобритания, Channel 5 ще излъчи седмия сезон на Wentworth на 8 юни 2019 г. Единственият проблем за феновете на Wentworth в Ирландия, САЩ, Нова Зеландия и Канада е, че тези услуги са геоблокирани извън границите на техните държави. В урока по-долу ще ви покажа как можете да деблокирате Foxtel и My5 в чужбина. Така ще можете да гледате Wentworth сезон 7 безплатно на живо онлайн в HD на PC, Mac, Android, iPhone или iPad.

Как да гледате на живо на онлайн сезон Wentworth Season 7

Как да гледате на живо на онлайн сезон Wentworth Season 7

Уентуърт 7 сезон на Foxtel

Ако искате да видите Рита Конърс да поеме доживотния затвор в седмия сезон на Уентуърт, трябва да се настроите на Foxtel, елате на 28 май. Както споменах обаче, каналът е достъпен само за стримери, пребиваващи в границите на Австралия. Виждате ли, Foxtel изследва вашия IP адрес, за да определи вашето местоположение. Ако нямате австралийски IP адрес, достъпът ви ще бъде отказан на място. Всичко, което получавате, е това съобщение за грешка: „Този ​​видеоклип е ограничен за възпроизвеждане във вашия географски регион.“

Foxtel Грешка

Не се притеснявайте, все пак ще видите дългоочакваната седма част от поредицата. Всичко, от което се нуждаете, е виртуална частна мрежа и правилни напътствия през процеса. Тук съм, за да помогна.

Как да гледате Wentworth S7 Free Online чрез VPN

За да заобиколите тази грешка в геолокацията, трябва да подмамите поточния канал да мисли, че понастоящем пребивавате в Австралия. Използването на VPN ви позволява да правите точно това. Когато се свържете с VPN сървър, разположен в Австралия, вие практически скривате своя IP адрес и се появявате онлайн, използвайки вместо това австралийски IP адрес. Ето как е направено.

 1. На първо място, регистрирайте се с VPN услуга. Стойте далеч от безплатни VPN мрежи като Hola, тъй като те могат да навредят на вашата онлайн сигурност и не работят правилно в повечето случаи.
 2. Сега, след като сте създали своя VPN акаунт, изтеглете и инсталирайте приложението VPN от уебсайта на доставчика на VPN.
 3. Стартирайте приложението и се свържете към VPN сървър въз основа на канала, който искате да предавате Wentworth на:
  • .Великобритания сървър за Канал 5. Шоуто се представя премиерно на 8 юни.
  • Австралийски сървър за Foxtel. Шоуто започва на 28 май.
 4. Стартирайте уебсайта на избрания канал или неговото специално приложение, ако има такова.
 5. И накрая, излъчете всеки епизод на Уентуърт, който искате.

Просто трябва да се регистрирате с VPN услуга като ExpressVPN и след това използвайте приложението им, за да се свържете с австралийски VPN сървър. Ето най-добрите VPN за Foxtel.

Предавайте Wentworth безплатно със Smart DNS прокси

Ако не искате да маскирате вашия IP адрес, за да заобикаляйте географските ограничения, можеш да използваш Умен DNS вместо VPN до гледайте Wentworth на живо в Канада, Германия или САЩ в същото време всеки епизод излъчва в САЩ. В този случай вашият интернет трафик се пренасочва само частично. Ако проверите вашия IP адрес с помощта на WhatIsMyIP.Network след настройване на Smart DNS, пак ще видите истинския си публичен IP адрес. Ето необходимите инструкции, които трябва да следвате, за да го направите деблокирайте Foxtel извън Австралия със Smart DNS.

 1. Преминете към Unlocator и се запишете за безплатна 7-дневна пробна версия. Бих предложил друга прокси услуга на Smart DNS, но Unlocator е единствената, за която мога да гарантирам, че работя с Foxtel.
 2. Сега, когато сте създали вашия акаунт Smart DNS, настройте Smart DNS на вашето стрийминг устройство. PC, Mac, iPhone, iPad, Apple TV, Roku, Fire TV Stick, Smart TV, Chromecast, PS4 и Xbox са всички съвместими.
 3. Остава само да посетите уебсайта на Foxtel или да стартирате приложението Freeform.
 4. Поток Wentworth серия 7 безплатно онлайн.

Едноседмично изпитание на Unlocator не изисква кредитна карта, т.е. просто въвеждате своя имейл адрес и създавате вашия смарт DNS акаунт. Можете също да използвате Unlocator за отблокирайте Channel 5, Channel 4, ITV, Sky Go, Foxtel, HBO, и още.

Относно Уентуърт 7 сезон

Уентуърт е австралийски телевизионен сериал за жена, която е затворена, докато чака съдебен процес за опита за убийство на съпруга си и трябва да научи как работи животът в затвора.

Както предишните години, Foxtel ще започне първо да излъчва шоуто, а след това Netflix ще последва след края на сезона. Така че, очаквайте шоуто да е в библиотеката на Netflix в края на лятото или в началото на есента.

Случаят на Джоан Фъргюсън почти приключва. Уил и Джейк са откачени, поне засега. Бумер трябва да се справи с остатъка от разбитото й семейство. От друга страна, Дерек Чанинг вече е в затвора, което според мен ще постави началото на друг сюжет.

С изчезването на Драго също е възможно Мари да се оттегли и да бъде вторият лидер. Феновете желаят размисъл между друг затворник и Рита, след като последният победи Драго.

Когато сериалът беше в производство, Пени Уин заяви:

„Трудно е да се повярва, че вече се търкаляме с камерите на седмия сезон на Уентуърт. Изглежда, че едва вчера въвеждахме отново зрителите на Foxtel с такива емблематични герои като Бей Смит и „Изродът“ Джоан Фъргюсън. Начинът, по който нашата публика, както на местно, така и на международно ниво, е приела и свързана с шоуто, доказва, че хората ще гледат, прегръщат, обичат и продължават да подкрепят качествена австралийска драма. “

Говори се, че осми сезон също е в производство и ще се състои от 20 епизода. Все още не знаем, но според това, което казва Пени, предполагам, че шоуто ще продължи още една година.

Как да гледате законно онлайн Wentworth безплатно?

Това е всичко, което е необходимо, за да гледате Wentworth сезон 7 онлайн в HD безплатно. Благодарение на услуги като ExpressVPN и Unlocator, можете да деблокирате всеки поточен канал, който искате, независимо от това къде живеете в момента.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me