Как да гледате Онлайн Рали Дакар 2020 на живо?

Рали Дакар стартира 5 януари 2020 г. в Джеда и заключава 12 етапа по-късно в Qiddiyah в близост до саудитската столица Рияд. Предвид размера на състезанието, ще се излъчват множество платени и безплатни поточни канали Рали Дакар 2020 на живо онлайн. За да бъдем точни, състезанието ще бъде достъпно в 190 държави. Но какво да кажем за пет изключени? Ами ако някой не може да си позволи местния канал? Е, това може да се уреди. Следвайте това ръководство и се научете как да гледате Рали Дакар 2020 живеят навсякъде.

Как да гледате на живо Рали Дакар 2018

Как да гледате на живо Рали Дакар 2020

Рали Дакар 2020 Канали за предаване на живо

Като се има предвид, че това е едно от най-големите състезания в света, Rally Dakar може да се похвали безпрецедентно отразяване в медиите. Има партньори във 190 държави по света.

Тези канали обаче са ограничен до съответните им страни, което означава, че ако живеете в чужбина, нямате достъп до тях. Някои са платени, а други безплатни, а всички знаем какъв е предпочитаният от вас избор, БЕЗПЛАТНО.

Но какво ще стане, ако живеете извън зоната на покриване на канала? Това е глупост, не мислиш ли? Виждате ли, поточните канали прилагат това, което наричаме, гео-блокове. Защитен механизъм за защита на тяхното покритие и лицензионни права.

Те изследват вашия IP адрес, за да определят физическото ви местоположение. И след като го направи, вие получавате блокиран почти моментално. Но не е необходимо да бъде така дълго. Първо, нека да разгледаме официални канали на Рали Дакар и тогава можем да се насочим към проблема с подходящо решение.

Сега, когато покрихме какви канали излъчват легендарната раса, какво ще кажете, че се отправяме към мястото, където се намира решение лъжи?

Рали Дакар 2020 на живо – където и да се намирате

Тези поточни канали на Рали Дакар гео-блокиран. Следователно можете да ги гледате само ако живеете в съответните им региони. Да се заобикаляйте тези гео ограничения, трябва да излъжете вашето онлайн местоположение.

Има два метода за това. Първият е a VPN. Когато се свържете с виртуална частна мрежа, можете да маскирате вашия IP адрес и да се появи онлайн, използвайки нов IP адрес.

Тъй като SBS е безплатен, нека насочим към този канал. SBS се предлага само в Австралия, което означава, че се нуждаете от австралийски IP адрес, за да го управлявате. Ако нямате такъв, каналът ще ви поздрави с това съобщение за гео грешка:

„За съжаление, този видеоклип е достъпен само за поточно предаване в Австралия поради права на публикуване.“SBS съобщение за грешка

Как да получите Австралийски IP? Е, това е лесно, ако вие се свържете към VPN сървър в страната. След като направите това, изглежда, вашият трафик ще идва от Австралия и ще получите Австралийски IP адрес в процеса. В резултат SBS и всички канали базирани на Aussie ще бъдат на ваше разположение, независимо къде пребивавате.

Стъпките

Получаването на канала по целия свят е доста лесна задача. Всичко, което трябва да направите, е следвайте стъпките по-долу и ще гледате на живо Рали Дакар на живо за нула време:

  1. Преминете към ExpressVPN и се запишете.
  2. Изтеглете тяхното VPN приложение на вашия PC, Mac, iPhone, iPad или Android.
  3. След като инсталирате приложението, стартирайте го, влезте и се свържете с австралийски VPN сървър.
  4. Сега ще можете да го направите поток Рали Дакар 2020 на живо онлайн.

Същата процедура ви позволява да деблокирате всеки друг поточен канал на Rally Dakar. Докато ExpressVPN върши списъка на най-добрите VPN доставчици в бранша, има и други VPN услуги, които също можете да използвате гледайте Rally Dakar 2020 онлайн.

Поток Rally Dakar 2020 Live Online с интелигентни DNS прокси

Освен VPN, можете да използвате Умни DNS прокси да се достъп до гео блокирани канали от целия свят. Въпреки че вие не получавате нов IP адрес със Smart DNS този алтернативен метод има своите плюсове, когато става въпрос заобикаляйки регионалните ограничения.

  • Вашият IP адрес остава същият. Следователно, все още можете да гледате локалните си канали с интелигентна настройка на DNS на вашето поточно устройство.
  • Интернет скоростта ви остава същата.
  • Smart DNS е съвместим с всички ваши устройства. Гледайте Rally Dakar 2020 на Xbox, Amazon Fire TV, Apple TV, Roku, Smart TV, Chromecast, Android, iPhone, PS4 или iPad.
  • Една интелигентна настройка на DNS едновременно деблокира поточните канали от различни региони,

Unlocator е Smart DNS прокси услуга, която поддържа деблокиране на SBS, France TV, RTVE, SuperSport, и много други поточни канали на Rally Dakar 2020 от цял ​​свят. Те дори предлагат безплатна 7-дневна пробна версия. Ако искаш поток Rally Dakar 2020, използвайки Smart DNS, Unlocator е пътят.

2020 Rally Dakar маршрут

Рали Дакар 2020 ще се проведе в Саудитска Арабия от От 4 до 18 януари 2020 г.. Саудитска Арабия върви голям в международния хостинг на спортове. Първо, трябва да видим WWE в страната и сега, the Рали Дакар.

Това ще отбележи първия път, когато Дакар премине към Близкия Изток. KSA подписа а петгодишна сделка да бъде домакин на изтощителната надпревара и в бъдеще, не виждам, че ще отиде никъде.

От друга страна, нека копаем малко по-дълбоко в състезанието. Не искаме да забравяме това двукратен световен шампион във Формула 1 Фернандо Алонсо ще се състезава през януарското рали Dakar с Toyota Gazoo Racing.

Разстоянието на състезанието е над 7 900 км и състезателите ще се преборят 5000km на специални етапи. Разгледайте маршрута на тази година:
Маршрут на рали Дакар 2020

Кратък тийзър, може би?

Тази година има промяна в състезанието. Дакар добави етап „Супер Маратон“ за мотоциклети, където ще бъдат разрешени 10 минути работа на машините. Можете ли да познаете колко важно ще бъде управлението на превозните средства? Но сега, вие знаете почти всичко за състезанието. Защо не ви дам кратък кратък поглед какво да очаквате, докато изчакате до 5 януари 2020 г. да ви покаже календара?

 

Как да гледате Рали Дакар 2020 безплатно на живо онлайн?

И двете VPN и Умен DNS са страхотни с това, че ви позволяват да деблокирате геоблокирани канали на любимите си поточни устройства. Това означава, че стигате поток Rally Dakar безплатно на живо онлайн както искаш, където искаш.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me