Как да гледате онлайн сезон Vida 2


Как да гледате Vida Season 2 навсякъде

Защо STARZ не е достъпен извън САЩ?

STARZ има набор от фантастични телевизионни предавания, включително Outlander, Power и, разбира се, Vida сезон 2. Въпреки това, поради лицензионни споразумения, стрийминг услугата има само права за излъчване вътре в Съединените щати. Ето защо ще видите съобщение за грешка в местоположението на екрана си, ако се опитате да предавате някое от неговите предавания от чужбина.

„За съжаление не можете да закупите STARZ извън САЩ или Пуерто Рико.“

Следователно имате само три възможности:

 • А) Отидете в САЩ.
 • Б) Инсталирайте VPN.
 • В) Вземете Smart DNS прокси.

Тъй като първият избор изглежда малко драстичен за простото предаване на телевизионен сериал, да не говорим за скъпи, ще ви покажа как да получите достъп до STARZ от чужбина с помощта на B и C.

Как да предавате Vida сезон 2 с VPN

Първо, трябва да знаете, че STARZ и всеки друг уебсайт могат да ви намерят чрез вашия IP адрес. Този цифров етикет разкрива къде се намирате в световната мрежа. И веднага щом каналът разбере, че сте извън своя регион на излъчване, достъпът е отказан.

Виртуалната частна мрежа обаче може да ви помогне да избегнете всичко това скриване на вашия IP адрес. VPN са средства за сигурност, които защита на вашата поверителност онлайн и ви дава достъп до материали с ограничен достъп. Когато използвате VPN, вашият трафик се криптира и пренасочва чрез избран от вас сървър. Но за да е сигурно, че уебсайтовете не могат да проследяват действителното ви местоположение, VPN ще промени вашия IP адрес, за да съответства на сайта на вашия сървър. В резултат на това ще изглеждате сякаш сте в различен регион.

И тъй като STARZ е достъпен само в САЩ, трябва да се свържете с американски сървър, за да получите американски IP адрес.

 1. Гарантират само най-добрите VPN услуги достъп до канали с ограничен достъп. Има няколко такива, които бихте могли да използвате, но препоръчвам ExpressVPN.
 2. След като се регистрирате, трябва да инсталирате приложението VPN на устройството си. Можете да направите това от Google Play или Apple App Store, или дори от уебсайта на вашия доставчик.
 3. След това стартирайте приложението и влезте в системата (трябва да въведете вашите идентификационни данни само веднъж).
 4. Сега потърсете всякакви сървър в САЩ и се свържете с него.
 5. Посетете уебсайта или приложението STARZ.
 6. Предавайте най-новите епизоди на Vida S2.

Най-добрите VPN за гледане на Vida Season 2

Е, честно казано, днес на пазара има много VPN марки. Но може би най-ефективният е ExpressVPN. Той предлага някои от най-добрите функции в бранша, включително:

 • Сървъри в повече от 160 места: ExpressVPN осигурява над 3000 сървъра за своите потребители и разпространява над 160 места в 94 държави. Това е една от най-големите мрежи в бранша, което означава, че можете да деблокирате канали от всеки регион, който искате, а не само от САЩ.
 • 256-битово криптиране AES: Протокол за криптиране от военна степен, който ви позволява да сърфирате в интернет анонимно. Той също така гарантира, че интернет доставчиците, правителствените агенции и хакерите не могат да четат вашата онлайн активност. 
 • Бързи темпове на скорост: Въпреки че ExpressVPN използва трудни протоколи за криптиране, няма да срещнете проблеми с буферирането. Този доставчик има бързи и сигурни сървъри, невероятна функция, ако искате да предавате пълни HD предавания.

Компанията също така никога не съхранява или раздава някоя от вашите данни, докато прилага стриктна политика без регистрация.

Но ако не харесвате ExpressVPN или искате да проверите още опции, преди да вземете решение, в следната таблица са представени някои премиум марки.

Разблокирайте STARZ със Smart DNS

Smart DNS прокси е друг метод за достъп до STARZ и гледане на Vida сезон 2. Този инструмент само пренарежда част от връзката ви, която раздава местоположението ви, и нищо повече. Така че, ако не искате нещо, което прави твърде много модификации на вашата интернет връзка, тогава този метод вероятно е за вас.

Просто следвайте стъпките по-долу и за незабавно време ще преглеждате STARZ:

 1. Абонирайте се за отличен прокси услуга. Препоръчваме ви да използвате Unlocator.
 2. Уверете се, че STARZ е в списъка им поддържани устройства.
 3. Инсталирайте Smart DNS прокси на вашето устройство. Ще трябва да го направите ръчно, но не е толкова трудно. Ще имате много ръководства, които да ви помогнат.
 4. Умните DNS прокси сървъри също са съвместими с игрални конзоли, смарт телевизори и рутери.
 5. Поток Вида сезон 2 от Навсякъде по света.

Трябва обаче да отбележите, че причината, поради която трябва да конфигурирате услугата ръчно, е, че Smart DNS прокси сървърите нямат специални приложения.

Освен това поверителността не е най-добрата им характеристика, както те не криптирайте трафика си и не скривайте своя IP адрес.

STARZ съвместими устройства

Можете да уловите най-новите епизоди на сезон 2 на Vida на всяко от следните устройства:

 • Windows PC
 • Mac
 • iPhone
 • Ай Пад
 • андроид
 • Roku
 • Apple TV

Относно Вида сезон 2

Ако не сте гледали сериала, ето представа за какво се състои предаването:

„Лин и Ема са две мексиканско-американски сестри от Източния край на Лос Анджелис, които не могат да бъдат по-различни или отдалечени една от друга. Обстоятелствата принуждават сестрите да се върнат в стария си квартал, където са изправени пред миналото и изненадани от семейните откровения “, според STARZ.

Първи сезон спечели възторжени отзиви, като Rotten Tomatoes му даде 100% оценка. Критичният консенсус на уебсайта гласи: „Вида изследва познатата фамилна основа от нова гледна точка, за да създаде сериозно и сърдечно придобиване на идентичност и какво означава да принадлежиш.“

Нищо чудно, че STARZ реши да поднови сериала за втори сезон.

В ролите

 • Мелиса Барера в ролята на Лин Ернандес
 • Мишел Прада като Ема Ернандес
 • Ser Anzoategui като Еди Мартинес
 • Челси Рендън в ролята на Марисол Санчес
 • Карлос Миранда в ролята на Джони Санчес
 • Мария Елена Лаас като Крус
 • Роберта Колиндрес като Нико (сезон 2)

Ремарке

Как да гледате онлайн сезон на Вида 2 – Финални мисли

Този американски драматичен сериал сигурно звучи като задължително гледане. И с толкова висока оценка за одобрение нямаме търпение да видим какъв сезон 2 ще се разгадае. Ако все още не сте гледали шоуто, препоръчваме ви да го направите. Знаем, че имате много свободно време на ръцете си сега, когато Game of Thrones приключи. Следователно, ако вие живеят извън САЩ, единственият начин за предаване на Vida сезон 2 е чрез  ExpressVPN или Unlocator.

Коя услуга използвате, за да гледате втория сезон на Вида? Споделете го с нас, като оставите коментар по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map