Как да гледате PBS извън САЩ?

Искате ли да гледате PBS или PBS Kids в Канада, Австралия, Великобритания или другаде извън САЩ? Нареждам се на опашка. Вече го изстрелях и не успях. Оказва се, не съм в географски одобрена зона. Но, научих, че мога да бъда, ако съм абонирайте се за VPN или Smart DNS услуга. Просто продължете да четете, за да научите как.

Как да гледате PBS извън САЩ?

Как да гледате PBS извън САЩ?

Как да гледате PBS извън САЩ с VPN

Ако някога сте опитвали да гледате видеоклипове на PBS или PBS Kids в Канада, Великобритания или другаде в чужбина, вероятно вече сте попаднали на следната гео-грешка:

„Съжаляваме, но този видеоклип не е наличен във вашия регион поради правилни ограничения.“

Актът на заобикаляйки ограниченията за гео-ограничено съдържание изисква участието на VPN инструмент. В случай че не знаете, VPN означава виртуална частна мрежа и тя е a инструмент за киберсигурност което ви позволява достъп до съдържание, което не е достъпно за вас като запазвате данните и трафика си напълно под опаковки с най-много сигурни протоколи.

Частният тунел – създаден от VPN – предава вашите данни чрез криптиране, което го трансформира в недосегаеми части от информация. Никой при никакви обстоятелства не може да получи достъп до вашите данни и това е начинът, по който получавате крайна сигурност. Но това не спира дотук Прочетете повече, за да научите повече за печалби от VPN:

 • Извличане на деблокирано съдържание: С цялото съществуващо гео ограничено съдържание и също толкова много хора, които искат да получат достъп до тях, VPN може да им помогне да получат всичко, което е, да попаднат и да не могат да получат достъп.
 • Отърви се от ISP Throttling: Когато сте свързани с VPN, вече няма да се налага да търпите внезапни спадове във връзките. Това е просто защото VPN не позволява това да се случи.
 • Висока поверителност: Увийте данните си с криптиране, добавяйки слоеве за поверителност и сигурност към всички ваши онлайн дейности.
 • Приятелски и съвместими VPN приложения: Можете да инсталирате и настроите всеки VPN на почти всички платформи: PC, Mac, Android, iOS и FireStick.

Най-добър VPN за PBS

Относно най-добрия VPN, който деблокира съдържание като PBS или почти всяко друго, ExpressVPN върши списъка. Компанията притежава голяма сървърна мрежа с хиляди и tдомашни сървъри на различни места. В резултат на това потребителите от цял ​​свят намират свързването с неговите сървъри доста лесно.

Тяхното изключително полезно 24/7 обслужване на клиенти ви кара да не искате да се възползвате от 30-дневна политика за възстановяване но се абонирайте за добро. Може да искате да разгледате други доставчици, които ще намерите в таблицата тук по-долу.

Как да деблокирате PBS в чужбина с интелигентни DNS прокси

Умната DNS услуга също се счита за онлайн решение които нараснаха до популярност в епохата на засилена технология за геоблокиране. Този метод позволи на много потребители в интернет да достъп до ограничен материал от всички части на света. За разлика от VPN, той не крие вашия IP адрес. Вместо това тя остава видима за обществеността, което е отговор на липсата на шифроване на Smart DNS.

Фактът, че не поставя данните на потребителите чрез криптиране, го прави по-малко сигурен вариант, отколкото VPN. Но това няма никакъв ефект върху него деблокиране на способности. Ако нещо, това е много по-бързо от VPN. Научете повече за Smart DNS по-долу:

 • Инструмент Smart DNS е съвместим с почти всички поточни устройства.
 • Можеш настройка Smart DNS на устройства като PS4, PS3, Xbox, Apple TV, Smart TV, Amazon Fire TV Stick, Wii, PC, Mac, iPhone, iPad и Android.
 • Отлични възможности за деблокиране.
 • Какво можете да деблокирате зависи от типа, който сте избрали да се абонирате.
 • При наличие на прозрачни прокси или DNS отвличане, Smart DNS не работи правилно.
 • Не можете ръчно да изберете новото си виртуално местоположение със Smart DNS.

Unlocator идва напълно опакован полезно обслужване на клиенти, 7-дневна политика за възстановяване, и супербързи скорости. Датският продукт е съвместими в широк спектър от платформи и е способен на деблокиране на над 200 канала, което е невероятно. Не много прокси могат да направят това.

Стрийминг устройства, съвместими с PBS

 • Windows PC
 • Mac
 • iPhone
 • Ай Пад
 • андроид
 • Roku
 • Android TV
 • Apple TV
 • Amazon Fire TV

Как да деблокирате PBS извън САЩ – приключване

С две думи, ако искате достъп до гео блокирани поточни канали или уебсайтове в чужбина, трябва измамите вашето онлайн местоположение.

И двете VPN и Smart DNS прокси позволяват ви да правите точно това. Кой метод ще изберете зависи изцяло от вас, но все пак бихме искали да знаем, така че оставете коментар по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me