Как да гледате Peaky Blinders Season 5 Stream Online?

Петият сезон на Peaky Blinders е в процес на работа и е пуснат в ефир през това време на годината. Като фен сам, ще ви кажа как можете да го гледате, независимо къде се намирате. Както може би знаете, каналите, излъчващи серията са геоблокирани извън съответните страни, приготвяне международен достъп невъзможен.


Но, не кога VPN и Smart DNS се въвеждат в картината. Ето как можете да предавате предаването на живо по едно и също време, когато излъчва на всяко устройство, просто четете нататък. 

Как да гледате Peaky Blinders Season 4 Online?

Как да гледате Peaky Blinders сезон 5 онлайн?

Как да гледате Peaky Blinders извън Обединеното кралство, използвайки VPN

Британските зрители ще могат гледайте Peaky Blinders безплатно на живо онлайн благодарение на BBC iPlayer. Американците ще трябва да почакат още малко, докато Netflix добави сезон 5 в библиотеката си. Отново BBC iPlayer an Американският Netflix е геоблокиран в чужбина. Ако желаете премахнете регионалните ограничения и да отблокирате Peaky Blinders поточни канали в Австралия, Канада или другаде в чужбина, трябва измамите вашето онлайн местоположение използвайки VPN или Smart DNS прокси. Да предположим, че сте продължили и игнорирали нашите предупреждения, ще се натъкнете само тези гео-грешки при опит за достъп до BBC в чужбина: 

„Програмите на BBC iPlayer са достъпни само за Великобритания.“

„Това съдържание не е достъпно за вашето местоположение. Моля, опитайте отново по-късно.”

Сега, това в никакъв случай не може да ви каже, че нямате достъп до BBC iPlayer в чужбина. Възможно е с доставчик на VPN услуги. Заставайки за виртуална частна мрежа, VPN създава точно това и предава данните на потребителите през нея. Не само го прави запазвайте данните безопасни, но и ги пренасочвайте чрез сървър – което потребителят избира – и го прави да изглежда, че идва от местоположението на сървъра. Следователно стигате до достъп до съдържанието на това място както и да останете сигурни, докато го правите. Погледнете всички други предимства, които трябва да спечелите, след като сте абонирани за VPN. 

 • Достъп до блокирано съдържание: Можете да премахнете ограниченията, наложени за канали и услуги по ваш избор, когато пренасочвате трафика си през сървър, базиран на това място. 
 • Контролирайте своя интернет доставчик: Доставчиците на интернет услуги могат да повлияят негативно на вашата интернет връзка, като я заглушите. Можете обаче да избегнете това с VPN връзка. 
 • Спечелете поверителност онлайн: Процесът на криптиране, който се осъществява след като се свържете с VPN, гарантира, че не сте изложени на интернет и можете да разглеждате мрежата с пълна поверителност.
 • Удобни за потребителя приложения: Без лесни за използване софтуерни клиенти, потребителите не биха намерили полезност за VPN продукт.  

Най-добър VPN за Peaky Blinders 

Обещавам ви, че няма по-добра услуга от това ExpressVPN. Просто го изпробвайте за 30 дни, след което ни уведомете дали си струва абонамента или не. Да, можете да го вземете за 30-дневно въртене след това се отпишете и си върнете парите, ако не сте удовлетворени.

Компанията управлява много сървъри по целия свят, и това само прави скоростите на потока по-добри. Но ако не сте в него, ето някои други доставчици, от които можете да се възползвате. 

Как да стриймвате върхови блайндове онлайн със Smart DNS

Можеш победи гео ограниченията по два начина, VPN или Smart DNS. Първият гарантира сигурност, вторият гарантира по-бързи скорости. Ти решаваш. Ако сте нетърпеливият тип, който се интересува по-малко от сигурността онлайн, продължете напред и се абонирайте за Smart DNS. Но имайте предвид, че той нито криптира, нито скрива вашия IP адрес. Въпреки това, благодарение на тази липса на криптиране, стигате до изпитайте по-бързи скорости на потока. Ако търсите това, прочетете повече за това какво да очаквате от Smart DNS.

 • С абонамент за Smart DNS стигате до отблокирайте всички видове UK канали в чужбина. 
 • Ако вашият интернет доставчик използва прозрачни прокси или DNS отвличане, има вероятност вашият Smart DNS да не работи.
 • Умен DNS е почти съвместим с всички поточни устройства: PS4, PS3, Xbox, Apple TV, Smart TV, Amazon Fire TV Stick, Wii, PC, Mac, iPhone, iPad и Android.
 • Можете да деблокирате само това, което вашият Smart DNS поддържа блокирането. 
 • С Smart DNS не можете ръчно да изберете новото си виртуално местоположение.

Ако имате намерение да използвате Smart DNS, не търсете повече, защото Unlocator обхвана те. Това е прокси, който поддържа отблокирането на над 220 канала, което го прави идеалният избор за онлайн стрийминг. Можете също така да се възползвате от a период от 7 дни където трябва да изпробвате услугата и да видите дали е по ваш вкус. 

Как да гледате Peaky Blinders сезон 5 навсякъде?

След успешните сезони петият сезон на Peaky Blinders стана силно очакван. Със звезди като Адриен Броуди, Килиан Мърфи, Том Харди и Шарлот Райли, които вземат парти, този конкретен телевизионен сериал е действително заслужаващ да се гледа. Отивате ли? използвайте VPN или интелигентен DNS да го поток? Уведомете ни в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map