Как да гледате плейофите на NHL Stanley Cup 2019 Live Online

Как да гледате плейофите на NHL Stanley Cup 2019 Live Online? Този сезон плейофите на Националната хокейна лига ще започнат на 10 април 2019 г. В Канада, ТГС излъчва Плейлифите за Стенли Къп живеят онлайн безплатно. В САЩ, NBC Sports има изключителни права на покритие. Що се отнася до останалия свят, можете гледайте плейофите на Stanley Cup на живо онлайн в NHL.tv. В това ръководство можете да намерите информация за как да отблокирате CBC извън Канада както и NBC Sports извън САЩ. Ако търсите метод да заобикаляне на затъмнения на NHL.tv в САЩ или Канада, можете да използвате и това ръководство.

Поток НХЛ Стенли Купи плейофи 2018 2018 на живо

Гледайте плейофите на Stanley Cup 2019 на живо

Плейлифи за Купата на Стенли 2019 Канали за предаване на живо

 • NBC Sports Live Extra (САЩ. Изисква абонамент за кабел)
 • Fubo TV (САЩ. Безплатен 7-дневен пробен период)
 • ТГС (Канада, безплатно)
 • SportsNet (Канада)
 • NHL.tv (Проверете това ръководство за това как да заобиколите отпаданията на NHL.tv)

Може да не знаете това, но всеки канал в нашия списък е достъпен само в неговата страна на произход. Това означава, че ако напуснете страната или просто пребивавате в чужбина, няма да имате достъп до някой от горепосочените канали.

Вземете например NBC Sports, дори ако имате валиден абонаментен кабел, няма да можете да се възползвате от него в чужбина. Въпреки това, с интернет инструмент като VPN можете да заобиколите такива проблеми и да предавате каналите независимо от това къде се намирате. Превъртете по-нататък и разберете как.

Как да гледате плейофите на Stanley Cup 2019 Live Online с VPN

Има главно два начина за заобикаляйте географските ограничения и прекъсвания: VPN и Smart DNS прокси. Използвайки VPN, можете например, деблокирайте CBC извън Канада. Така ще можете да го направите гледайте на живо плейлифите на Stanley Cup 2019 на живо. Същият метод може да се използва и за заобикаляйте прекъсванията на NHL.tv. Така че си струва да използвате, ако вече притежавате Абонамент за NHL.tv.

 • Ако искате гледайте плейофите на Stanley Cup 2019 на живо на CBC извън Канада, регистрирайте се при доставчик на VPN и изтеглете приложението VPN на вашия Android, iPhone, iPad, Mac или компютър.
 • След това се свържете към VPN сървър в Канада. Сега можете поток NHL Stanley Cup Плейлифите на живо онлайн.
 • Да се заобикаляйте прекъсванията на NHL.tv, свържете се към VPN сървър в страна, в която няма изтласквания на NHL.tv. Холандия би бил добър пример. Можете да използвате и своя съществуващ абонамент за NHL.tv.
 • Ако сте Американски експат живее в Великобритания, Канада, Австралия или Франция, можете също да използвате VPN за деблокиране на NBC Sports извън САЩ.

ExpressVPN е VPN доставчик със сървъри по целия свят. Определено си струва да проверите дали търсите начин да поток Stanley Cup Playoffs 2019 на живо онлайн. Може да попаднете на VPN, които предлагат услугите си безплатно. Стойте далеч от тези, тъй като те са склонни да компрометират вашите онлайн дейности и регистриране. Това, от което наистина се нуждаете, е надеждна VPN, която държи на поверителността ви и точно това ще ви предложа. Разгледайте най-добрите VPN в таблицата по-долу.

Поток Стенли Купи плейофи 2019 2019 на живо чрез Smart DNS прокси

Може би един основен проблем с VPN е неговата несъвместимост с поточни устройства, различни от Android, iOS, компютър или Mac. Да се гледайте плейлифите на Stanley Cup на PS4, Xbox, Smart TV, Roku или Apple TV, например, аз просто използвах Smart DNS вместо VPN.

 • Smart DNS може да бъде конфигуриран на всички ваши стрийминг платформи. Гледайте Купата Стенли на Apple TV, Amazon Fire TV, Smart TV, Roku, Chromecast, PS4, PS3, Xbox или Wii.
 • Една конфигурация Smart DNS може едновременно да деблокира CBC и NBC Sports. Същата настройка също ще ви позволи заобикаляйте / избягвайте прекъсванията на NHL.tv. Това означава, че не е необходимо да правите промени, когато искате да гледате поточен канал от друг регион.
 • Нито вашата скорост на интернет, нито IP адресът се променят, когато използвате Smart DNS.

Unlocator е Smart DNS прокси услуга, която поддържа деблокиране както на CBC, така и на NBC Sports. Те също така ви позволяват да заобиколите затъмненията на NHL.tv. Така че, имате много възможности да гледайте на живо Stanley Cup 2019 на живо онлайн. Регистрирането с Unlocator е безплатно и настройка всичко отнема няколко минути.

График за плейофите на Stanley Cup 2019

Плейофите за Купата на Стенли е турнир, на който най-добрите от хокейните отбори преминават лице в лице от близо 2 месеца. Турнирът е елиминационен процес, който се състои от 4 кръга от най-добрите от седем.

Рундовете на плейофа ще се състоят от 16 отбора. Трите най-добри отбора във всяка дивизия правят плейофите, заедно с два уайкъра във всяка конференция (8 отбора на конференция). Те продължават докрай, докато двама шампиони от конференцията не се изправят на финала за купата на Стенли през юни.

Засега за тези отбори е потвърдено да влязат в полето на плейофа:

Източна конференция

 • Бостън Бруинс
 • Ню Йорк Айлъндърс
 • Tampa Bay Lightning
 • Кленови листа от Торонто
 • Вашингтон столици

Западна конференция

 • Калгари пламъци
 • Нешвил хищници
 • Сейнт Луис Блус
 • Сан Хосе Акули
 • Вегас Златни рицари
 • Уинипег Джетс

Един бой е потвърден за Западната конференция. Сан Хосе Шаркс ще вземе Вегас Golden Knights в най-добрия от седем кръг. Това ще бъде втората среща в плейофите между тези отбори. Миналата година те излязоха начело с Вегас в крайна сметка с победа от 6 мача.

Стенли Къп Плейофи 2019 2019 Онлайн трансляция на живо

И така, в кой отбор ще вкоренявате тази година, Питсбърг Пингвини, Вашингтон столици или Сан Хосе Акули? Като се използва VPN или Умен DNS, не е нужно да пропускате действието. Гледайте онлайн на живо плейофите на Stanley Cup.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me