Как да гледате предаването на живо на Masters Snooker 2020

Най- Шампионат на Дафабет Мастърс се провежда между 12 януари 2020 г. и 19 януари 2020 г. в двореца Александра в Лондон. Англия. От както Джон Спенсър вдигна този трофей вътре 1975, турнирът печели много бръмчи по целия свят. Което ни довежда до факта, че не всеки може да го гледа онлайн с любезност географски ограничения. Но това ще се промени днес. Това е просто, лесно е и това е ръководство за гледайте на живо „Мастърс Снукър“ на живо навсякъде.


Как да гледате предаването на живо на Masters Snooker 2020

Как да гледате предаването на живо на Masters Snooker 2020

The 2020 Masters Snooker – Global Broadcastters

снукър е много популярен спорт по целия свят, което го прави доста очевидно защо има толкова много телевизионни оператори. Обратно в 2016, Световното първенство по снукър привлече близо 300 милиона зрители глобално, с 210 милиона от тях в Китай сам.

Според мен зрителността би била толкова по-висока от тази, ако каналите не бяха гео-ограничени за техните страни само. Виждате, всеки канал в списъка по-долу обхваща само Излъчване на снукър в съответния регион.

Това се дължи на закони за авторското право и споразумения за разпространение. Следователно те ограничават зрителската аудитория до определено място. Но как може поточните услуги или уебсайтовете да определят вашето местоположение? Лесно, като използвате вашия публичен IP адрес.

Вашият IP адрес разкрива много информация за вас, включително вашия физическо местонахождение на устройството. След като услугата определи вашето местоположение, тя ще бъде блок почти моментално. Но това е проблем, който сме тук, за да отстраним. Така че, засега, проверете какви канали можете да поточно 2020 г. Дафабет Мастърс и оставете останалото на мен.

 • BBC iPlayer (UK)
 • DAZN (САЩ, Канада и Бразилия)
 • Eurosport (Pan-Europe)
 • видеонаблюдение (Китай)
 • Sky Go NZ (Нова Зеландия)

Това са каналите, последвани от зоната им на достъпност. След като свършите с това ръководство, ще можете да го направите достъп до тях, независимо къде пребивавате на картата.

2020 Masters – действителното глобално покритие

Въпреки че са налични в няколко държави, много фенове няма да получат възможността да го видят. Но с a Виртуална частна мрежа, заобикалянето на регионалните ограничения става лесна задача.

VPN е инструмент за киберсигурност, който защитава вашите данни и променя виртуалното ви местонахождение в момента, в който ударите се свържете. Той пренасочва вашия трафик през a частен тунел, давам ви криптиране с военен клас и a нов IP адрес в процеса.

Разбира се, този IP е валиден в държавата, в която се намира избраният от вас сървър. Ще ви дам пример BBC iPlayer какъвто е каналът Безплатно.

Ако се свържете с a сървър в Обединеното кралство, можете да получите Великобритания IP адрес дори ако живеете в САЩ, Австралия, ОАЕ, Китай, или някъде другаде в чужбина.

Това ще подмами BBC да мисли, че понастоящем пребивавате във Великобритания. По този начин можете гледайте Snooker Masters 2020 на живо онлайн. Можете да използвате същия метод за достъп до всеки друг канал в списъка, но както споменах, BBC iPlayer е безплатен.

Стъпките – 2020 г. Мастери навсякъде

Имате нужда от по-цялостен вид? Ето как да го настроим всичко.

 1. Първо, трябва регистрирайте се при доставчик на VPN.
 2. Сега, когато имате VPN акаунт, е време да инсталирате VPN приложението на вашия PC, Mac, Android, iPhone, iPad.
 3. Стартирайте приложението, влезте и след това се свържете със сървър, където е достъпно излъчването:
  • САЩ сървър за DAZN.
  • Великобритания сървър за BBC iPlayer.
  • Сървър в Нова Зеландия за Sky NZ и т.н. …
 4. Стартирайте уебсайта или приложението на канала.
 5. Можеш поток 2020 Dafabet Masters живейте, където и да сте.

Имайте предвид, че не всички VPN работят с харесванията на BBC iPlayer и DAZN. Тези услуги прилагат някакъв вид VPN блок, който прекратява достъпа ви. Ако обаче искате гледайте на живо турнира 2020 Masters на живо онлайн, запишете се с изпитаното ExpressVPN. Включих и други VPN услуги, които можете да използвате, за да заобиколите регионалните ограничения по-долу.

Гледайте 2020 Dafabet Masters Live Online със Smart DNS прокси

Smart DNS Proxy също деблокира гео ограничени сайтове като BBC iPlayer за фенове на снукър извън Обединеното кралство. Въпреки че този метод работи по различен начин, за да заобикаляйте географските ограничения. Ето какво трябва да знаете.

 • Умен DNS е съвместим с всяко поточно устройство. Можете да гледате BBC iPlayer на iPhone, Mac, Apple TV, Roku, Chromecast, PS3 / PS4, Amazon Fire TV и Xbox
 • Умен DNS не се променя вашия IP адрес (Можете да се придвижвате едновременно между ограничени канали и локални).
 • Умен DNS не шифрова вашия интернет трафик, което означава, че ще предавате на пълна скорост.
 • Ако вашият интернет доставчик използва прозрачни прокси или DNS отвличане, Smart DNS вероятно няма да работи добре за вас.

Както е случаят с VPN, не всички Smart DNS прокси услуги поддържат деблокиране на BBC iPlayer в чужбина. Ако искате да използвате Smart DNS за гледайте 2020 Masters Snooker на живо онлайн, запишете се с Unlocator. Unlocator работи с BBC и има 7-дневен безплатен пробен период също.

2020 г. Мастърс Снукър – Вътре в Дафабет

Аз лично все още съм трогнат от случилото се в последното първенство. О’Съливан беше огромен фаворит за спечелването на Dafabet през 2019 г., но той завърши като подгласник. 

Никога досега не съм виждал това да се случва в спорта, но Рони отхвърли медала си и го даде на член от тълпата. Това беше изключителен жест за това колко скромен е играчът.

Рони загуби от Джуд Тръмп, което прави коз вашият защитен шампион за 2020 г. Мастърс. Той е вкаран директно в първия рунд. Въпросът е дали ще спечели и този път?

Парите за награди също са доста прилични, което го прави общо £ 725 000. Ето как се разпространява:

 • Победител: £ 250,000
 • Подгласник: 100 000 паунда
 • Полуфинали: 60 000 паунда
 • Четвъртфинали: 30 000 паунда
 • Последно 16: £ 15 000
 • Най-високата почивка: 15 000 паунда

Предишни победители

Шампионатът няма да е това, което е, ако не за предишните турнири и победители. Така че, нека ви дам бързо пътуване надолу по памет и да видя някои от онези, които преди това вдигнаха трофея 12 януари 2020 г. удря нашия календар.

Как да гледате 2020 Masters Snooker Free Live Online?

Няма съмнение в това Джуд Тръмп ще положи огромни усилия да запази титлата си, когато върви срещу топ играчи от цял ​​свят. Със сигурност няма да е лесно в присъствието на легенди за снукър.

Сега, за да обобщим всичко, ако живеете в страна, излъчването не е достъпно, нито използвайте VPN или Умен DNS да се поток на Мастърс 2020 на живо онлайн. Ударете ме в коментарите по-долу, в случай че искате повече помощ настройка на двете услуги.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map