Как да гледате разследване Discovery GO извън САЩ

Собственост на Discovery Inc., разследването Discovery (известен още като ID) е каналът за истински престъпления на гигантските медии.


ID излъчва документални програми, които се занимават с убийства, отвличания, палежи, насилие … получавате снимката.

С оригинални предавания като “Умът на убиец”, “Manhunt: Unabomber” и “On Death Row”, ID скоро се покачи до известни рейтинги в САЩ..

Как да гледате разследване Discovery GO извън САЩ

Как да гледате разследване Discovery GO извън САЩ

Ако сте в истинско престъпление, ID е каналът за вас. Той дори има услуга за стрийминг, наречена Investigation Discovery Go, което прави по-лесното поддържане на вашите предавания. Има един проблем: има някои сериозни геоблокове на ID и ID GO извън САЩ. Ако обаче искате да изравните програмите на идентификационния номер, можете да деблокирате Investigation Discovery GO извън САЩ с помощта на VPN.

Какво е VPN и защо би помогнало??

VPN е кратко за виртуална частна мрежа.

Това, което прави VPN, е да пренасочи трафика си в частен „тунел“. С други думи, той ви дава частна и сигурна връзка, дори ако сте на обществена връзка. VPN мрежите също криптират вашите данни, като ви осигуряват допълнителна сигурност онлайн.

Друга чудесна характеристика, която е обща за всички VPN, е подвързването на IP. Когато стартирате VPN, можете да се свържете със сървърите, които VPN предлага. Когато се свържете със сървър, общественият ви IP се променя на този на сървъра. За Investigation Discovery GO това означава, че свързването към американски сървър ще ви даде достъп до услугата за стрийминг, където и да сте..

Как да деблокирате разследването Discovery GO с VPN

За да откриете разследването GO, трябва да излъжете идентификационния си номер, за да изглеждате като в САЩ. За да получите американски IP с VPN, трябва да:

 1. Изберете доставчик на VPN услуги. Предлагам да използвате ExpressVPN.
 2. Отидете на уебсайта на VPN и се регистрирайте в услугата.
 3. Изтеглете приложението VPN, което е съвместимо с устройството, от което искате да изтегляте.
 4. Стартирайте приложението, след като бъде изтеглено и влезте с вашите идентификационни данни.
 5. Изберете американски сървър и се свържете.
 6. Изчакайте връзката да се установи.
 7. Отидете на Investigation Discovery GO и се насладете!

Не забравяйте да изтеглите своето VPN приложение на същото устройство, на което сте изтеглили приложението Investigation Discovery.

Най-добрите 4 VPN за отблокиране на ID GO Overseas

ExpressVPN

Моят личен топ избор, ExpressVPN е най-висок VPN, който предлага невероятна гама от функции и функционалности, включително:

 • Повече от 2000 сървъра в над 94 държави
 • 5 звездна поддръжка на клиенти
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • 256-битови криптирания
 • 5 различни VPN протокола

Използвам ExpressVPN вече повече от година и никога не съм имал проблем със свързването със сървър. Също така не съм имал проблеми с кражби на данни или течове, въпреки че по-голямата част от работата си съм в обществени мрежи.

BulletVPN

По-евтин вариант от ExpressVPN, BulletVPN се счита за „новодошъл“ на пазара. Независимо от това, BulletVPN успя да надмине очакванията, що се отнася до поверителността, която предлага на своите потребители. Някои от характеристиките на BulletVPN включват:

 • 5 VPN протокола
 • Денонощна поддръжка на клиенти в реално време
 • Съвместимост с Windows, Mac, Android, iOS, Fire TV и Fire Stick.
 • Функция Smart DNS прокси.

Въпреки че BulletVPN предлага по-малко сървъри от другите VPN в този списък, той все още е много солиден и разходен VPN за новите потребители там. Както при ExpressVPN, BulletVPN има 30-дневна гаранция за връщане на парите.

NordVPN

Популярен VPN в световен мащаб, NordVPN има репутацията на солиден доставчик на VPN услуги. Той има широк спектър от функции и функционалности, но някои от най-известните са:

 • 2048-битово SSL криптиране
 • Криптиране DoubleVPN
 • Поддръжка на P2P файлов сървър за споделяне.
 • Извършва едновременно до 6 връзки
 • Над 4800 сървъра в 62 държави.
 • 30-дневна политика за възстановяване.

NordVPN е също страхотен IP спофер за страни със сериозни интернет ограничения, като Китай или някои страни от Близкия изток.

IPVanish

Последният ми избор за отблокиране на Investigation Discovery Go е IPVanish. IPVanish е известен със своята бърза скорост на изтегляне и поддръжката на P2P / Torrenting. Някои от другите му функции включват:

 • 1000+ VPN сървъри в 60+ страни
 • Строги журнали за нулев трафик
 • Неограничен P2P трафик
 • Работи до 10 едновременни връзки.
 • 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Ако търсите скорост, IPVanish има гръб. Освен това е чудесен IP адрес за Вашите P2P файлови файлове.

Разследване откритие GO – финални мисли

Хората винаги са били очаровани от психологията на престъпниците и убийците. Investigation Discovery GO е чудесна услуга за стрийминг в движение, за тези от нас, които обичат True Crime. Искам да завърша тази статия, като ви напомня, че VPN не заобикаля никакви такси или непредвидени регистрационни такси. Влизането в Investigation Discovery GO ще изисква американски кабелен абонамент, независимо какъв VPN използвате.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map