Как да гледате ReelzChannel извън САЩ?

Стартиран през 2006 г., Reelz е американска телевизионна мрежа, чието съдържание е фокусирано върху Истински истории, истински животи, и Истински знаменитости. Повечето от програмите се въртят около холивудската и филмовата индустрия и това го прави един от най-добрите канали за настройване, ако искате да разберете какво се случва на развлекателната сцена. Притежаван от Hubbard Broadcasting, каналът също е дом на редица популярни предавания като „Пейджър за знаменитости“, „Кенеди“, „Холивудските хълмове“ и „Светът без край“..


Как да гледате Reelz сега в чужбина?

Как да гледате ReelzChannel извън САЩ?

Предлага се Reelz извън САЩ?

Reelzchannel се предлага и от редица стрийминг услуги, като DirecTV и чинията са най-популярни. Ако предпочитате да предавате съдържание в движение, най-добрият ви залог е да създадете акаунт в тяхната стрийминг платформа Reelz Now. Ще трябва да посочите вашия дигитален или сателитен доставчик, докато настройвате акаунта си, но след като направите това, ще бъдете готови.

Това, което може да не оцените обаче, е, че каналът може да бъде гледан само от потребители, които са базирани в САЩ. Услугата не е достъпна за зрители извън САЩ и това се осъществява чрез гео-ограничителните блокове, които услугата поставя на своя уебсайт. Тези блокове отказват достъп на всеки, който няма американски IP адрес, което означава, че дори и да сте се регистрирали за него, няма да можете да предавате всички предавания на Reelzchannel в чужбина.

Това със сигурност е лоша новина за всеки лоялен зрител, който пребивава в САЩ, но се случва да бъде командирован в чужбина от техния работодател или всеки, който може да пътува извън САЩ за почивка. Тъй като вашият IP адрес се определя от държавата, от която имате достъп до услугата, ще е видно, че сте в чужбина и следователно достъпът ви ще бъде забранен. Ако не гледате предавания от Reelzchannel извън САЩ не седи добре с вас, тогава единственото нещо, което можете да направите, за да гарантирате, че можете да стриймвате любимите си предавания от където и да сте, е да се абонирате за VPN.

Използване на VPN за поточно предаване на Reelzchannel извън САЩ

Виртуалната частна мрежа ви позволява да криптирате връзката си, като се свързвате със сървъри, базирани в други страни. С шифрованата ви връзка ще можете да скриете това, което предлагате от вашия интернет доставчик, както и да получите достъп до сайтове и канали с ограничен географски достъп чрез базираните там сървъри. За да стриймвате Reelz, всичко, което трябва да направите, е да се свържете с американски сървър, независимо къде се намирате. Ето как можете да използвате VPN, за да гледате Reelz Now в Канада, Австралия, Великобритания или навсякъде извън САЩ:

 1. Регистрирайте се за доставчик на VPN услуги.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN.
 3. Свържете се с канадски сървър; това ще ви позволи да сърфирате в мрежата, използвайки американски IP адрес.
 4. Гледайте Reelz Now или всеки друг американски канал от всяка точка на света.

Използването на VPN ви позволява също да заобиколите всички геоблокове, които вашият интернет доставчик може да постави, за да опита и управлява връзката ви. Те включват дроселиране и ограничения на данни, които наистина не би трябвало да имате, ако ще предавате много. VPN също така ви позволява да извършвате чувствителна работа онлайн с увереността, че сигурността ви няма да бъде компрометирана. Връзката ви ще бъде шифрована, така че данните на кредитната ви карта и информацията за банковата сметка ще останат скрити от всеки, който може да има злонамерени намерения. Използването на VPN също означава да имате достъп до широк спектър от географски ограничени сайтове и ви позволява да промените или скриете местоположението си. 

Най-добрите VPN мрежи за предаване на Reelzchannel извън САЩ

Тъй като знаем, че изборът на VPN може да бъде много стресиращ, вече установихме няколко, които можете да използвате, които със сигурност ще деблокират Reelzchannel извън САЩ.

1. ExpressVPN

ExpressVPN оглавява списъка ни като най-добрият VPN за поточно предаване на Reelz извън САЩ, благодарение на броя на сървърите му от около 2000 разпръснати в над 90 страни с включени САЩ. Услугата е базирана на Британските Вирджински острови, където няма ограничения или разпоредби, поставени от орган за данни. Това им позволява да предлагат надеждна политика за нулева регистрация. Услугата е добре известна и с уважавания си екип за обслужване на клиенти, който винаги е на разположение 24/7 чрез имейл или чат на живо.

ExpressVPN позволява до 3 едновременни връзки, което означава, че ще можете да поточно предавате Reelzchannel до 3 от вашите едновременни устройства. Услугата също поддържа OpenVPN, L2TP / IPSec и SSTP като VPN протоколи, които бихте могли да използвате, и предлага 256-битово AES криптиране, за да защитите вашите онлайн дейности. Неограничената честотна лента и неограниченото превключване на сървъри идват по подразбиране, заедно с превключвател за интернет убийство, скрити сървъри, поддръжка на торенти и функция за разделно тунелиране. Ако това ви звучи като вашия идеален доставчик, наистина трябва да разгледате нашето ръководство за преглед на ExpressVPN, за да научите повече за него.

2. BulletVPN

Име като BulletVPN със сигурност намеква за скоростите, които ще изпитвате, след като решите да се регистрирате в услугата. Базирайки се в Естония, BulletVPN е лесно една от най-надеждните услуги, за да стриймвате Reelz извън САЩ и няма да ви се налага да чакате дълго, докато услугата се снабди с любезност на своите супер бързи сървъри. Услугата също така ви позволява да добавите до 3 множество връзки, всички под един акаунт, а също така предлага OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP и IKEv1 и IKEv2.  

Услугата има широка гама от поддържани устройства, тъй като има приложения, налични за Android, Mac OS, iOS и Windows. Можете също да защитите вашия Apple TV, Roku, Smart TV, PS3, PS4, Xbox One или Xbox 360 чрез виртуален рутер. BulletVPN се предлага и с функция Smart DNS, която ви помага да имате достъп до географски ограничени сайтове, както и до някои сървъри, които поддържат P2P прехвърляне на файлове. Интерфейсът на VPN приложение също е много лесен за навигиране и с услуга за поддръжка на клиенти, която е на разположение 24/7, можете да се консултирате с екип, когато се сблъскате с проблеми. Разгледайте нашия преглед на BulletVPN за по-задълбочен анализ на това, което ще получите с абонамент за BulletVPN.

3. NordVPN

NordVPN също присъства в този списък като надеждна услуга, която може да ви помогне да отблокирате Reelz извън САЩ. Доставчикът има повече от 4000 сървъра, разпръснати в над 60 държави и разполага с много функции, предназначени да се възползват от размера на неговата мрежа и да ви осигурят оптимална сигурност. NordVPN също е достатъчно щедър, за да позволи до 6 множествени връзки, а също така предлага солидна нулева регистрация с любезното съдействие на базата си в Панама.

С такава широка мрежа NordVPN е в състояние да позволи на потребителите да избират към кои сървъри да се свържат въз основа на това какво точно биха искали да правят. Има сървъри, оптимизирани за HD стрийминг, торент, споделяне на P2P файлове, както и едновременно големи изтегляния на файлове. NordVPN е един от малкото доставчици, който дава възможност за DoubleVPN криптиране, при което вашите данни преминават през два сървъра, а не на един, следователно удвояване на вашето 256-битово AES криптиране. Услугата също има специални IP адреси за потребители, които биха искали още повече внимание, насочени към тяхната сигурност, и предлага CyberSec софтуер, който не позволява рекламите и зловредния софтуер да прекъсват сърфирането ви, и все пак това не е всичко, което доставчикът може да предложи. За да разберете какво повече NordVPN има в магазина, разгледайте нашия преглед NordVPN.

Заключение за това как да гледате Reelzchannel извън САЩ

Предаването на Reelzchannel извън САЩ не би трябвало да е проблем, ако имате избран подходящ VPN доставчик. В този преглед разгледахме ExpressVPN, BulletVPN и NordVPN; три доставчици от най-високо ниво, които със сигурност ще деблокират услугата вместо вас и все още защитават връзката ви с най-добрата форма на онлайн сигурност. Ако все пак се абонирате за някой от тях, не се колебайте да споделите опита си с нас, като оставите коментар или два в секцията по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map