Как да гледате Рик и Морти сезон 4 на живо онлайн

Чакането приключи. Две години изминаха от финала на сезон 3 през октомври 2023 г. Сега четвърти сезон на Рик и Морти най-накрая е тук. Включете се, на 10 ноември 2023г, хитовата анимационна научнофантастична комедия за възрастни се завръща Възрастен плува. Има проблем обаче. Плуването на възрастни не е ограничено само за зрители на 15 и повече години; то е също предлага се само в САЩ. Има обаче начин за това. Ето как можете гледайте Рик и Морти сезон 4 навсякъде.

Как да гледате Рик и Морти сезон 4 на живо онлайн

Как да гледате Рик и Морти сезон 4 на живо онлайн

Рик и Морти – Пътуване във Вселената, но все още в САЩ

Adult Swim е един от най-големите канали в Съединените щати. Основната кабелна мрежа е номер едно с лица 18-34 и 18-49. Услугата се използва в повече 94 милиона американски домове. Акцент върху (САЩ домове).

Толкова популярен като „Рик и Морти“ е, че премиерата няма да бъде достъпна извън границите на САЩ. В крайна сметка шоуто ще бъде достъпно в Netflix, когато сезонът приключи, но кой иска да чака толкова дълго.

Винаги съм избягвал спойлери благодарение на приятелите си в НАС. Но ако спойлер удари, цялото шоу е съсипано. Ето защо този сезон, аз дойдох подготвен и ще отида да ви помогне с този проблем.

Виждате ли, Adult Swim е един от онези поточни канали, които диктуват това, което получавате за достъп въз основа на вашия географско местоположение. Разчита на вашето IP адрес за да определите къде живеете и прекрати достъпа си мигновено, ако случайно сте извън САЩ.

Нека ви покажа какво се случва. Ето какво имах, когато се опитах да гледам върховете на четвъртия сезон на Възрастен плува. (P.S: Аз живея във Великобритания).

  ¿Cómo obtener una dirección IP india en el extranjero?

“Блокирани. За съжаление, трябва да има някакво ограничение за съдържанието, което предаваме тук. Проверете отново по-късно или изберете друг поток. “Грешка при плуване на възрастни Рик и Морти

Някакъв вид, а? Сякаш не сте този, който ги налага географски ограничения Възрастен плува. Който и да е, има решение, което можете да използвате, за да заобиколите такива ограничения и гледайте Рик и Морти сезон 4 на живо навсякъде. Насипах ви всички, нали? Е, тогава прочетете следващата част и ще сте добре.

Рик и Морти Сезон 4 – в целия свят

Достъпът до съдържание на Adult Swim извън САЩ никога не е бил по-лесен с a Виртуална частна мрежа. Виждате ли, ако искате канала в чужбина, би трябвало променете виртуалното си местоположение и изглежда са в САЩ. Е, точно това прави VPN.

Когато се свържете с VPN, ще променете местонахождението си до къде е базиран сървърът, към който сте се свързали. Например, ако сървърът е в НАС, един Американски резидент, ти ще бъдеш. Много просто.

След като връзката се осъществи, ще получите а IP адрес на САЩ. След това ще имате пълно достъп до Възрастен плуване, както и няколко Услуги с ограничен достъп до САЩ.

Но не само VPN е способен. Този инструмент за киберсигурност пренасочва целия си трафик чрез a частен тунел, криптиране това в процеса. По този начин, нито един хакер не може да получи вашата лична информация, дори ако сте били свързани обществени мрежи.

Освен това VPN крие истинския си IP адрес и ви възлага нов, както беше споменато по-горе. Освен деблокиране на ограничено съдържание, вие ще бъдете сърфиране в мрежата анонимно, избягване на всякакви любопитни действия от вашия интернет доставчик и онлайн снупери.

Стъпките

Добре. И така, сега знаете какво е и прави VPN. Нека ви покажа как да деблокирайте Adult Swim и гледайте Рик и Морти сезон 4 навсякъде:

 1. първи, регистрирайте се за доставчик на VPN услуги. VPN с бързи сървъри в САЩ е силно препоръчително за HD-Streaming. Вземете моя съвет, продължете ExpressVPN.
 2. След като създадете акаунт, изтеглете тяхното специално приложение на поддържано устройство. Ще намерите клиенти за Android, iOS, компютър, Mac и Fire Stick.
 3. След това стартирайте приложението VPN, влезте с вашето потребителско име и парола, и отворете списъка със сървъри.
 4. Свържете се с Американски сървър и проверете вашия нов IP адрес, като използвате този IP инструмент.
 5. Стартирайте Възрастен плува уебсайт или тяхното специално приложение.
 6. Поток Рик и Морти сезон 4 където и да си.
  What Is A Smart DNS Proxy

ExpressVPN е една от водещите компании в VPN индустрията. Тя ви позволява да се свързвате със сървъри навсякъде 94 държави по света. Ако Adult Swim е вашата дестинация, ще намерите повече от 25 сървъра в САЩ.

От друга страна, някои сървъри не се интересуват много от това добавена сигурност; те просто искате да получите достъп до ограничено съдържание. Ето къде MediaStreamer (Smart DNS) влиза.

Можете да конфигурирате тази функция на почти всяко налично устройство, включително PS4, Xbox One, Android, iOS, PC, Mac, Chromecast, Apple TV, и още.

И накрая, ExpressVPN ви предлага изход, в случай че услугата не отговаря на вашите очаквания (което се съмнявам). Винаги можете да се възползвате от техните 30-дневна гаранция за връщане на парите. Въпреки това други VPN мрежи могат да ви помогнат да се справите с тази задача. Вижте ги в следната таблица.

Рик и Морти 2023 – какво да очакваме

Честно беше много чакане. Тази умопомрачителна научно-фантастична поредица беше забавена на фона на преговори за договор между създателите си Джъстин Роланд и Дан Хармон и възрастни плуват. И накрая те постигнаха споразумение и ние получаваме четвърта серия 10 ноември 2023г.

Спомнете си сезон 2 когато феновете останаха с основен клифхангер? Да, онова време, когато Рик беше в затвора и земята беше препълнена от Галактическа федерация. Е, този път не е така. Сезон 3 завърши по изненадващо нормален начин.

Adult Swim пусна няколко снимки от четвъртия сезон, но за да бъда честен, аз съм доста шокиран. Явно е показан Рик без никакъв спътник. Това ли е индикация, че той може да има някои соло приключения през новия сезон?

  How to Watch American Netflix in Taiwan

Въпреки чакането твърде дълго, все още няма официално потвърждение за това каква ще бъде четвъртата вноска. въпреки това, Джъстин Ройланд заяви, че новият сезон поддържа сериализиран всеобхватен сюжет. Ето какво заяви:

„Имаме сериализирани неща, за които проверяваме сега и след това, които са поръсени върху върха на силни епизодични епизоди. За феновете на шоуто, те ще искат да ги гледат в ред. “

Още в Comic-Con, Ройланд отбеляза, че ще има време за пътуване, включено в сезона. Нека не забравяме, че порталният пистолет на Рик му позволява да пътува напред (или потенциално назад) във времето. Просто ще трябва да изчакаме 10 ноември 2023г, и се убедим сами. Засега, ето официалният трейлър на Рик и Морти за сезон 4.

 

Къде да гледаме Рик и Морти?

Тъй като Adult Swim е канал с най-висока класация в Съединените щати, той беше достъпен на няколко устройства така че да достигне до по-голяма аудитория. Така че можете да поточно 4-ти сезон на Рик и Морти на 10 ноември 2023 г. на следните платформи:

 • настолен компютър
 • Mac
 • iPhone
 • Ай Пад
 • андроид
 • Roku
 • Пожарна телевизия
 • Apple TV

Поток Рик и Морти 2023 на живо навсякъде – финални думи

Предстоящото представяне на WarnerMedia в Ню Йорк беше носител на добри новини. Възрастен плува поднови шоуто за още 70 епизода да излъчи в близко бъдеще.

Сега можете да се присъедините към всички фенове, пребиваващи в САЩ и гледайте Рик и Морти сезон 4 където и да си с VPN. Не забравяйте; премиерата е на 10 ноември 2023г. Не го пропускайте Ако имате нужда от помощ за конфигуриране на VPN, натиснете ме в коментарите по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me