Как да гледате RTP Play извън Португалия

Как да гледате RTP Play извън Португалия? Хванахте ли впечатляващия трети гол на Роналдо срещу Испания миналия петък? Ще имате, ако гледате RTP Play. Кристиано Роналдо вкара късен свободен удар, за да завърши забележителен хеттрик във вълнуващо равенство 3-3 в този мач; един, който не бихте могли да пропуснете в RTP Play на Portgual. Радио и телевизия за Португалия, това е RTP. Това е основната телевизионна и радио мрежа в Португалия и дом на спортове, новини, радио и телевизионни предавания.

RTP интегрира богата и разнообразна телевизия, която отразява португалската култура. Основната му мисия е да представи на обществеността подходящо и висококачествено съдържание на всички платформи. Това е канал, който си струва да се гледа в чужбина, и този, до който португалските експатри ще оценят да имат достъп, докато са в Канада, Австралия, САЩ, Великобритания и Германия. За тези от вас, които не знаят, RTP Play е блокирана географски извън Португалия, което означава, че до нея можете да получите достъп само чрез VPN. Научете как да деблокирате RTP игра извън Португалия, използвайки VPN на вашия компютър, Mac, Android, iPhone или iPad в този урок по-долу.

Как да гледате RTP Play извън Португалия

Как да гледате RTP Play извън Португалия

Гледайте RTP Play извън Португалия, използвайки VPN

Не очаквайте, че можете да гледате Португалия “Талант” или “Евровизия” на RTP1 без португалски IP адрес. Когато даден канал или услуга е ограничен географски, само IP адресът, показващ същото местоположение като държавата, където е базиран каналът, може да получи достъп до него. VPN в тази ситуация замества вашия IP адрес с такъв, който съответства на мястото, където е основан каналът, като по този начин ви дава достъп до него. Ако сте живели в Канада и искате да гледате добра португалска телевизия, VPN може да ви помогне. Той може да замени вашия канадски IP адрес с португалски. По този начин вашите ISP сървъри и RTP биха засекли португалски гражданин, намиращ се в рамките на Португалия, опитвайки се да влезе в канала. Ето как измамите местоположението си:

 1. Регистрирайте се с доставчик на VPN (за предпочитане ExpressVPN).
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на устройството, което искате да предавате RTP Play
 3. Стартирайте приложението.
 4. Свържете се с португалски сървър, за да получите португалски IP адрес.
 5. Гледайте мачовете от Световната купа, Мисао: 100% Português и много други на RTP Play.

С пламтящите си бързи VPN скорости няма ограничения ExpressVPN на начин. Защитата, която този доставчик на услуги предлага, е несъпоставима и гарантира, че идентичността на потребителите му се запазва поверителна при изтегляне на торенти, заобикаляне на ограниченията и изтегляне на съдържание. Можете също да проверите другите доставчици на VPN услуги, показани в таблицата по-долу.

Предимства на VPN

Ако пребивавате в Португалия, няма да имате проблем с гледането на четири национални телевизионни канала на RTP или излъчването на трите им основни радиоканала. Ако обаче се намирате извън Португалия, може да се сблъскате с трудности при достъпа на услуги за стрийминг на живо на RTP и най-вероятно ще прибегнете до VPN, за да коригирате дилемата на блокадата. Въпреки че VPN се използва за такива случаи, това не е единственото нещо, което предоставят на своите потребители. VPN може да бъде много полезен, когато става въпрос за преодоляване на географски ограничения от този вид, но има и много други предимства да се абонирате за VPN, някои от които са:

 • Онлайн анонимност: Различен IP адрес означава различна идентичност. Можете да сърфирате в мрежата както желаете, без никой да знае кой сте всъщност.
 • По-добро изпълнение: Използването на VPN увеличава както честотната лента, така и мрежовата ефективност.
 • Подобрена сигурност: Вашите данни са сигурни и защитени, когато сте онлайн.
 • Блокира заявки и смущения: VPN предотвратява опити за хакване, злонамерени атаки и дейности за наблюдение.
 • Споделяне на файлове: Можете да използвате VPN, когато споделяте големи файлове за дълъг период от време.
 • Дистанционно: VPN потребител може да има достъп до информация от дома или от всяко друго място. Един от многото начини VPN може да увеличи производителността.

Гледайте RTP плейър извън Португалия

Следете телевизионните и радио предавания на живо по RTP Play. Гледайте и слушайте любимите си предавания отново на вашия компютър, таблет, смартфон или смарт телевизор в чужбина, след като се абонирате за VPN. Следователно няма да имате проблеми да гледате някой от каналите на RTP Play или да осъществявате достъп до услугите му за стрийминг на живо във всяка страна по света. Уведомете ни кой доставчик на VPN услуги сте използвали за деблокиране на RTP Play. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me