Как да гледате Sundance сега извън САЩ

Sundance Now ви представя най-добрите документални филми, наградени филми и телевизионни сериали, достойни за гуляй, и трудно да намерите класика. О, те са трудни за намиране, добре! Това е особено вярно за тези, които не са в САЩ Сънданс не им е достъпен там.

 По мое разбиране доставчиците на Sundance налагат ограничения които пречат на потребителите в други страни да имат достъп до съдържанието му. Това обаче не трябва да е проблем за тези, които използвайте VPN и Smart DNS прокси. И двата метода могат заобикалят гео ограниченията и предоставят на потребителите достъп към световно съдържание, включително Sundance Now. Вижте как се прави в следващата статия по-долу. 

Как да гледате Sundance сега извън САЩ

Как да гледате Sundance сега извън САЩ

Вземете Sundance сега извън САЩ – VPN

При опит за достъп до Sundance Now в чужбина ще намерите съобщение, което гласи: „Sundance Now все още не е наличен във вашия регион. Работим над разширяването на нашата библиотека от завладяващи и авангардни филми, документи и телевизионни серии до екран близо до вас. “ Не се отчайвайте, защото има начин да гледате Сънданс, дори и да не сте в Америка. Ако използвате VPN, всеки канал, уебсайт или услуга може да ви бъде предоставен.

VPN, което означава виртуална частна мрежа има много функции и една от тях е криптиране на данните на потребителите. Има причина за назоваването му. VPN създава виртуална частна мрежа, през която данните на потребителите пътуват и се шифрират. Устройството, което използвате, се свързва със сървър, който е базиран в избраната от вас страна. Ако решите да се свържете със сървър в САЩ – където е съдържанието, което искате да получите достъп – всичките ви данните ще преминат през този американски сървър. В резултат на това получавате Американски IP адрес и привилегията за достъп до съдържание, базирано в САЩ.

стъпки

Ето какво ще трябва да направите, за да гледате Sundance извън САЩ:

 1. Вземете доставчика на VPN услуги по ваш избор.
 2. Настройте VPN акаунт.
 3. След това изтеглете инсталирайте VPN на вашето поточно устройство.
 4. Активирайте приложението и потърсете американски сървър.
 5. Свържете се със сървъра в САЩ и изчакайте връзката да се установи.
 6. Сега ще имате Американски IP адрес това те прави изглежда са в САЩ.
 7. Достъп до Sundance Сега от всяка страна по света.

Докато ExpressVPN може да е по-скъп от другите VPN мрежи бърза и оптимизирана сървърна мрежа заедно с други функции компенсират цената му. Ще изпитате безпроблемно стрийминг и висока скорост на връзката с този доставчик, което прави правилната VPN за използване със Sundance.

За да ви гарантирам получи достъп до Sundance Now от която и да е част на света, горещо препоръчвам да се регистрирате с ExpressVPN. В случай, че решите да не го направите, има и други VPN, които можете да използвате с тази услуга за стрийминг. Вижте ги в таблицата по-долу.

Поток Sundance сега в чужбина – Smart DNS

Умен DNS ви позволява достъп до деблокиране на SundanceОригинали, нови филми, документални филми и телевизионни сериали чрез промяна на DNS на вашето стрийминг устройство. Това е технология, която може да ви донесе минали гео ограничения от цял ​​свят. Това, което трябва да знаете, е, че Smart DNS не е толкова сигурен, колкото VPN. Докато Smart DNS заобикаля гео ограниченията от цял ​​свят, вашите данните остават незасегнати, незащитени. IP адресът, който притежавате, ще остане същият и видим за обществеността.

 1. Абонирайте се за Unlocator и запишете се за 7-дневния си безплатен пробен период.
 2. Преминете през видео уроци / настройки да се конфигурирайте Smart DNS на вашето устройство.
 3. Отворете уебсайта / приложението Sundance Now.
 4. Предавайте поточно цялото съдържание на Sundance Now отвсякъде извън САЩ.

Ако искате да разберете дали Unlocator е добър доставчик, можете изпробвайте го безплатно за седем дни. Ще намерите това удобно, като се има предвид Unlocator много съвместим с повечето устройства. Ако след надежден Smart DNS прокси, предлагам да се възползвате от Unlocator. Никой друг Smart DNS не може отблокирайте над 200 канала. Можете също така да го изстреляте.

Sundance в чужбина – Заключение

Открийте следващия си любим филм в една от нашите подбрани колекции, курирани от създателите на филми и културните икони във всяка част на света. С VPN и Smart DNS можете да откриете независими, вдъхновяващи и влиятелни филми и сериали в Sundance Now, независимо от вашето физическо местоположение. Ще се радвам да прочета вашите снимки в секцията за коментари по-долу. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me