Как да гледате SuperSport извън Южна Африка

Как да деблокирате и гледате SuperSport извън Южна Африка чрез VPN или Smart DNS Proxy


Как да деблокирате и гледате SuperSport извън Южна Африка чрез VPN или Smart DNS Proxy

В тази статия ще ви покажа как виртуални частни мрежи и Умни DNS прокси ми помогна да гледам любимите си екипи на SuperSport от чужбина.

Как да деблокирате SuperSport извън Южна Африка с VPN

Като ентусиаст на спорта, който е постоянно в чужбина, повярвайте ми, когато ви кажа, че това е най-добрият начин заобикалят географските блокове е с виртуална частна мрежа (VPN).

Това бебе е много ефективно, защото го пренасочва вашия трафик към друга мрежа по ваш избор, след което ви дава IP адрес от региона, който сте избрали. Този процес измамва поточните канали като SuperSport да мислят, че сте в тяхната зона на покритие, което означава, че ще можете да преглеждате тяхното съдържание отвсякъде. 

VPN също предлагат отлични функции за сигурност и поверителност като трафик криптиране и регистриране на нула. В резултат на това ще имате пълна анонимност, когато излизате онлайн. Дори собственият ви доставчик на интернет услуги няма да може да види какво правите.

И ако смятате, че получаването на VPN е сложен въпрос, помислете отново, защото следващата ви услуга е само на няколко кликвания.

 1. Първо, трябва да се абонирате за доставчик с страхотно класиране и отзиви. Препоръчвам ви да използвате известния ExpressVPN. 
 2. Независимо дали използвате iOS, Android, компютър или Mac, можете изтеглете и инсталирайте приложението на повечето устройства и платформи.
 3. След като приложението е настроено на вашето устройство, стартирайте го, влезте и се свържете към сървър от Южна Африка.
 4. Отидете на уебсайта или приложението SuperSport и предавайте всеки турнир, който искате.

Най-добрите VPN точки за деблокиране на SuperSport

Искате ли съвета ми? Поставете ума си спокойно и се регистрирайте с ExpressVPN. Тя свърши 3 000 сървъра през 94 нации, включително Южна Африка, което означава, че може да деблокира SuperSport и всеки друг канал без проблеми.

Също така, услугата не регистрира трафика си или не поддържа раздели от вашата онлайн активност, което го прави перфектен избор, ако се притеснявате за поверителността си. И споменах ли, че използва най-силните криптиране за да не се допусне някой да следи трафика ви?

Освен това, ако някога се сблъскате с някакви проблеми или въпроси, когато използвате ExpressVPN, можете да се свържете с тях денонощно, цял ден и цяла нощ, постоянно обслужване на клиенти чрез чат на живо или имейл.

Няма съжаление, когато се абонирате за ExpressVPN, защото в случай, че сте недоволни от услугата, можете да получите пълно възстановяване благодарение на тяхната 30-дневна гаранция за връщане на парите. 

Ако това е сценарият, разгледайте най-добрите алтернативи, които са включени в този списък:

Как да гледате SuperSport извън Южна Африка със Smart DNS Proxies

Ако не сте тип VPN, тогава единствената ви друга възможност да деблокирате SuperSport от чужбина е Smart DNS прокси. Но имайте предвид, че настройването на устройството ви не е толкова лесно, колкото VPN, защото прокси нямат специални приложения. Затова трябва да ги конфигурирате ръчно.

За разлика от VPN, тези инструменти пренасочват само част от връзката ви, за да подправят вашето местоположение. Те не крийте своя IP адрес и не криптирайте трафика си. Някои потребители виждат това като положително нещо, защото скоростта на вашия интернет няма да спадне. Но други, които са загрижени за поверителността, предпочитат да ги избягват.

Но най-важното нещо, което трябва да запомните, е, че Smart DNS прокси сървърите не функционират правилно, ако вашият интернет доставчик използва прозрачни прокси или DNS отвличане.

 1. Изберете добре познат и ефективен Smart DNS като Unlocator. 
 2. Настройте го на вашето устройство. Ще намерите тези инструменти за съвместими с почти всяко устройство, включително iOS, Android, Mac, PC, Smart TV, Apple TV, Amazon Fire TV PS3 / PS4, Xbox, и Roku.
 3. Насладете се да гледате любимите си екипи извън Южна Африка.

Ако предпочитате да използвате Smart DNS прокси през VPN, тогава най-добрият избор трябва да бъде Unlocator. Той осигурява лесно и ясно видео уроци и ръководства за да ви помогне да го настроите плавно на устройството си, а също така поддържа и над 200 канала. Ето защо, ако сте любител на телевизията, ще можете да гледате любимите си предавания по BBC iPlayer, HBO, Hulu, Amazon Prime Video, AMC и много други.

Но не е нужно да се ангажирате с това все още. Тествайте го безплатно благодарение на 7-дневен безплатен пробен период. 

Как да деблокирате и гледате SuperSport в чужбина – увиване

Опитали ли сте някой от методите, които предложихме по-горе, за да отблокирате SuperSport извън Южна Африка? Ако е така, как мина? Споделете своята мисъл и опит, използвайки VPN или Smart DNS, за да заобиколите гео ограниченията в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map